Pure Strength - Leg Extension

Termékvonal: Pure Strength

A Pure Strength – Leg Extension, vagyis combfeszítő gép a combfeszítő izmok teljes aktiválására tervezett gép.

  • A sípcsont támasz a nyomás elosztásához megfelelő puhaságú
  • Az ülés formaterve csökkenti a térdhajlatra nehezedő nyomást
  • A könnyített ülésbeállítás tökéletes elhelyezkedést tesz lehetővé0
  • Innovatív vizuális beállítás


Érdekel

Bővebb termékleírás

Erősebb, biztonságosabb, hosszabb élettartamú berendezések

Több mint három évtizedes kutatásfejlesztési, valamint hét egymást követő olimpiai játékon szerzett eszközbeszállítói tapasztalattal a Technogym bármely létesítmény erősítő részlegéhez ideális választás. A berendezések a teljesítmény maximalizálása érdekében a legmagasabb szintű biomechanikai, ergonómiai, élettartam és biztonsági szabványoknak felelnek meg.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

purestrength_legextension_mainfeature_01

Maximális biztonság

A párnázott részek olyan speciális anyagból készültek, amelyek anatómiai szempontból tökéletesen illeszkednek a test alakjához és ez által csökken a sípcsontra kifejtett nyomás, valamint maximális kényelmet és kedvező stabilizáló hatást biztosítanak a testmozgás során.

 

purestrength_legextension_mainfeature_021

Ergonomikusan tervezett ülés

Az ülést olyan ergonómiai elvek alapján tervezték, hogy a popliteális területre nehezedő nyomás csökkenjen, elkerülve a térd fájdalmát és ez által biztosítva a maximális kényelmet a teljes gyakorlat során.

 

purestrength_legextension_secondaryfeature_011

Innovatív vizuális beállítás

A Visual Set Up-nak (vizuális beállítás) köszönhetően, valamennyi beállítási lehetőség sárga színnel van kiemelve a gombokon. karokon és a szegecseken egyaránt, és a beállítások ülőhelyzetből végezhetők. Az új Visual Flag-ek (jelzőzászlók) információt adnak a test helyes pozícionálásáról.

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 1240 mm

Szélesség 1260 mm

Magasság 1165 mm

Súly 130 mm

Max Terhelés 160 mm

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek