Tipptár

Fitness blog

Érdekel a tudatosabb élet? Szeretnél okosabban mozogni? Olvasd el a Téged érdeklő cikkeket a fitnesz világából!

Az öregedés lehet fájdalommentes is - hiedelmek az időskorról
A fájdalmakat szinte mindenki az öregedés természetes velejárójának tekinti, mely a kor előrehaladtával csak rosszabbodik. Sok idős ember ezért nem is fordul orvoshoz, hanem összeszorított foggal viseli el a fájdalmat - pedig ennek nem kellene így lennie. A Sherlock Rehab gyógytornásza szerint az időskorral járó fájdalomnak oka van, és ez nem az öregedés.
A mesterséges intelligencia szerepe az edzésben
A mesterséges intelligencia már a leghétköznapibb eszközökben is jelen van, használata pedig folyamatosan terjed a különböző iparágakban. Nincs ez másképp a sportban sem, ahol az élsportolók mellett már a hétköznapi emberek is élvezhetik az előnyeit. Tudd meg, hogyan segít a mesterséges intelligencia az edzésben!
4 eset, amikor mindenképp iktass be pihenőnapot
Ha Te is imádsz sportolni, lehet, hogy épp a pihenőnapok okoznak számodra nehézséget. Pedig az elegendő pihenés legalább annyira fontos, mint maga az edzés, hiszen ekkor történik az izmok építése és regenerációja. Érdemes figyelni a tested jelzéseit, hiszen ha túlterheled, később akár nagyobb kihagyásra is kényszerülhetsz.
Technogym Run
Engedd szárnyalni az energiádat a magas intenzitású edzésekkel: a Technogym Run arra született, hogy alkalmazkodjon a céljaidhoz, és úgy fokozza a teljesítményedet, ahogy még soha nem tapasztaltad az otthoni edzés során. Fedezd fel a rengeteg különböző programot a beépített kijelzőn, állítsd be a céljaidhoz, és kezdd el velünk az edzést.
MIRŐL SZÓL ’A LET’S MOVE’ KAMPÁNY?
Munka, vezetés, tévénézés - rengeteg időt töltünk naponta üléssel, aminek később komoly következményei lehetnek az egészségünkre nézve. A Technogym immár 40 éve kötelezte el magát az egészséges életmód népszerűsítése mellett, az elmúlt években pedig a ‘Let’s Move for a Better World’ kampánnyal igyekszik tenni az ülő életmód és annak negatív hatásai ellen.
ELŐZD MEG A KIÉGÉST - TIPPEK, HOGY ÚJRA ELTÖKÉLT LEGYÉL A MUNKÁBAN...
Reménytelennek érzed magad és már nem tölt el örömmel az, amit csinálsz? Szinte bárkit érinthet a kiégés, ami a tartós fáradtságérzettől akár a teljes apátiáig is fajulhat. A fokozott stressz hatására kialakuló jelenség mind a munkában, mind a magánéletben megmutatja negatív hatását, és akár az egészséged is veszélyeztetheti.
Tipptár