Tipptár

Fitness blog

Érdekel a tudatosabb élet? Szeretnél okosabban mozogni? Olvasd el a Téged érdeklő cikkeket a fitnesz világából!

Milyen a céges karácsony a 2020-as trendek szerint?
Itt az év végi hajrá, amikor mindig egy kicsit több a stressz: nem csak a munkánkban kell megfelelnünk, hanem készülődnünk kell a karácsonyi ünnepekre is, ráadásul mindezt egy korlátozásokkal teli időszakban. Szerencsére léteznek megoldások arra, hogy a munkahelyen csökkentsd a stresszt és erősítsd az ünnepi hangulatot egyszerre.
4 karácsonyi tipp edzőtermeknek, 2020-ra hangolva
Bár a korlátozások miatt határozatlan időre be kellett zárni az edzőtermeket, nem reménytelen a helyzet: még most is van lehetőséged arra, hogy megőrizd és bővítsd vendégköröd, és ezzel együtt profitra tegyél szert. Ismerj meg néhány tippet és tedd sikeressé a decembert a korlátozások ellenére is.
5 egyszerű tipp, hogy formában maradj az ünnepek alatt is
Tudod már, hogyan fogod megőrizni az egészséged, illetve az alakod az ünnepek alatt? A karácsonyi időszakban rengeteg finomság kerül az asztalra, és sajnos könnyen felszaladnak a kilók. Természetesen még van időd biztosítani, hogy a kellemes hangulat mellett az egészség is szem előtt maradjon egész decemberben.
Wellness design az irodában: így valósítsd meg
Egy átlagos munkavállaló legalább 8 órát tölt a munkahelyén egy nap, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy a vállalat milyen munkakörnyezetet biztosít számára. Világszerte egyre több munkahelyet alakítanak ki úgy, hogy ezzel hozzájáruljanak dolgozóik egészségéhez, hiszen ez nem csak az egyénnek előnyös: a vállalat egésze profitál belőle.
Miben jobb az új Excite Live az átlagos kardiógépeknél?
A Technogym legújabb kardió termékvonala, az Excite Live számtalan forradalmi újdonsággal támogatja a fitneszterem üzemeltetőket abban, hogy minden eddiginél magukkal ragadóbb élményeket tudjanak nyújtani a vendégeknek. De pontosan miben jobb az Excite Live, mint más kardiógépek?
Érd el a céljaidat az új Excite Live kardiógépekkel!
Megérkezett a Technogym legújabb kardió termékvonala, az Excite Live, amely számos forradalmi újdonságot rejt magában - köztük az új Technogym Live platformot is, amely számtalan szórakozási lehetőséget tartogat. Olvass tovább és megtudod, hogyan emeli még magasabb szintre az edzéseidet az Excite Live.
Tipptár