UNITY™ SELF - SKILLMILL™ APPLIKÁCIÓ

Termékvonal: skill professzionális alkalmazások

A UNITY™ SELF egy interaktív érintőképernyős kioszk, mely lehetővé teszi az edzők számára, hogy sportolói teljesítményedzéseket vezessenek és menedzseljenek a beágyazott SKILLMILL™ applikációnak köszönhetően. A UNITY™ SELF előre elkészített és személyre szabott edzés rutinokat tartalmaz a felhasználók motiválására. Az adatok monitorozása bármikor lehetővé teszi az üzemeltetők számára az órák eredményességének felmérését és áttekintését.

  • Csoportos edzéstámogatás
  • Csoportadatok
  • Virtuális edzésprogramok
  • Személyre szabott rutinok
  • Egyedi időzítő

Érdekel

Bővebb termékleírás

Csoportos edzéstámogatás

A beépített SKILLMILL™ applikációnak köszönhetően az edzők levezethetnek előre elkészített és személyre szabott edzésprogramokat, beállíthatják az időzítést és valósidőben monitorozhatják az edzés adatait a UNITY™ SELF-ben.

unity_business

 

 

Unity_Main3_OK_PS_320

A csoportok adatai

Az edzők megtekinthetik, hogyan teljesít az adott csoport, valamint kivetíthetik nagy képernyőre a felhasználók ösztönzése céljából. A teljesítményadatok tartalmazzák a pulzust, a pulzust %-os formában, a teljesítményt, a sebességet, az elégetett kalóriákat, az ellenállást, a mozgást és távolságot.

 

 

Unity_Main4_OK_PS_320

Virtuális edzésprogramok

A UNITY™ SELF az integrált SKILLMILL™ applikációval virtuális edzésprogramokat szolgáltat, melyeket a felhasználók nagy képernyőre kivetítve tekinthetnek meg.

 

 

Unity_Main1_OK_PS_320

Személyre szabott rutinok

Az edzők személyre szabott edzés rutinokat kreálhatnak, melyeket néhány kattintással feltölthetnek a UNITY™ SELF-re. (Ez a funkció csak a Prescribe applikációval együtt lehetséges.)

 

 

Unity_Main2_OK_PS_320

Egyedi időzítő

A beépített időzítő funkció segítségével az edzők előre beállított Tabata edzéseket vezethetnek, beállíthatnak egyedi intervallumokat vagy aktiválhatják a visszaszámláló rutint.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym SKILLMILL-ről:

Kapcsolat

 

 

SKILLMILL™ - SPORTOLÓI TELJESÍTMÉNYEDZÉS

Sportolók ihlették

A Technogym két évtizedes olimpiai fitnesz berendezés beszállítói tapasztalatának szülöttjeként a SKILLMILL™ az első olyan termék, mely hétköznapi sportemberek számára teszi lehetővé erejük, sebességük, állóképességük, valamint gyorsaságuk fejlesztését, a professzionális sportedzések valamennyi előnyét élvezve biztonságos, vonzó és hatékony módon. Egyedülálló megoldás, mely hatalmas választékát kínálja a különböző edzés rutinoknak, melyekkel a test valamennyi energiarendszere edzhető, és a klubtagok csúcsteljesítményre lesznek képesek.

770_pic1_n

Egyedi jellemzők:

A SKILLMILL™ az első olyan termék, amely egyedüli megoldásként alkalmas a test valamennyi energetikai rendszerének edzésére.

 

770_pic2_n

Növeli a teljesítőképességet

Az alapvető fizikai képességed fejlesztése közben az erőd, a gyorsaságod, az állóképességed és az agilitásod növelése által, gyorsan növelheted a teljesítményedet. A SKILLMILL™- en végzett nagyintenzitású intervalledzés hatásos módja a maximális fittség elérésének, a zsírégetésnek és az állóképesség növelésének.

 

770_pic3_n

Fejleszti a képességeket

A sportolói teljesítményedzés fejleszti az olyan összetett mozgássorozatok elvégzésének képességét, amelyek jó mozgáskoordinációt igényelnek. A lehetséges gyakorlatok az alapvető mozgássorozatok teljes skáláját tartalmazzák és az így szerzett képességek a sportban és a mindennapi életben egyaránt hasznosíthatók.

 

770_pic4_n

Maximális biztonságot nyújt

Az ergonomikus formatervezési koncepciónak köszönhetően a SKILLMILL™- en biztonságosan éred el a céljaidat; minden lehetséges gyakorlat közben a természetesen helyes testtartás biztosított. A SKILLMILL™ CONNECT és CONSOLE modelleken végzett nagyintenzitású edzés során, a Bluetooth® Smart megoldáson keresztül nyert valós idejű adatokkal, monitorozhatod az edzésparamétereidet.

 

770_pic5_n

Csoportos edzés

A csoportos edzés megoldás az olyan nagy energiájú fitnesz stúdiók üzemeltetői számára ideális, akik innovatív teljesítmény-orientált programot keresnek. A klubtagok nagy csoportba szervezhetők és a professzionális sportolók edzésére jellemző szigor mellett egy csapatként dolgozhatnak együtt. Edzői felügyelet mellett a résztvevők egy teljes funkcionális edzést teljesíthetnek, amivel növelhetik erejüket, gyorsaságukat és mozgékonyságukat.

 

770_pic6_n

Kiscsoportos köredzés

A kiscsoportos köredzés megoldás a perszonalizáció magasabb szintjét teszi lehetővé és ez által ideális kisebb csoportoknak, személyi edzésekhez, erősítő és kondicionáló, valamint rehabilitáló programokhoz. Az edzők egy motiváló környezetben, a sportteljesítmény növelését célzó, változatos edzésélményt képesek nyújtani.

 

770_pic7_n

Virtuális edzés

A virtuális edzés megoldás az olyan üzemeltetők számára ideális, akik növelni kívánják szolgáltatásuk kínálatát és nem felügyelt órák keretében maximalizálják a SKILLMILL™ használatát. A felhasználók akár egyénileg vagy egy csoport részeként választhatnak egy sor virtuális edzés videoprogramból.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym SKILLMILL-ről:

Kapcsolat

 

 

hasonló termékek