ARTIS – Chest Press

Termékvonal: Artis

A speciális kialakítású ARTIS Chest Press segítségével a mellkas és a kar izmai építhetők biztonságosan és hatékonyan.

Az alábbi izmok edzését szolgálja:

  • Tricepsz
  • Mellkasi izmok
  • Deltoidok

Az eszköz ajánlott:

  • A mellkasi izmok specifikus edzéséhez

Érdekel

Bővebb termékleírás

Exkluzív design és üzleti hatékonyság

Az ARTIS keret nélküli designja növeli a prémium wellness környezet stílusát; a barátságos és keret nélküli geometria által inspirálva, arra ösztönzi a felhasználókat, hogy természetesen mozogjanak. Az optimális felhasználói ergonómia biztosítása érdekében a kijelző pozíciója és dőlésszöge tudományosan igazolt. 

kép:

EGYEDI JELLEMZŐK:

chest_artis_mainfeature_01

Optimális fogás

A Lat Machine egyedi tervezésű lehúzó rúdja optimális fogást biztosít és segít a kezek kiegyensúlyozott, helyes pozícionálásában.

 

 

chest_cextension_artis_related_9_mf_2

Direct Drive Rendszer

A Direct Drive rendszer egy merev rúd, mely a súlykészlet ellenállását közvetlenül a karokba továbbítja és ez által kivételesen gördülékeny érzést biztosít edzés közben. A kevesebb csigának és a kábelek mérsékelt igénybevételének köszönhetően a karbantartás költségei csökkennek, a gép élettartama pedig nő.

 

 

chest_extension_artis_mainfeature_01_PS

Integrált kezelőfelület

Az erőfejlesztő edzés számára új dimenzió nyílik meg a teljesen integrált felület gyakorlatvégzés közbeni azonnali visszajelzésének köszönhetően. Egyszerű ikonok és könnyen leolvasható adatok segítenek a helyes mozgás és a hatékony edzésmunka végzésében.

 

 

chest_artis_secondaryfeature_01

Bodyprint rendszer

A párnázott felületek speciális, nagysűrűségű habból készülnek, mely anatómiailag leköveti a test vonalát, ezáltal maximális kényelmet és stabilitást segítő hatást biztosít edzés közben.

 

 

chest_artis_secondaryfeature_02

Innovatív vizuális beállítások

Valamennyi beállítás – gombok, karok, szegek, és vizuális jelzők (szabadalmaztatás alatt) – világossárga színű és könnyen felismerhető, így ezeket azok is könnyedén felismerik, és segítségükkel képesek lesznek beállítani a nekik megfelelő paramétereket, akik első alkalommal használják az eszközt.

 

 

chest_artis_secondaryfeature_03

Kényelmes start pozíció

A láb startkar segítségével az edzés a nélkül kezdhető el, hogy szükség volna a start pozíció beállítására, ezáltal a mozgás megkezdése könnyebbé válik.

 

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 1409 mm

Szélesség 1427 mm

Magasság 1673 mm

Standard súlykészlet 100 kg

Plusz súlykészlet 125 kg

Eszköz súlya 295 kg

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az Artis erősítő gépekről:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

Az ultramodern, keret nélküli designnal, a csatlakoztathatósággal, a fenntarthatósággal és az egyedülálló mozgásérzéssel az ARTIS újradefiniálja az edzés élményét.

Untitled-design-2

Művészet a mozgásban

Az ARTIS az első teljesen integrált termékcsalád, amely 30 különböző berendezéssel szolgál a kardiovaszkuláris, az erőnléti és funkcionális edzésekhez, amely a konnektivitás, a fenntarthatóság, a keret nélküli tervezés és a mozgás szabadságának jegyében teljes áttörést hoz az edzés során szerzett tapasztalatban.

Új Diamond Black színben

A keret nélküli geometriával kombinált sötét, karakteres vonalak elegáns formákat és sima felületeket keltenek életre az új Diamond Black színű verzióban, amely csatlakozik a már eddig is ismert Carbon Grey színű verzióhoz.

1024-artis-termekvonal

Új UNITY™ 3.0 kardió konzol

A Wi-fi® és a Bluetooth® csatlakozásnak, valamint az új lehengerlő edzésmódoknak köszönhetően az új Android 5.1 alapú erős konzol az edzés élményét egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszi.

1024-Artis-termkvonal-2

Új UNITY™ MINI erősítő interfész

Az eredmények maximalizálása érdekében ez az új virtuális edző az erőkifejtéshez fejlett edzésirányítást és valós idejű biofeedback-et biztosít. Minden adatot automatikusan nyomon követ és menti a felhasználói fiókba.

1024-Artis-termekvonal-3

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

Comb-2_Isola-Run-Vario-Ellittico_FLAT

Keret nélküli design

Az egyedi ARTIS design olyan merőben új térkoncepcióra inspirál, amelyben a fitnesz berendezések bútorokkal kombinálhatók. Az egyedi, keret nélküli geometria a felhasználó minden érzékére hat és ez által válik lehetővé a természetes mozgás egy nyugodt és barátságos környezetben.

 

ARTIS-006

Konnektivitás

Az ARTIS az első olyan termékcsalád, amely csatlakoztatható a mywellness cloud-hoz, a nyílt felhő alapú platformhoz és így számtalan interaktív és személyre szabott edzésprogramot biztosít annak érdekében, hogy a felhasználót a kitűzött wellness célok elérésére ösztönözze.

 

Pag_49_ARTIS

Fenntarthatóság

Az ARTIS termékcsaládhoz tartoznak az első olyan integrált interfésszel ellátott erőnléti berendezések, amelyek a tápellátást a felhasználó által termelt mozgási energiából nyerik. Továbbá az ARTIS kardió gépei a működtetéshez szükséges energián felül keletkezett emberi többletenergiát képesek az elektromos hálózatba visszatermelni.

 

K3_3990_theartisrange_feeling

Tiszta mozgásérzés

Az ARTIS-t a Technogym tudományos kutatási részlege a legmagasabb ergonómiai és biomechanikai szabványoknak megfelelően fejlesztette ki. Nem csupán a természetes testmozgást mintázták le; az ARTIS maga is létrehozza azt az egyedülálló érzést, amely az edzést igaz örömforrássá teszi.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Artis termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek