Tipptár

Érdekel a tudatosabb élet? Szeretnél okosabban mozogni? Olvasd el a Téged érdeklő cikkeket a fitnesz világából!

Nem véletlenül nyert design díjat a SKILLBIKE
A Technogym, felismerve a wellness és a design közötti kapcsolat fontosságát, minden wellness megoldását ennek szellemében tervezi és alkotja meg. Nem véletlen, hogy a márka számos díjat tudhat magáénak a design kategóriában (a MYRUN TECHNOGYM díjazásáról korábban már beszámoltunk), köztük a 2018-as Good Design Award díjat, melyet a SKILLBIKE fitnesz megoldás nyert meg.
SKILLROW: evezz otthon úgy, mintha a vízen lennél
Tudtad, hogy a Technogym kutatás-fejlesztés részlegén több mint 150 mérnök dolgozik különböző innovatív megoldásokon? Munkájuk egyik kiemelkedő eredménye a SKILLROW, az első teljesen integrált beltéri evezőgép, amely sportolói szintű kardió és erőedzést biztosít. A mérnökök mellett evezős bajnokok, orvosok és tudósok is részt vettek a projektben, hogy a végeredmény egy tökéletes beltéri evezős élményt nyújtó fitnesz megoldás legyen.
Ikonikus, olasz elegancia otthon, egy karnyújtásnyira
Az elmúlt 30 évben a lakások berendezéséhez a Technogym nem csupán fitneszgépeket, hanem wellness megoldásokat nyújtott. Azzal együtt, hogy az évek során az egészségtudatosság és a kiegyensúlyozott életmód szerepe egyre fontosabbá vált, az otthoni fitnesz megoldások iránti igény is növekedett. Erre válaszul a Technogym megváltoztatta a fitnesz hedonista koncepcióját: az olasz márka a jóllét kiterjedt megközelítését kezdte követni. Ez mit is jelent pontosan?
Home Wellness - a jóllét új szintje
A Technogym az elmúlt 30 év alatt rengeteg tapasztalatot szerzett a fitnesz és wellness területén, így nem véletlen, hogy az iparág vezető márkájává vált. Az olasz márka felismerte a wellness és a design közötti kapcsolat fontosságát, ezért minden wellness megoldását ennek szellemében tervezte és alkotta meg. De hogyan érte el a Technogym, hogy valamennyi fitnesz berendezése kiválóan illeszkedjen az otthoni környezetbe?
Így nyerj díjat a vállalati wellness programoddal
Hallottál már azokról a díjakról, melyeket azok a munkahelyek érdemelhetnek ki, amelyek vállalati wellness programokkal támogatják a munkavállalók jóllétét? E díjak nagy előnye, hogy presztízs értékkel bírnak és elősegítik a munkáltatói márka építését. De mit tehetsz azért, hogy a vállalatod esélyes legyen ezekben a versenyekben?
Hogyan tervezz meg egy csoportos órát?
A különböző csoportos órák remek lehetőséget jelentenek arra, hogy bővítsd a fitnesztermedben kínált szolgáltatások körét és kiemeld magad a versenytársak közül. Elsőre egyszerűnek tűnhet a csoportos edzések kialakítása, de valójában az ideális óra megtervezése komoly előkészületeket és átgondolt megvalósítást igényel.
Tipptár