POWER PERSONAL RACK

A Rack Personal maximális biztonságot garantál az innovatív Smart Lock (okos zár) és Precision Glide (precíziós csúsztatás) rendszereknek köszönhetően, amelyek felhasználóbarát módon teszik lehetővé a kézi súlyzótartó lezárását, valamint a biztonsági súlyzórúd sima, folyamatos csúsztatását. Húzódzkodó gyakorlatokhoz egy ergonomikus, króm bevonatú, több fogású acél fogantyút tartalmaz.

A termék nem tartalmazza:

  • Súlytárcsákat
  • Kézi súlyzókat

Választható színek:

  • Króm
  • Sötét

Érdekel

Bővebb termékleírás

Erőfejlesztés stílusosan

A Personal termékvonal – az eredeti kollekció, mely a Techogym 30 éves fejlesztési tapasztalatát Antonio Citterio formatervezésével kombinálja – most egy új, kiemelkedő taggal bővült: a Power Personal-lal. Az erőfejlesztő edzésekhez készült új, formatervezett megoldás a professzionális teljesítményt és az egyedülálló stílust ötvözi.

rack_personal_businessuse

EGYEDI JELLEMZŐK:

rack_personal_mainfeature_01

Kiemelkedő részletesség

A króm bevonatú acél fogantyú több fogású, mely több különböző lehetőséget kínál húzódzkodó gyakorlatokhoz.

 

 

rack_personal_mainfeature_02

Megnövelt biztonság ujjhegynyire

A biztonság az első számú prioritás. A Smart Lock (okos zár) rendszernek köszönhetően a kézi súlyzótartót nem lehet véletlenül kinyitni.

 

 

rack_personal_mainfeature_03

Könnyű és sima

Rugós rendszerének köszönhetően a Precision Glide (precíziós csúsztatás) könnyű használatot és meglepően sima érzetet biztosít beállítások közben

 

 

rack_personal_mainfeature_04

Minden egy helyen

Integrált kézi súlyzó, kétkezes súlyzó, és tárcsatartó. Minden egyes alapvető elem egy egyedülálló, egyszerű design részeként éled újra.

 

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Power Personal Rack erősítő megoldásáról:

Kapcsolat

 

 

A TERMÉKVONAL JELLEMZŐI:

POWER PERSONAL - Formatervezett erőfejlesztés

A kifinomult anyaghasználatot és kitűnő szaktudást ötvöző Power Personal két eleme a Bench Personal és a Rack Personal. Ez a megoldás több mint 300 fajta gyakorlatot kínál erőfejlesztő edzésekhez.

781_pic1_n

RACK PERSONAL

A minden eddiginél hatékonyabb megoldás erőfejlesztő edzéshez.

781_pic2_n

BENCH PERSONAL

A valaha tervezett legjobb pad, amely a részletekre való odafigyelés és a vezető műszaki megoldások szülöttje.

781_pic3_n

FUNKCIONÁLIS SZETT

A funkcionális szett a végezhető gyakorlatok arzenálját kibővíti függeszkedő és gumiköteles gyakorlatokkal.

781_pic4_n

EGYEDÜLÁLLÓ JELLEMZŐk:

 

781_pic5_n

Maximális sokoldalúság

Egy pad beállítása sosem volt még ilyen egyszerű. Innovatív mechanikájának köszönhetően a Bench Personal csupán egy kéz használatával számos különböző pozícióban rögzíthető.

 

781_pic6_n

Odafigyelés a részletekre

Puha tapintású kárpitjával és a Body Print (test lenyomat) technológiával a pad maximális kényelmet biztosít. A lényegre koncentráló design és a legkisebb részletre is kiterjedő, stílusos kivitelezésnek köszönhetően az állvány és a pad egyaránt még tovább növeli az edzés élményét.

 

781_pic7_n

Megnövelt biztonság

A biztonság az első számú prioritás. A Smart Lock (okos zár) rendszernek köszönhetően a kézi súlyzótartót véletlenül nem lehet kinyitni.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Power Personal erősítő megoldásáról, vagy a teljes Personal termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek