Pure Strength - Incline Chest Press

Termékvonal: Pure Strength

A Pure Strength – Incline Chest Press, vagyis 45 fokos melltoló gép a döntött padon történő melltolást reprodukálja, a felső mellizmokat aktiválva. Az egymástól függetlenül mozgó karok kiegyensúlyozottabb erőfejlesztést eredményeznek, és változatos edzést tesznek lehetővé, akár egy kar edzésére, de váltott gyakorlatokra is lehetőséget adnak.

  • A karok mozgáspályája összetartó, természetes ívű mozdulatot és megnövelt mozgástartományt nyújtva
  • A gépen edzett izomcsoport kényelmes nyújtásához a bemelegítő és nyújtó szalag a vázba van építve
  • A karok ellensúlyozottak, ami a kezdősúlyt karonként 500g-ra redukálja
  • Bodyprint rendszer

Érdekel

Bővebb termékleírás

Erősebb, biztonságosabb, hosszabb élettartamú berendezések

Több mint három évtizedes kutatásfejlesztési, valamint hét egymást követő olimpiai játékon szerzett eszközbeszállítói tapasztalattal a Technogym bármely létesítmény erősítő részlegéhez ideális választás. A berendezések a teljesítmény maximalizálása érdekében a legmagasabb szintű biomechanikai, ergonómiai, élettartam és biztonsági szabványoknak felelnek meg.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

purestrength_inclinechestpress_mainfeature_02

Letisztult fogás

Az új fogantyú kialakítással, mely egyenletesebb terhelés eloszlást biztosít, a toló és húzó mozgások hatékonyabbá és kényelmesebbé válnak. A jelölések a helyes kézpozicionálást mutatják, míg a szemcsézett felület megnöveli magát a fogantyút és megakadályozza az oldalirányú elcsúszás lehetőségét. A speciális alumínium, réz és szilikon ötvözet biztosítja a maximális tartósságot.

 

purestrength_inclinechestpress_mainfeature_03

Bodyprint rendszer

A maximális kényelem és kedvező stabilizáló hatás érdekében az üléspárna speciális, nagy sűrűségű habból készült, amely anatómiailag a test alakjához igazodik.

 

PURE-STRENGTH-INCLINE-CHEST-PRESS-MG1500-Secondary-feature-3

Kiegyensúlyozottabb erőfejlesztés

Az egymástól függetlenül mozgó karok kiegyensúlyozottabb erőfejlesztést eredményeznek, és változatos edzést tesznek lehetővé, csak egy kar edzésére, vagy váltott gyakorlatokra is lehetőséget adnak.

 

purestrength_inclinechestpress_secondaryfeature_021

Innovatív vizuális beállítás

A Visual Set Up-nak (vizuális beállítás) köszönhetően, valamennyi beállítási lehetőség sárga színnel van kiemelve a gombokon. karokon és a szegecseken egyaránt, és a beállítások ülőhelyzetből végezhetők. Az új Visual Flag-ek (jelzőzászlók) információt adnak a test helyes pozícionálásáról.

 

 

PURE-STRENGTH-INCLINE-CHEST-PRESS-MG1500-Secondary-feature-1

Bemelegítő és nyújtó kötél

Ez az innovatív és egyedülálló kiegészítő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy edzés előtt specifikus izomcsoportokat nyújtsanak a sérülések minimálisra csökkentése érdekében, illetve hogy minden egyes edzés után megnyújtsák és lazítsák az izmokat.

 

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 1540 mm

Szélesség 1030 mm

Magasság 1685 mm

Súly 170 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek