Myhome –
Mymotivation

 

Ne hagyd, hogy motivációd lankadjon, törj a csúcsra és legyél még sikeresebb a MYHOME-MYMOTIVATION segítségével. A hamisítatlan, letisztult és elegáns designt képviselő MYRUN TECHNOGYM® és a hozzá ajándékba adott prémium LIVE applikáció előfizetés segítségével könnyen elérheted kitűzött céljaidat otthonodban.

 

Érdekel

 

Érd el a kitűzött céljaidat

A MYRUN TECHNOGYM® kialakításánál fogva személyre szabott edzésprogramokat nyújt és egyben visszajelzést is ad a futástechnikáról a kitűzött célok elérése érdekében. Az első olyan futáshoz kialakított megoldás, amely ötvözi a futópadot és egy olyan natív alkalmazást, ami egy tablettel szinkronizálható. Személyre szabott edzésprogramok, melyekkel garantáltan sikeres és eredményes lesz a futás.

 

Nehezen szánod rá magad a testmozgásra? Úgy érzed, elkéstél az életmódváltással?

Könnyen lehet, hogy csak azért látod így, mert még nem találtad meg azt az alternatívát, amely segít fenntartani a motivációdat.

Bemutatunk egy lehetőséget, amely pontosan ezt az extra motivációt képes megadni számodra, és bebizonyítjuk, hogy sosem késő belevágni az életmódváltásba. Ez a lehetőség nem más, mint az új LIVE applikáció, amely immár az elegáns Myrun futópadon is elérhető.



HAMISÍTHATATLAN OLASZ DESIGN, HOGY A FUTÁS ÉLÉNNYÉ VÁLJON

Kifinomult és kompakt kialakítás, adaptív futófelület és testreszabott edzések közvetlenül a táblagépedről.

 

Érdekel

 

01


PRÉMIUM LIVE TARTALMAK


Amellett, hogy számtalan edzésvideó közül tudsz választani, még rengeteg hasznos és különleges tartalom is rendelkezésedre áll, melyek élménnyé teszik az edzéseidet.

02


ADAPTÍV FUTÓFELÜLET


Az innovatív futófelület alkalmazkodik az egyéni ritmusodhoz, így futás közben kíméled az ízületeidet és csökkented a sérülések kockázatát is.

03


FOLYAMATOS VISSZAJELZÉS


Pontosan méri a pulzusszámot, a futásütemet, sőt, a lépések hosszát és számát is, az edzés végeztével pedig vissza tudod nézni az eredményeidet.

Érdekel



Te is gyakrabban nassolsz, amikor otthon vagy?

Mivel a home office és a kijárási korlátozások miatt az időd jelentős részét kénytelen vagy otthon tölteni, egyáltalán nem meglepő, ha gyakrabban nyitogatod a hűtőt.

Ugyanakkor a mozgáshiány és a gyakoribb étkezések miatt könnyen felszalad egy kis túlsúly, ami nem csak az önbizalmadra, hanem az egészségedre is rossz hatást gyakorol.

Ne hagyd, hogy a karantén határozza meg a szokásaidat

Vedd a kezedbe az irányítást, alakítsd tudatosan a mindennapjaidat és hozd ki a legtöbbet az otthon töltött időből.

A Myrun most még jobban hozzásegít motivációd megőrzéséhez: a Technogym a futópadot összekapcsolta az új LIVE applikációval, amely számtalan szórakozási lehetőséget kínál.



AJÁNDÉK:
LIVE prémium tartalmak

a virtuális személyi edződ megérkezett

Az új LIVE applikáció lehetővé teszi, hogy az edzés motiváló, szórakoztató és inspiráló legyen egyszerre.

Sportolj szórakozva

nézz profi edzők által készített edzésvideókat vagy gyakorlatsorokat

éld át a kültéri futás élményét otthon,

élvezd a Technogym Music lejátszási listáit,

hívd meg sporttársaidat egy játékos világba,

vagy állíts be teljesen egyéni, minden paraméterében személyre szabott edzésprogramot.

Helyezd a konzolra a tableted és éld át a futás egészen új dimenzióját: tapasztald meg a nagykijelzős gépek élményét a kis helyigényű Myrunon.

Ráadásul a Myrun Apple Watch kompatibilitással is rendelkezik, így az okosórádat pulzusmérő eszközként is tudod használni - csupán párosítanod kell az iPaded és az Apple Watch-od.

 
 

Különleges ajánlatunk* keretében most lehetőséged van arra, hogy ingyen fedezd fel a Myrunon a teljes LIVE applikációt, ugyanis a prémium tartalom előfizetést most ajándékba adjuk neked.

 

 

05

Eddz virtuális személyi edzőkkel, akik levezetik a komplett edzéstervet, miközben folyamatosan bátorítanak és motiválnak.

06

A Myrunon nem csak futni lehet: próbálj ki különböző hatékony, ugyanakkor ízületkímélő gyakorlatokat is.

07

Fedezz fel izgalmas kültéri tájakat a táblagéped segítségével, miközben otthonod kényelmében edzel.

Érdekel



Őrizd meg a motivációdat hosszú távon és érd el a kitűzött céljaidat.

Tedd változatossá az edzéseidet és próbálj ki minden nap egy új LIVE

Élvezd a futás élményét biztonságos, hatékony és szórakoztató módon.



 

 

11

Kezdőknek és haladóknak is kiváló választás

A Myrun és a LIVE applikáció élménye meg fogja szerettetni veled a futóedzéseket, még akkor is, ha eddig egyáltalán nem vonzott ez a sport.

KEZDŐ VAGY?

Lépj be fokozatosan a hobbifutók világába: eleinte csak sétálj a Myrunon, majd állíts be egy emelkedőt és gyalogolj rajta. Az intenzív futóedzések megvárnak téged.

HALADÓ VAGY?

Pörgesd fel az edzéseidet úgy, hogy futás mellett egyéb gyakorlatokat is végzel a futópadon. A Myrunon nem csak futni lehet, hanem változatos mozgásmintákat is végezhetsz.

 

Töltsd ki az űrlapot és visszahívunk

Találd meg a számodra legideálisabb programot, sajátítsd el a helyes futótechnikát az edzők legjobbjaitól és érd el kitűzött céljaidat.

Még nem jutottál döntésre? Add meg neved és email címed, mi pedig küldünk részletes tájékoztatókat a LIVE applikáció funkcióiról – mindezt díjmentesen.

Kötelező megadni
Kötelező megadni
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Kérdések és válaszok

1. Miért válasszam a Myrunt?

A Myrun magába foglalja a Technogym több évtizedes szaktudását és tapasztalatát, és teljes mértékben a profizmus szellemében készült. Maximálisan helytakarékos, és 5 perc alatt össze lehet szerelni.

A Myrun kezdők, haladók és hobbifutók számára is kiváló: a folyamatos visszacsatolások révén segít a futótechnikád fejlesztésében, ezáltal pedig megelőzi a sérüléseket és kíméli az ízületeidet is. Ráadásul a futópad az olasz formatervezésnek köszönhetően kifinomult eleganciát képvisel, így tökéletesen illeszkedik az otthoni környezetbe.

A Myrun eddig is tartalmazott szórakoztató funkciókat, de a LIVE applikáció még tökéletesebbé teszi az edzések élményét a futópadon.

2. Milyen tabletekkel kompatibilis a Myrun?

Android tabletek esetén:

 • Android 6.0 vagy frissebb
 • Bluetooth 4.0 vagy frissebb
 • Playstore kompatibilitás (Huawei eszközök kivételével)

Apple tabletek esetén:

 • iPad Mini 2
 • iPad Mini 3
 • iPad Air 2
 • iPad Mini 4
 • iPad Pro (1st, 9.7”)
 • iPad (5th generation)
 • iPad (6th generation)
 • iPad Pro (3rd, 11”/12.9”)
 • iPad Air (3rd generation)
 • iPad Mini (5th generation)
 • iPad (7th generation)
 • iPad Pro (4th, 11”/12.9”)
 • iPad (8th generation)
 • iPad Air (4th generation)
3. Hogyan csatlakoztatom a tabletet a Myrunhoz?

Csak kapcsold be a Bluetooth kapcsolatot a tableteden, töltsd le rá a LIVE applikációt, helyezd el a táblagépet a Myrun tartókonzolján, és már kezdődhet is az élmény.

4. Hogyan működik az Apple Watch kompatibilitás?

A Technogym lehetővé teszi, hogy az Apple Watch okosórádat összekapcsold a LIVE applikációval, így az Apple tableteden elérhetővé válnak olyan adatok, mint a pulzusszám, a megtett távolság vagy az edzésidő. Az edzés végén az adataidat le tudod menteni az okosórád Activity applikációjába, hogy mindig elérhetők legyenek számodra.

Fontos, hogy az Apple Watch csak Apple tablettel (iPaddel) kapcsolható össze, Android tablettel viszont nem. Maga a Myrun futópad kompatibilis Android tabletekkel is – a részletekért kattints a 2. kérdésre (Milyen tabletekkel kompatibilis a Myrun?).

5.  Mit tartalmaz a standard és a prémium tartalom előfizetés?

A standard tartalmak előfizetés nélkül elérhetőek a LIVE applikációban, és elősegítik a hatékonyabb, motiválóbb és változatosabb edzéseket. A standard tartalmak között Sessions edzésvideók, Routines gyakorlatok, Outdoor kültéri útvonalak, Technogym Music, valamint egyéni beállítási lehetőségek szerepelnek, emellett biztosítjuk a Spotify, Zwift, Rouvy és Garmin Strava kompatibilitást is.

A prémium tartalom előfizetés a standard tartalmak sokkal szélesebb skáláját és az elérhető videók sokszorosát tartalmazza. Több funkció, több lehetőség, még nagyobb változatosság és még nagyobb motiváció vár téged, ráadásul most díjmentesen, egészen 2021. június 30-ig.

Érdekel, hogy pontosan mit kínálnak ezek a funkciók? Töltsd ki a lenti űrlapot és részletes tájékoztatókat küldünk számodra emailben.