Digitális termékmenedzsert keresünk - Digital Sales Specialist

Sokáig tanakodtunk azon, hogyan is fogalmazzuk meg a pozíció leírását, mert egy elképesztően színes, kreatív és érdekes területre keresünk új kollégát. A Technogym háza táján Digital Sales Specialist-nek hívják a hasonló munkakört betöltő munkatársakat, de szerintünk ez nem elég kifejező…

Először is: a Technogym hazai, kizárólagos disztribútorai vagyunk. A márka prémium, felsőkategóriás fitnesz megoldásokat gyárt, amelyek megtalálhatóak voltak az elmúlt 8 Olimpián, vagy amelyeken többek között a Chelsea profi labdarúgói is edzenek. Az elmúlt évtizedekben számtalan magánszemély otthonát, valamint fitnesztermet, hotelt, vállalati edzőtermet és prémium lakóparkot szereltünk fel exkluzív megoldásainkkal.

Olyan forradalmian új edzésélményt tesznek lehetővé az eszközök, amelyekről talán még nem is hallottál. Nézd meg például ezt a rövid videót, amelyből kiderül, hogyan lehet igazán motiválóvá tenni egy csoportos edzést:

Az összhatás elképesztő egy ilyen edzésen: a fények, a zene, a kivetítőn megjelenő interaktív tartalmak mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a csoport motivációja és maga az élmény új magasságokba emelkedjen.

Mi lesz a feladatod?

Új kollégánkként többrétű feladatod lesz. Mindenképpen mélyen meg kell ismerned ezeket a digitális technológiákat, applikációkat és egyéb lehetőségeket, hogy megmutasd és elmagyarázd az érdeklődőknek, illetve ha a kollégák kérdeznek, akkor arra választ tudj adni. Mivel a Technogym folyamatos innovációkkal áll elő, ezért olthatatlan tudásszomjjal kell rendelkezz, hogy mindig naprakész maradj a témában.

Értelemszerűen mivel fitnesz megoldásokat kínálunk magánszemélyeknek, kluboknak, hoteleknek, klubcsapatoknak és így tovább, elengedhetetlen, hogy sportszerető személy legyél. Alapvetően nem várjuk el, hogy egyedül értékesítsd ezeket a digitális megoldásokat, de fontos, hogy lelkesen mesélj róluk. Kollégák, de leginkább ügyfelek előtt helyt kell tudnod állni, ezért elvárás a jó kommunikációs képesség.

A kommunikatív, nyitott személyiség egyébként sem árt, amikor kisebb-nagyobb csoportoknak fogsz prezentációt, tréninget vagy oktatást tartani.

Kell némi szoftverismeret, egy csipetnyi műszaki beállítottsággal, hiszen ahogy a fenti videón is láthattad, itt komoly eszközök vannak összekapcsolva egymással (kivetítő, hangrendszer, Technogym fitnesz gépek, stb.). A hardveres részét a szervizes kollégák megoldják, de a rendszer telepítését, betanítását már Neked kell elvégezned.

Segíts nekünk, hogy élvezetesebbé és hatékonyabbá tegyük a hazai edzéseket


A Teambeats nemcsak menő, de rendkívül hatékony is

A célunk az, hogy a Technogym digitális megoldásait töviről-hegyire ismerd, az újdonságokat pedig gyorsan megtanuld, hiszen a kollégáknak – elsősorban az értékesítőknek és a marketing csapatnak – szüksége lesz az új információkra. Ők segítik a Te munkádat, Te pedig az övéket.

Előny, de nem feltétel, ha gazdasági vagy műszaki végzettséged van, viszont jogosítvánnyal, illetve jó angol nyelvtudással mindenképpen rendelkezned kell. Továbbá olyan profi rendszereket használunk, mint az SAP és a Salesforce, ezért fontos, hogy a számítástechnika ne legyen az ellenséged.

Olyan napok is előfordulhatnak a munkád során, hogy rendezvényre kell menni, vagy továbbképzést kell tartani egy hétvégi napon, ezért bizonyos fokú rugalmasságra nyitottnak kell lenned.

Mit kínálunk cserébe és hogyan lehetsz csapatunk tagja?

Komoly szakmai és anyagi megbecsülést adunk, de talán ami még fontosabb: egy olyan területen fogsz dolgozni, ahol minden nap újdonságokkal találkozol, egyszerre trendi és prémium megoldásokkal foglalkozhatsz, emberekkel találkozol (ennek minden előnyével és hátrányával), és egy szuper csapat tagja lehetsz. High-end termékekhez illő környezetben dolgozhatsz velünk Ferihegy közelében lévő irodánkban, amely tömegközlekedéssel és autóval is könnyedén megközelíthető.

Töltsd ki az alábbi űrlapot, vagy küldd el önéletrajzodat az allas@finnwellness.hu email címre. Ha írsz egy rövid, maximum 1000 karakteres motivációs levelet is, akkor biztosan felhívunk.

Vegyél részt velünk izgalmas projektekben, ismerj meg érdekes embereket és tartozz Te is a Finn Wellness csapatába - jelentkezz most!

 
Tipptár