myPERSONAL

Sportolj a saját edzőtermedben

Már régóta vágysz arra, hogy otthon, de mégis professzionális körülmények között tudj sportolni? Mi segítünk az álmaid megvalósításában, hogy az otthonod kényelmében tudd kialakítani a saját edzőtermedet. Sportolj otthon, melyhez tökéletes társaid lesznek a Technogym személyre szabott megoldásai.

A Technogym otthoni fitnesz megoldásai a testmozgást, az egészséges étkezést és a pozitív hozzáállást helyezik a középpontba.
Ezt az életstílust támogatja az olasz formatervezésű Personal termékcsalád, amely innovatív és elegáns berendezésekkel segíti elő, hogy otthonod kényelmében tudd elérni a testi-lelki egészséget.

A Personal berendezéseken közvetlenül tudsz netezni, zenét hallgatni, filmet, Netflix sorozatokat vagy YouTube videókat nézni, így edzéseid nem csak hatékonyak, hanem szórakoztatóak is lesznek.

01-min

bike

Bike Personal

Ha kis hely áll rendelkezésedre, de fontos számodra a design és a hatékonyság, akkor a Bike Personal az ideális választás.
A teremkerékpár fitneszcéljaid elérésében is támogat, mivel a beépített Technogym Coach rendszernek köszönhetően úgy fogod érezni, hogy egy személyi edző végig segít téged.

Az elegancia találkozása az innovációval

Run Personal

Az olasz formatervezésű Run Personal futópad elősegíti, hogy a szabadtéri futáshoz leginkább hasonlító edzésélményt tapasztald meg, méghozzá kényelemben és biztonságban.
Kezdők, haladók, profik, extra motivációt keresők és teljes mértékben az edzésre koncentrálók számára egyaránt kiváló megoldás.

Személyre szabott edzés kezdőknek és profiknak

run
recline

Recline Personal

A csúcstechnológiás Recline Personal ergonomikus ülésének és háttámlájának köszönhetően maximális komfortérzetet biztosít, így ideális választás mindazoknak, akik hát- és derékkímélő kerékpáros edzésre vágynak.
Az ergonomikus üléstől a kiváló minőségű anyagokig minden egyes részlet a testi-szellemi jóllét elérését szolgálja.

Különleges koncepció és jóllét az otthonodban

Cross Personal

A Cross Personal elliptikus tréner lehetőséget nyújt a teljes test átmozgatására, az ízületeket kímélő, de mégis dinamikus és hatékony mozgásformával.
Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik egy rendkívül esztétikus berendezésen kívánják elérni a fogyást, a tónusos izomzatot és a fittséget.

Olasz eleganciát tükröző stílus

cross
ÉRDEKEL


Hamisítatlan olasz design, hogy a futás élménnyé váljon

Nyáron szívesen kimentél futni a szabadba, de az utóbbi időben egyre kevesebb kedved van hozzá? Ne veszítsd el a motivációd, hiszen rendszeres testmozgásra egész évben szükséged van. Térj vissza a hobbidhoz és eddz otthon, kényelmesen és biztonságosan a díjnyertes Myrun futópadon. A kardió megoldás kis helyen is elfér, ráadásul nem csak az egészséged megőrzéséhez járul hozzá, hanem valódi segítséget ad futótechnikád fejlesztéséhez.

Élj át egy olyan személyre szabott és szórakoztató élményt, amely nem érhető el egy hagyományos futópad használatával.

ÉRDEKEL


Tapasztald meg az erősítő edzések sokszínűségét

unica

Tévhit, hogy edzőterembe kell menned, ha hatékonyan akarod erősíteni az izomzatodat – mindössze megfelelő berendezésre van szükséged. Egy olyan többfunkciós, professzionális és kis helyigényű megoldásra, mint az Unica.

Az Unica 25 különböző erősítő gyakorlat elvégzésére kínál lehetőséget, és mindezt alig 1,5 m2-en. A berendezés következetes használatával el tudod érni a tónusos testet és formában tudsz maradni egész évben.
Kardió edzések mellett végezz erősítést is, méghozzá otthoni környezetben, kényelmesen, változatos módon.

Küldj üzenetet nekünk

Add meg neved, email címed és telefonszámod és minden segítséget megadunk a számodra legjobb megoldás megtalálásában!

Kötelező megadni
Kötelező megadni
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Melyik berendezés érdekel?

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!