Rólunk

Az okosmozgas.hu olyan szakértők cikkeit hozza el Neked, akik a tudatos mozgás és az egészséges életmód elkötelezett hívei. Profi gárdánk edzőkből, sportolókból, a fittebb élet iránt nyitott szövegírókból, bloggerekből és egyéb szakemberekből áll. A kezdeményezést mi, a Finn Wellness Kft. keltettük életre, amely a világ egyik vezető fitneszeszköz-beszállítójának, a Technogym-nek a hazai kizárólagos forgalmazója, és amelynek csapata immár több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik hazánkban a fitnesz és wellness területeken.

Itt mindenre megtalálod a választ, ami a tudatosabb és egészségesebb élethez szükséges. Legyen szó hétköznapi tippekről, apró fortélyokról, vagy éppen teljes fitnesz- és wellness részlegek megtervezéséről és berendezéséről, nálunk egy kézben összpontosul minden. Magánszemélyeknek és vállalati ügyfeleknek egyaránt teljes körű segítséget nyújtunk a wellness és fitnesz részleg kialakításához.

Profi csapatunk személyre szabott és szakszerű támogatást ad a teljes fitnesz koncepció kialakításához. Saját szervizzel rendelkezünk, így a tőlünk vásárolt fitnesz és wellness eszközöket gyorsan és hatékonyan be tudjuk állítani és karban tudjuk tartani, hogy gördülékenyen és problémáktól mentesen élvezhesd a fittebb élet felé vezető utad. Kizárólag azokkal a TOP márkákkal foglalkozunk, amelyek hazai és nemzetközi szinten is kategóriájukban a legjobbak.

Szeretnél otthonra, fitnesztermedbe, vállalkozásodba munkatársaidnak, hoteledbe vendégeidnek vagy lakóparkodba a lakóknak profi wellness és fitnesz megoldásokat? Kattints és vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot most!

Elérhetőségeink

 

Tipptár