Excite Live Top

Termékvonal: Excite Live

A sokoldalú edzéslehetőségeknek köszönhetően az új felsőtest ergométer fejleszti az erődet, az állóképességedet és a kitartásodat, hogy még vonzóbb külsőt érhess el.

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

hero_excite_live_top-1

 

 

Sokoldalú edzés

A sokoldalú edzéslehetőségeknek köszönhetően az új felsőtest ergométer fejleszti az erődet, az állóképességedet és a kitartásodat, hogy még vonzóbb külsőt érhess el.

 

excite-top-01-1

 

Teljes jóllét

Élvezheted a felsőtest edzés előnyeit a még nagyobb kihívást nyújtó álló helyzetben, vagy választhatod az ülő pozíciót is, a kényelmes és ergonomikus ülésen elhelyezkedve.

excite-top-02_01seated-1

excite-top-02_02standing-1 

excite-top-03

 

Sokoldalúság és komfort

Az állítható karhossz és magasság különböző izomcsoportok megmozgatását teszi lehetővé, miközben biztosítja az ideális edzéspozíciót.

 

 

Kiegyensúlyozott mozgás

Az Excite Top előre és visszafelé tekerést is lehetővé tesz, valamint a teleszkópos karok hossza is állítható. A toló és húzó mozgások variálásával egy még kiegyensúlyozottabb edzés érhető el, melynek során Te döntesz, hogy a has-, hát- vagy törzsizmaidat vonod be jobban az edzésbe.  

excite-top-04

live_top_routines

 

Routines

Minden Technogym Routine különféle gyakorlatokból és mozgásmintákból áll, melyek intenzitását automatikusan beállítja a berendezés. Videós útmutatást kapsz, mely lépésről lépésre végig vezeti az edzésedet, de ha épp egy szórakoztató tartalmat nézel, akkor pop-up üzenetekkel segíti a mozgást.

 

live_outdoor

 

Outdoors

Engedd, hogy edzés közben magukkal ragadjanak a természeti és városi tájak, és lenyűgözzenek az új útvonalak a világ minden tájáról.

 

live_entertainment

 

Szórakoztató tartalmak

Nézd a kedvenc Netflix sorozatodat vagy TV műsorodat a csúcsminőségű HD kijelzőn. Tedd be a kedvenc Spotify vagy YouTube lejátszási listádat, vagy böngéssz az interneten és a közösségi média platformjain.

 

Univerzális vezeték nélküli töltő

Nem tudod megszervezni az edzés utáni esti programodat, ha lemerült a telefonod. Helyezd el a vezeték nélküli töltésre alkalmas készülékedet az erre kialakított felületre, és hagyd, hogy edzés közben a telefonod is feltöltődjön, Veled együtt.

excite-top-05

 

excite-climb-07

Okosóra kompatibilitás

Nyomonkövetés a csuklódon

Használd a mywellness app-ot az Apple Watch vagy Samsung Galaxy Watch Active2 okosórádon, hogy bejelentkezz a berendezésen, és nyomon tudd követni a mozgásod paramétereit.

 

Válaszd ki a kedvenc megjelenésedet

Az Excite Live két izgalmas színben érhető el, hogy illeszkedjen a kívánt hangulathoz. Tégy emlékezetes benyomást a letisztult és merész Meteor Black verzióval, vagy alkoss kellemes, megnyugtató összhatást a Lunar Grey opcióval.

 

top_grey-1Lunar Grey

top_black-1Meteor Black

 

Eddz kedved szerint

Az Excite Live számtalan új tartalmat kínál, bármely konzolt is választod.

top_console_15
Technogym Live 16”

TV, Szórakoztató applikációk, Routines, Outdoors, Technogym Coach, Hagyományos edzéslehetőségek, Fitness Test lehetőségek

top_console_10
Technogym Live 10”

Routines, Technogym Coach, Hagyományos edzéslehetőségek, Fitness Test lehetőségek

 

hasonló termékek