BIOCIRCUIT™

A Hozzád igazodó edzés. 

Milyen edzésre számíthatok?

  • Képességszint: bármilyen
  • Típus: köredzés
  • Időtartam: 22’ kardió - 30’ erősítés

Súlycsökkentés, izomépítés, az egészség megőrzése: bármi is visz a fitneszklubba, tudatosan foglalkozni kell vele. Ugyanaz a megoldás nem segít mindenkinek. A mai napig. A BIOCIRCUIT™ személyre szabott edzést kínál az élvonalbeli BIODRIVE technológiának köszönhetően, hogy rövid idő alatt elérd a saját fitnesz céljaid.

Az irányított program olyan megnyerő élményt nyújt, amely nem igényel módosításokat vagy várakozási időt. Minden, ami a lehető legjobban aktiválja az izmokat, szerepel a körben.

Gyors és hatékony, mindig rendelkezésedre áll, és kész kezdeni Veled együtt.


Érdekel

Bővebb termékleírás

NÉZD MEG, HOGYAN ALKALMAZKODIK HOZZÁD


 

Untitled-design-1-1

Miért szeretjük a BIOCIRCUIT-et

 

  • Egyetlen bejelentkezés: gyors és egyszerű elindítani
  • Folyamatos edzés a maximális hatékonyság érdekében
  • Nem lehet hibázni, az edzésed mindig irányított
  • Az eszközök ismernek Téged, és kifejezetten Hozzád igazodnak
  • Hatékony edzés 30 percben vagy még kevesebb alatt
  • Bármi is a fitnesz célod, segít elérni

 

Untitled-design-3-1

Hogyan működik

 

BEÁLLÍTÁS: válaszd ki a programot és állítsd be a szintet és a testtartást az edződdel.

1. – Jelentkezz be a UNITY SELF kioszkba

2. – A program az első állomáshoz irányít

3. – A testtartás- és egyéb beállításaid minden állomáson készen várnak Téged

4. – Az edzésnek 2 kör után van vége, az eredményed automatikus nyomon követésével

 

A BIOCIRCUIT EDZÉSMÓDSZER

Nem érhető el eredmény a tudományra, a tapasztalatra és a kemény munkára alapuló gondos tervezés nélkül. A BIOCIRCUIT TRAINING METHOD (edzésmódszer) úgy került kialakításra, hogy a felhasználók tisztában legyenek a saját edzésükkel a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. A gyakorlatok, a munkamennyiség, illetve a munka/pihenés aránya és ütemének meghatározása után ezek mind integrálódnak a BIOCIRCUIT személyre szabott programjaiba.

1_start-movingKEZDJ MOZOGNI

Lendíts az energiaszinteden és a hangulatodon a megnövekedett izomerővel és a javult testtartásoddal.

2_lose-weightFOGYJ

A karcsúbb alakért növeld az anyagcsere sebességed a fokozott kalóriaégetéssel és megnövekedett izomerővel.

3_tone-upFORMÁSÍTS

Érezd jól magad a bőrödben az izomegyensúly és harmónia javításával, a poszturális izomtónus fejlesztésével és az ízületek mobilizálásával.

4_stay-youngMARADJ FIATAL

Növeld az életminőséged egy biztonságos edzésprogrammal, amely jótékony hatással van a tested energiáira, a vázrendszeredre és a hangulatodra is.

5_boost-performanceNÖVELD A TELJESÍTMÉNYED

Növeld a sportteljesítményed, javítsd az izomerőd és lobbantsd lángra a versenyszellemed egy nagy intenzitású edzéssel.

Kíváncsi vagy a BIOCIRCUIT módszerére és technológiájára? Kérd szakértő kollégáink segítségét díjmentes konzultáció keretében és bemutatjuk a Te létesíményedre szabott, jövedelmező üzleti modellt. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj egy időpontot:

Kapcsolat

 

 

ÉRZÉKENY, OKOS BIOTECHNOLÓGIA


medium-BIOCIRCUITImage6

 

technogym-biodrive_biocircuit-1

A biztonságos, egyszerű és hatékony személyre szabott edzés kulcsa a BIODRIVE™, egy kifinomult intelligens eszköz, amely biztosítja a valaha volt legjobb biomechanikát és érzést.

A forradalmian új repüléstechnológiára alapozva a BIODRIVE olyan motorvezérlő, amely személyre szabott edzést nyújt, hogy rövid idő alatt a legjobb eredményeket érd el.

A BIODRIVE a elsőre megadott edzésprogramhoz kapcsolódik, a köredzés eredeti szoftverével szinkronizálva. Csak egy bejelentkezést igényel, és teljes mértékben személyre szabható az igényeidhez igazodva.

Nincs szükség manuális beállításokra, nincs kidobott idő, biztonságosabb és személyre szabott edzés mindenki számára.

 

A BIODRIVE SZEMÉLYESSÉ TESZI AZ EDZÉSED

A különböző igényekhez különböző programok szükségesek. Csak a BIODRIVE™ képes a koncentrikus és excentrikus mozgás valamennyi fázisát egyensúlyba hozni a következő tényezőkhöz.

 

BIODRIVE_focus_01

ELLENÁLLÁSI LEHETŐSÉG

Néhány ember izotóniás ellenállást igényel, másoknak csökkenteniük kell a tehetetlenséget az ízületek megőrzéséhez, miközben mások inkább a viszkózus ellenállást növelik a nagyobb kihívás érdekében. A hagyományos szabványoktól a nagy intenzitású profilokig a BIODRIVE motor mindezeket lehetővé teszi.

 

BIODRIVE_focus_02

ALKALMAZKODÓ MUNKATERHELÉS

A BIODRIVE™ biztosítja, hogy a munkaterhelés folyamatosan ellenőrizhető legyen, függetlenül attól, hogy a felhasználók csak az ismétlésszámot szeretnék véghezvinni, az edzést teljes körűen felépíteni vagy a szükségleteik alapján egy programon végighaladni segítséggel.

 

BIODRIVE_focus_03

NYOMONKÖVETŐ SEGÍTSÉG

Sokszor teljes mértékben egyedül el tudod végezni az edzésed, de a felszerelés is támogatni tud, ha egy kis segítséget szeretnél például az utolsó ismétlésekhez. Abban az esetben, ha támogatásra van szükséged, a BIODRIVE aktiválja a nyomonkövető funkciót, hogy könnyítsen az edzéseden.

 

BIODRIVE_focus_04

HATÉKONY TEMPÓ

Időnként előfordulhat, hogy bizonyos ütemben szeretnél támogatást kapni. Máskor pedig lehetséges, hogy magadnak szeretnéd ezt meghatározni. A BIODRIVE az igényeidhez mérten választja ki a megfelelő ütemet a maximális hatékonyság érdekében.

 

BIOCIRCUIT kérdések és válaszok:

 

BIOCIRCUIT_FAQ_01

K: Fogyni szeretnék, de nem tudom, hogy BIOCIRCUIT, HIIT vagy kardió edzést válasszak-e. Melyik a legeredményesebb?

V: A fentiek mindegyike hatékony módja lehet a fogyásnak, de nem mindenkinek felel meg az összes. A futás vagy a kerékpározás jó módja lehet a kalóriaégetésnek, de például egy kicsit több időt vesz igénybe, mint a másik kettő. A magas intenzitású intervallum edzés viszont gyors, és jelentős utólagos zsírégető hatással bír, de nagyon nehéz lehet, különösen, ha eddig még nem dolgoztál az állóképességeden és az erődön. A BIOCIRCUIT viszont mindkét világ legjobb részeit ötvözi és elérhetővé teszi mindenki számára, az egyedi idényekhez alkalmazkodó bevált módszerén és a személyre szabott programjain keresztül.

BIOCIRCUIT_FAQ_02

K: Leginkább az erőnléti edzéseket kedvelem. Megfelelő lehet számomra is a BIOCIRCUIT edzés?

V: A BIOCIRCUIT teljesen alkalmas arra, hogy az általad keresett intenzív edzést nyújtsa. Ez egy speciális edzésprogramot jelent, és különösen vonzóvá válhat a viszkózus ellenállásnak köszönhetően, amely a koncentrikus és az excentrikus fázisban is megvalósulhat. Továbbá, az irányítás teljesen a kezedben marad, mivel a munkaterhelést és a tempót az érzéseidnek megfelelően állíthatod be.

 

BIOCIRCUIT_FAQ_03

K: Heti hányszor végezzem el az edzésprogramot a jó eredményekért?

V: Bár a kezdeti fizikai állapot és a felmérések lényeges elemek e kérdés megválaszolásához, a BIOCIRCUIT-tel heti két vagy három edzés ajánlott a hosszú távú eredmények elérése érdekében. Két edzés között érdemes 48 órát kihagyni a megfelelő regeneráció érdekében.

 

 

BIOCIRCUIT: egy okos üzleti lehetőség

Okos berendezés, bevált módszer és testreszabott edzés minden klubtag számára: a BIOCIRCUIT™ választása sokkal többet jelent egy kulcsrakész formátum megvásárlásánál. Egy értékes és differenciáló eszköz lehet a fitneszklub kínálatában, amely mögött egy egész üzleti támogatási rendszer áll.

Növeld a klubtagok megtartásának arányát, csábíts új tagokat és generálj másodlagos bevételeket a BIOCIRCUIT-el! Vedd fel a kapcsolatot és kérj időpontot egy díjmentes konzultációra, amikor szakértő kollégáink bemutatják a Számodra legkedvezőbb üzleti modelleket:

 

Kapcsolat

 

hasonló termékek