Pure Strength - Calf

Termékvonal: Pure Strength

A Pure Strength – Calf, vagyis vádli gép a gastrocnemius és soleus vádli izmok aktiválását teszi lehetővé a gerinc terhelése nélkül. A platform elliptikus kiképzése maximális ízületkimélést és izomterhelést tesz lehetővé, még a boka mozgástartományának végén is. Egy másodlagos pre-start platform rész teszi lehetővé a magasabb felhasználóknak, hogy elkerüljék a térd túlhajlítását a kezdőpozíció felvétele során.

  • Elliptikus platform
  • Másodlagos pre-start platform
  • Bodyprint system
  • Innovatív vizuális beállítás


Érdekel

Bővebb termékleírás

Erősebb, biztonságosabb, hosszabb élettartamú berendezések

Több mint három évtizedes kutatásfejlesztési, valamint hét egymást követő olimpiai játékon szerzett eszközbeszállítói tapasztalattal a Technogym bármely létesítmény erősítő részlegéhez ideális választás. A berendezések a teljesítmény maximalizálása érdekében a legmagasabb szintű biomechanikai, ergonómiai, élettartam és biztonsági szabványoknak felelnek meg.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

purestrength_calf_mainfeature_01

Elliptikus platform

A platform ellipszis alakja biztosítja az ízületek kímélését, miközben biztosított a maximális izomterhelés a teljes mozgástartományban. (ROM)

 

purestrength_calf_mainfeature_02

Másodlagos pre-start platform

A másodlagos pre-start platform lehetővé teszi a magasabb felhasználók számára, hogy elkerüljék a túlzott térdhajlítást a kezdőpozíció felvétele során.

 

purestrength_calf_secondaryfeature_021

Innovatív vizuális beállítás

A Visual Set Up-nak (vizuális beállítás) köszönhetően, valamennyi beállítási lehetőség sárga színnel van kiemelve a gombokon. karokon és a szegecseken egyaránt, és a beállítások ülőhelyzetből végezhetők. Az új Visual Flag-ek (jelzőzászlók) információt adnak a test helyes pozícionálásáról.

 

purestrength_calf_secondaryfeature_011

Bodyprint rendszer

A maximális kényelem és kedvező stabilizáló hatás érdekében az üléspárna speciális, nagy sűrűségű habból készült, amely anatómiailag a test alakjához igazodik.

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 1120 mm

Szélesség 1710 mm

Magasság 1170 mm

Súly 150 kg

Max. terhelés 280 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek