Excite Top

Termékvonal: Excite

Élvezd a változatosabb, stimuláló és hatékony kardió edzés élményét: a felsőtest forgató edzése kondíciódat, izomerődet, állóképességedet, valamint a külsődet egyaránt fejleszti.

  • Az opcionális ergonomikus ülés segít a helyes tartás felvételében
  • Opcionálisan felszerelhető egy háttámlás üléssel a maximális kényelemért és megtámasztásért
  • Segítségével bevonhatók és edzhetők specifikus izomláncok
  • A kiegyensúlyozottabb edzésen túl a váll és a törzs valamennyi izmának bevonása is elérhető

Elérhető verziók:

Top UNITY™ – UNITY™ konzollal

Top TV – TV konzollal

Top LED – fejlett LED kijelzővel

Top LED SP – „Energia takarékos” fejlett LED kijelzővel

Érdekel

Bővebb termékleírás

A vonzó kardió edzés

Az Excite® termékvonal a teljes konnektivitás jegyében kínál kardio edzést. Az új UNITY 3.0™ és TV konzolok, melyek a személyre szabott és változatos szórakozás teszik lehetővé, valamint az új kihívásokkal teli edzésmódok és az innovatív jellemzők úgy lettek megtervezve, hogy a célok, könnyedén, szórakoztatóan legyenek elérhetők. Az új színek stílusos külsőt kölcsönöznek bármely térnek, a tökéletes megoldás valamennyi létesítmény számára, mely különleges élményeket szeretne nyújtani.

155_pic2_n

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

excite_top_mainfeature_01

Sokoldalúság

A Top ülve és állva is használható. Az opcionális ergonomikus ülés (1) segít a helyes tartás felvételében, valamint a core izmok, a hát és vállizmok bevonásában, a teljes test jobb stabilizációjáért. A Top opcionálisan felszerelhető egy háttámlás üléssel a maximális kényelem és megtámasztásért (2). Az álló pozíció (3) hosszabb mozgásláncokat foglal magában, mely több izom bevonásával és a kalória fogyasztás megnövekedésével jár.

 

excite_top_mainfeature_02

Többféle edzési lehetőség

A Top segítségével bevonhatók és edzhetők specifikus izomláncok a forgó fogantyúk pozíciójának, a forgókar magasságának, valamint a teleszkópos karok hosszának változtatásával.

 

excite_top_mainfeature_03

Előre - hátra ellenállás

A váltott nyomó és húzó mozdulatokkal a kiegyensúlyozottabb edzésen túl a váll és a törzs valamennyi izmának bevonása is elérhető.

 

excite_top_secondaryfeature_01

Személyre szabott felhasználói élmény

A Top felszerelhető az új Unity 3.0™ vagy TV digitális konzollal, hogy vonzó és változatos egyedi élményt nyújtson közvetlenül az érintőképernyős konzolról.

 

excite_top_secondaryfeature_02

Bemelegítés

Mindössze négy perc leforgása alatt a Warm Up (bemelegítés) funkció kiválasztása egy olyan gyakorlatsoron kísér végig, mely felkészít a biztonságos és hatékony edzésre.

 

excite_top_secondaryfeature_03

Új vonzó edzésmódok

Válaszd az egyik új intervallum edzésmódot. Égess el több kalóriát a Cross Training móddal, ha a változatosabb mozgást szereted, válaszd a Hills (dombok) programot, amennyiben a fokozatosabb edzést szereted. Ezen kívül elérhető még a váltakozó erősségű fázisokból álló edzés, amely a maximális erőkifejtés, majd az ezt követő regeneráció fázisai között vált, magas-alacsony szakaszokkal.

 

applewatch_mainfeature_x1

Apple Watch kompatibilis

Kövesd nyomon az edzéseidet és adataidat a UNITY kijelzővel összekapcsolható Apple Watch segítségével. Bejelentkezhetsz a mywellness alkalmazással is, így egyszerre lehívhatod az összes edzésprogramodat és beállításaidat. 


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az Excite Top karergométerről:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

6 olimpiai játék, 10 000 létesítmény 20 millió felhasználója által elvégzett 20 milliárd edzés tapasztalatára építve született meg a világ legszélesebb körű kardió termékcsaládja, mely új megjelenéssel, új teljesítménymérő funkciókkal, új vonzó edzésmódokkal és új csatlakozási lehetőségekkel csábít.

788_pic1_n

Kapcsolódj és vágj neki

Amint belépsz az edzőterembe, az új Bluetooth® technológia és az okos eszközök segítségével minden megtörténhet (USER ID szabadalmaztatás alatt).

788_pic2_n

Nagy eredemények könnyedén

Válaszd az egyik új szakaszos edzést, vagy versenypályát, mint pl. az Arena (szabadalmaztatás alatt), vagy éld újra a szabadban futás élményét, hogy kitűzött céljaidat könnyen és szórakozva érhesd el.

788_pic3_n

Élő szórakozás minden alkalommal

Az új UNITY 3.0™ és a TV konzolok egyre bövülő választékú szórakozási lehetőséget kínálnak: közösségi hálók, TV és rádiócsatornák, weboldalak és alkalmazások. Bejelentkezés után az eszköz automatikusan csatlakozik kedvenceidhez (USER CONTENT SYNC szabadalmaztatás alatt).

788_pic4_n

Eddz a lehető legjobban

A mozgás és biomechanika területein végzett kiterjedt kutatásfejlesztés biztosítja azt az alapot, melyre a tudományosan tesztelt és bizonyított termékek épülnek, garantálva a hatékony edzést minden körülmények közt.

788_pic5_n

Vedd kézbe az egészségedet

Használd a mywellness alkalmazást egészséged és mozgásod nyomon követésére – kültéri, beltéri edzés, sportolás, hétköznapi mozgás, testmértékek – és mentsd el profilodba, kísérd figyelemmel eredményeid és oszd meg őket online.

788_pic6_n

A TERMÉKVONAL EGYEDÜLÁLLÓ JELLEMZŐI:

 

788_pic7_n

Újfajta edzések

Az új, izgalmas edzéstípusok segítenek céljaid elérésében. Válaszd a szakaszos edzésmódot (INTERVAL TRAINING), hogy ne unatkozz, de több kalóriát égess el, válaszd a versenyeket (RACES), hogy az arénában, vagy a híres maratoni versenypályákon versenyezhess, vagy válaszd a MYRUNNING LOGBOOK-ot, hogy újra éld a szabadtéri futás élményét a teremben.

 

788_pic8_n

Új szórakozási lehetőségek

Valamennyi Excite® termék felszerelhető az új UNITY 3.0 digitális konzollal, vagy az új TV-vel, melyek vonzó és sokrétű szórakozási lehetőséget nyújtanak a felhasználónak. Az okostévé technológia valamennyi szabványt támogatja, ideértve az IPTV-t és a PRO-Idiom-ot is az igény szerinti (on-demand) tartalom megtekintéshez a konzolon keresztül.

 

788_pic9_n

Új külső

Az Excite® termékvonal design díj győztes termékei immár új, stílusos színkombinációkban érhetők el, megteremtve a vonzó edzőtermi atmoszférát.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Excite termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek