Cross Personal

Termékvonal: Personal

A Cross Personal egy tekintetet megragadó designnal és innovatív funkciókkal ellátott csúcstechnológiás gép, mely a hagyományos edzést különleges és összetett élménnyé varázsolja. A kivitelezés és az apró részletekre fordított figyelmes kialakítás mind-mind hozzájárul, hogy a mozgásnak szentelt idő élménnyé váljon.

 • Könnyen használható, minőségi berendezés
 • Tökéletes megoldást nyújt minden szállodai vendégnek és otthoni felhasználónak
 • Ultra magas minőségű hangzás és magával ragadó élmény
 • Androidos kezelőfelület LIVE szoftverrel
 • Könnyen elérhető a fogyás, a test tónusossá tétele, a felső és alsó test koordinációjának javítása

Érdekel

Bővebb termékleírás

Kivételes és részletes design

Antonio Citterio formatervezésének eleganciája, az emberközpontú elvek szerinti kivitelezés és a Technogym fejlesztési tapasztalatai a biomechanika területén teszik páratlanná a Cross Personalt.

1-nagy

Egyedülálló jellemzők:

Ez a gép több mint egy hagyományos cross trainer. Könnyen használható, minőségi berendezés, aminek külleme beleillik az otthoni hangulatba ugyanúgy, mint akár egy hotel enteriőrjébe. Stílusosan passzol minden térbe, tökéletes megoldást nyújt minden szállodai vendégnek és otthoni felhasználónak.

A biomechanikus jellemzőkön át a technológiáig minden design elem és részlet arra hivatott, hogy kellemes és kényelmes edzésélményt biztosítson.

A szigorú gyártási eljárások közé sorolható az alumínium elemek mikró- és manuális polírozása és kézzel való felfényezése. Mindezek végeredménye egy egészségtudatos, az életnek szentelt, műalkotás szépségű tárgy.Ultra magas minőségű hangzás és magával ragadó élmény

Hogy az érzékszervek is egyedülálló élményben részesüljenek, a Cross Personalban beépítésre került egy magas teljesítményű Treble Dolby Surround hangszóró. A hangszóróknak köszönhetően - melyek hanghullámai egyenletesen betöltik az egész szobát - igazán élvezetessé tehető edzésünk.

A kijelző alján találunk egy fejhallgató bemenetet is, ami visszafogottabb zene- vagy video hallgatást tesz lehetővé.

151_pic4_n

LIVE – motiváló, élvezetes edzés

A LIVE szoftver egy Androidos felület, amelyen az internet használatával rengeteg funkciót érhet el, élvezetessé és érdekessé téve az edzés alatt eltöltött időt. A hatalmas kijelzőn a net böngészés mellett lehetőség nyílik TV nézésre, rádióhallgatásra, saját film és kép hozzáférésre, Skype kapcsolatra, edzés közbeni Selfie készítésre a Selfie App-pal. Ezen kívül a LIVE-on lehetőség van szabadtéri edzés szimulációra is, különböző tájakon való kalandozás filmjeinek valós idejű vetítésére.

151_pic5_n

Edzésformák a Cross Personallal

A Nordic Walkinghoz hasonló mozgásra nyílik lehetőség, kardiovaszkuláris edzéssel, de kevésbé fárasztó módon.

Ez a cross tréner lehetőséget nyújt mind a teljes mind pedig csak az alsó test átmozgatására. A Cross Personallal könnyen elérhető a fogyás, a test tónusossá tétele, a felső és alsó test koordinációjának javítása.

Az edzés nyugalmát semmi sem zavarhatja meg, még a gép zaja sem, ugyanis a Cross Personal olyannyira halk, hogy akár éjszaka is használható a hálószobában, senkit sem fog zavarni.

151_pic6_n

crosspersonal_personal_secondaryfeature_01

Egyszerű és intuitív

A cross trénerrel való edzés kellemes és természetes, olyan, mintha a gép alkalmazkodna a mozgásunkhoz, lépéseinkhez és ritmusunkhoz. A Cross Personal két lábrésszel és két karral rendelkezik, melyek egyszerre mozognak. A karok mozgatása által irányítható a lábrész mozgása, miközben a lábbal való mozgás elősegíti a karok mozgását.

A Fast Track Consol™ rendszernek köszönhetően lehetőség van a karokon lévő gombokkal is az intenzitás beállítására, így nem szükséges elengedni azokat, ha módosítani akarunk a sebességen.

 

run_personal_mainfeature_02-kicsi

Jól áll a szívünknek

Gondoskodva a teljes biztonságról az edzés ideje alatt figyelemmel kísérhető a pulzusszám a karokon lévő szenzorok segítségével. Sőt mi több, hagyatkozhatunk a CPR rendszerre is, ami segít abban, hogy egy megadott tartományban tartsuk a pulzust, fizikai állapotunknak megfelelően. Ehhez Polar öv használata szükséges.

 

Technikai paraméterek:

 • LIVE konzol (15,6”)
 • Nehézségi szintek: 1-25
 • Hosszúság: 1940 mm
 • Szélesség: 690 mm
 • Magasság: 1760 mm
 • Súly: 145 kg
 • Maximális felhasználói súly: 160 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Personal termékvonaláról:

Kapcsolat

 

 

A PERSONAL TERMÉKVONAL JELLEMZŐI:

A Personal a 30 éves kutatást és termékfejlesztést exkluzív anyagokkal és kifinomult kivitelezéssel készülő, gyönyörű fitneszberendezésekké változtatja.

 

runpersonal_personalunity_businessuse

Időtlen szépség

A Personal termékcsalád a Technogym és az Antonio Citterio Design Studio együttműködésének eredményeként született, egy új korszakot hirdetve a testmozgáshoz való viszonyulásunkban.

 

SLIDE-1

ÉLVEZD AZ ÚJ LIVE KONZOLT

A javított képminőségnek és az új, több mint kétszer gyorsabb processzorral rendelkező nagy teljesítményű hardvernek köszönhetően az edzésed során magasabb minőségben nézhetsz bármit, amit szeretnél.

 

SLIDE-2

MÉG TÖBB SZÓRAKOZTATÁS

Az új LIVE konzol minden ízlésnek megfelelő, állandóan bővülő szórakoztatási lehetőségek választékát kínálja. Böngéssz neten, használd a kedvenc alkalmazásaid és nézd a legjobb sorozatokat a NETFLIX fiókodban.

 

SLIDE-3

KÜLTÉRI EDZÉS OTTHON

Válassz egyet a 16 különböző virtuális helyszínből (8 kerékpáron, illetve 8 futópadon és crosstrainer-en), és élvezd egy kültéri edzésszimulációt a kardió konzolodon.

 

SLIDE-4

CSATLAKOZTASD AZ ESZKÖZEID

Csatlakoztasd az okostelefonod és a vezeték nélküli fülhallgatód, és fuss a kedvenc zenéddel a LIVE Bluetooth® technológiájának köszönhetően.MÉG TÖBB EGYEDÜLÁLLÓ JELLEMZŐ:

 

Cross_001-mod2-2_TILE2

Emberközpontú dizájn

A szórakoztató konzolt és a hangszórókat, valamint a Personal fitneszberendezések kialakítását ergonómiailag a felhasználó köré tervezték, a legjobb pozitúrába helyezve őket és minimalizálva a szükséges beállítások számát.

 

RUN_PERSONAL-FRONTE_2_TILE2

Élvezd a wellness-t

A Personal kardióberendezésekben LIVE konzol található, amely számos szórakoztató és edzési lehetőséget kínál a személyre szabott és magával ragadó wellnessélményért. A nagy teljesítményű Dolby Surround Sound hangszórókkal edzés közben könnyedén hallgathatsz zenét.

 

personalrange_feature_03

Kivételes kialakítás és részletek

Az elegáns színek és vonalak a gondosan kombinált fa, üveg, alumínium és mikro-polírozott acél révén a Personal fitneszberendezések a „Made in Italy” formatervezés igazi ikonjai, amelyek minden jólléti közeghez illeszkednek.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Personal termékvonaláról:

Kapcsolat

hasonló termékek