UNITY™ SELF - GROUP CYCLE APP

Termékvonal: Group Cycle

A beépített Group Cycle™ applikációnak köszönhetően a UNITY™ SELF egy interaktív érintőképernyős kioszk, mely segít az edzőknek  a Group Cycle™ órák levezetésében és menedzselésében. A UNITY™ SELF mélyreható tartalommal van felvértezve, mely segít a klubtagok számára legmegfelelőbb környezet kialakításában valamint kulcs teljesítmény indikátorokkal segíti az óra sikerességének mérhetőségét, mely által a tulajdonosok is növelhetik az üzleti potenciált.

Elérhető verziók:

  • UNITY™ SELF ARTIS®

Elérhető karbon szürke színben, webkamerával és kiegészítő tartóval.

  • UNITY™ SELF EXCITE®

Elérhető sötétszürke verzióban.

A Group Cycle™ Connect és Ride elérhető két szín kombinációjaként:

  • Sárga keret fekete takaróelemekkel
  • Világosszürke keret fekete takaróelemekkel

Érdekel

Bővebb termékleírás

Kerékpár élmény tele vidámsággal, szórakozással és motivációval

Az edző észrevétlenül képes ösztönözni a maximális teljesítményt azáltal, hogy legmegfelelőbb videót vagy teljesítménykijelző módot választja ki, valamint a zene, videó és a mikrofon csupán egy érintéssel történő szabályzásával. Inspiráló videók és zene alapozzák meg a hangulatot és a ritmust, ahogy az edző és kerékpározók egy közösséget alkotva egymást sarkallják a célvonal felé. Valós idejű teljesítménymércék hajtják előre a csoportot: a klubtagok megmérhetik teljesítményük, pulzusuk, az ütemet és valamennyi egyéb kulcsfontosságú paramétert, valamint valós időben követhetik teljesítményadataikat és áttekinthetik eddigi eredményeiket.

Group-Cycling-4-ok-prova_business

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

Unity-data-classe_primary_ok-1

Valósidejű felhasználói teljesítményadatok

Használja az „Train by Colour” (edzés színek alapján) vagy a „Train by Rim Fill” nézeteket, hogy utasításokat adjon, és motiválja az egyes felhasználókat.

Válassza ki a csoportos nézetet, hogy a kerekezők érezzék a csapat teljesítményét.

 

 

Unity-data-classe_primaryaction_ok1

Vonja be és motiválja a csoportot videóval és zenével

Válasszon ki egy videót a Technogym beágyazott videotékából. Hozza magával a saját videóit és zenéit, melyet az UNITY™ SELF-re tölthet fel USB-n vagy Bluetooth®-on keresztül.

 

 

Unity-data-classe_primaryschermo-telecomando_ok

Menedzselje a csoportot egy érintéssel

Állítsa be a zenét, a videót és mikrofont. Válassza ki a legmegfelelőbb videót vagy teljesítménymérő módot a maximális teljesítmény ösztönzésére.

 

 

Dettaglio_Results_ok

Kövesse nyomon a Group Cycle™ csoport eredményeit

A részletes edzéseredmények megtalálhatók a pro.mywellness.com-on, a felhasználók fejlődésének kiértékeléséhez.

 

 

Dettaglio_New-members_ok

Fejlessze a személyzet hatékonyságát

Automatikus edzés riportok érhetők el a pro.mywellness.com-on, olyan kulcsfontosságú adatokkal, mint például a részvétel és a visszajáró klubtagok.

 

 

Dettaglio_Monitoring_ok

Kövesse nyomon a berendezés használatát

Az Asset Applikáció lehetővé teszi a Group Cycle™ Connect és a UNITY™ SELF távoli nyomon követését, valós idejű adatokat szolgáltatva a használatról és a bekapcsolt állapotban töltött időről.

 

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym GROUP CYCLE-ról:

KapcsolatA TERMÉKVONAL JELLEMZŐI:

Fantasztikus érzéssel párosuló, teljes körű kerékpáros élmény, pontos nyomon követéssel, magával ragadó tartalommal és mindez egy inspiráló környezetben.

780_pic1_n

Feledhetetlen kerékpáros élmény

Az új Group Cycle™ minden tulajdonsággal rendelkezik, amit a felhasználója megkíván az edzés elejétől a végéig, vagyis az igazi országúti kerékpározás fantasztikus érzését nyújtja, miközben a teljesítmény pontosan nyomon követhető.

A felhasználók megtapasztalhatják a magával ragadó tartalomból származó előnyöket és inspiráló környezetben élhetik meg a beltéri kerékpározást.

Az üzleti felhasználók biztos tudatban lehetnek, hogy klubtagjaik élvezik a zavartalan és biztonságos kerékpározás élményét.

ON-THE-FLY (azonnal érvénybe lépő) beállítások (szabadalmaztatás alatt)

A négyirányú, egyérintéses beállításokkal valamennyi felhasználó számára megtalálható az optimális pozíció.

780_pic3_n

Élvonalbeli design a nagyszerű kerékpáros élményért

A kerékpárosok értékelni fogják az egyszerű érintéssel történő beállítások könnyedségét a szabadalmaztatás alatt álló négyirányú ON-THE-FLY (azonnal érvénybe lépő) beállításoknak köszönhetően, valamint élvezni fogják a lenyűgöző kerékpár élményt, melyhez az új mágnesfék is hozzájárul. Az új cseppálló váz kialakítás megvéd a nedvesség által okozott károktól, ezáltal tartósan őrizve a berendezés értékét.

780_pic4_n

Minden adat, amire csak szükség lehet

Használja az érintőképernyőt a kívánt adat kikereséséhez, mint pl. teljesítmény, ütem, pulzus, elégetett kalóriák és még sok egyéb.

780_pic5_n


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym GROUP CYCLE-ról:

Kapcsolatű

 

hasonló termékek