Pure Strength - Biceps

Termékvonal: Pure Strength

A Pure Strength – Biceps, vagyis a bicepsz gép estében 4 áttételes rúd biztosítja a közvetlen terhelés átvitelt a felhasználóra, javítva a mozgás alatti érzést.

  • A terhelési profil tükrözi a könyök fiziológiai erőgörbéjét
  • A melltámaszt a gyakorlat alatti helyes tartáshoz tervezték
  • A csukló túlterhelésének elkerülése végett a fogantyúk úgy vannak elhelyezve, hogy az alkar enyhén befelé forduljon
  • Bodyprint rendszer

Érdekel

Bővebb termékleírás

Erősebb, biztonságosabb, hosszabb élettartamú berendezések

Több mint három évtizedes kutatásfejlesztési, valamint hét egymást követő olimpiai játékon szerzett eszközbeszállítói tapasztalattal a Technogym bármely létesítmény erősítő részlegéhez ideális választás. A berendezések a teljesítmény maximalizálása érdekében a legmagasabb szintű biomechanikai, ergonómiai, élettartam és biztonsági szabványoknak felelnek meg.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

purestrength_biceps_mainfeature_011

Ergonomikus mellkastámla

A melltámaszt a gyakorlat alatti helyes tartáshoz tervezték, valamint jelentősen csökkenti a vállproblémák és a kyphosis kialakulását.

 

purestrength_biceps_mainfeature_02

Közvetlen terhelés átvitel

A 4 áttételes rúd biztosítja a közvetlen terhelés átvitelt a felhasználóra, javítva ezzel a mozgás alatti érzést egy biztonságos környezetben.

 

 

purestrength_biceps_secondaryfeature_01

Csuklóvédelem

A csukló túlterhelésének elkerülése végett a fogantyúk úgy vannak elhelyezve, hogy az alkar enyhén befelé forduljon.

 

 

purestrength_biceps_secondaryfeature_02

Bodyprint rendszer

A maximális kényelem és kedvező stabilizáló hatás érdekében az üléspárna speciális, nagy sűrűségű habból készült, amely anatómiailag a test alakjához igazodik.

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 1060 mm

Szélesség 1385 mm

Magasság 1005 mm

Súly 150 mm

Max Terhelés 160 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek