Element - DAP (Dual Adjustable Pulley)

Termékvonal: Element+

Bővebb termékleírás

A felhasználóbarát kialakításnak és a fejlett biomechanikai rendszernek köszönhetően a Cable Station dupla csigás rendszerének beállításai és használata olyan egyszerűek, hogy Neked csak a gyakorlatokra, az erőkifejtésre, a gyorsaságra és az izomépítésre kell koncentrálnod.

 

Power Mode System

Az innovatív Power Mode rendszer biztosítja a teljesen egyenletes mozgást. A speciális rugalmas kábel megakadályozza a lapsúlyok hirtelen felrántását, elnyeli a kezdeti erőt és átmenettel engedi az ellenállást a gyakorlatban. Így az edzés kényelmes és biztonságos.

 

Cable Exit System

A Cable Exit rendszer lehetővé teszi az egykezes könnyű beállítást, szemben a többi kábeles géppel, ahol mindkét kézre és nagyobb erőkifejtésre van szükség az ellenállás kalibrálásához. Ezen a berendezésen 36 különböző pozíció közül lehet választani a testmérettől és a gyakorlattól függően.

 

Tartozékok tárolása

A berendezés mindkét oldalán két, könnyen megközelíthető, kényelmes tároló helyezkedik el. A tartozékok segítségével variálható, sokszínű gyakorlatokra van lehetőség.

 

Többfunkciós hajlított fogantyú

A multifunkciós fogantyú kialakítás többféle markolat fogást biztosít, így bővítve a felhúzó gyakorlatok lehetőségét. A beépített fellépő segíti a könnyű használatot mindenki számára.

 

Ajánlott:

Minden izomcsoport erősítéséhez.

Technikai paraméterek:

Magasság: 2324 mm

 

Szélesség: 1196 mm

 

Hosszúság: 1450 mm

 

Súly: 653 és 785 kg a beépített súlyoktól és kiviteltől függően

hasonló termékek