Join the party

header-energy_savvy-750-1_tn

Személyre szabott edzésélmény

Az új Excite vonal még izgalmasabbá és inspirálóbbá teszi az edzést korosztálytól és edzettségi szinttől függetlenül, változatos mozgásformákkal és szórakozási lehetőségekkel.


header-tailored_experience-750-1

Mindig kapcsolatban


Edzés közben is maradj kapcsolatban – böngéssz az interneten, csevegj barátaiddal a social media platformjain, vagy nézz meg egy részt a kedvenc Netflix sorozatodból.

header-mobile_connected-750-1

Helytakarékos

Több tér a mozgáshoz, kisebb alapterületen. Az újratervezett Excite vonal mindent biztosít, amit szeretsz az edzésben, a lehető legkisebb helyen.

header-space_savvy-750-1

Energiatakarékos

A teljesen csatlakoztatott, mozgási energiával működő verzió nem igényel elektromosságot vagy akkumulátort, hogy működtesse a 10”-os LCD érintőkijelzőt, mely képes Wi-Fi és Bluetooth csatlakozásra, és az edzést segítő videókon kívül elérhetőek rajta a szórakoztató tartalmak is.

header-energy_savvy-750-1

Technogym belsőépítészeti design

Az Excite vonal az innovatív design és a digitális tartalmak által kombinálja a teljesítményt és a szórakozást, mellyel olyan környezetet teremt, ahol bármely generáció megtalálja az edzésmotivációját. Ha igazán maradandó edzésélményt akarsz kínálni, melynek mindenki részese akar majd lenni, kombináld az Excite kardiógépeket a Selection erőgépekkel.

interior_design03-750desktop_corporate-1

Tovább a termékekhez