Pure Strength - Leg Press

Termékvonal: Pure Strength

A Pure Strength – Leg Press, vagyis lábtoló gép az alsó végtagok kinyújtó mozgását reprodukálja egy zárt kinetikus láncban. A pre-start rendszer teszi lehetővé a felhasználónak, hogy a gyakorlatot egy kényelmes kezdőpozícióból tudja kezdeni, de a mozgástartomány a gyakorlat során ne legyen korlátozva.

  • A nagy lábtartó növeli a lehetséges gyakorlatvariációk számát
  • Összekötő rendszer optimalizálja a lábtartó szögét, fenntartva a boka kényelmes helyzetét a teljes mozgás során
  • A mozgó kar elrendezése és a központi lábtartó biztosítja a nem dolgozó láb kényelmes helyzetét az egyoldalas gyakorlat végzését megkönnyítve
  • A súlytárcsák köríves mozgása optimális terhelési profilt biztosít, mely a lábak teljes kitolása felé növekszik

Érdekel

Bővebb termékleírás

Erősebb, biztonságosabb, hosszabb élettartamú berendezések

Több mint három évtizedes kutatásfejlesztési, valamint hét egymást követő olimpiai játékon szerzett eszközbeszállítói tapasztalattal a Technogym bármely létesítmény erősítő részlegéhez ideális választás. A berendezések a teljesítmény maximalizálása érdekében a legmagasabb szintű biomechanikai, ergonómiai, élettartam és biztonsági szabványoknak felelnek meg.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

legpress_purestrength_main02

Bodyprint rendszer

A maximális kényelem és kedvező stabilizáló hatás érdekében az üléspárna speciális, nagy sűrűségű habból készült, amely anatómiailag a test alakjához igazodik.

 

legpress_purestrength_mainfeature_011

Optimális ellenállás profil

A súlytáblák forgási pályája optimális ellenállási profilt biztosít, ami a lábak teljes kinyújtásáig növekszik.

 

purestrength_legpress_secondaryfeature_021

Hatékonyabb egyoldalas edzés

A mozgáskar konfigurációjának és a lábtámasz pozíciójának köszönhetően az egyoldalas gyakorlatvégzés közben az éppen pihenő láb kényelmes helyzetben van.

 

legpress_purestrength_secondaryfeature_03

Nagy lábtámasz

A nagy lábtámasz növeli a lehetséges gyakorlatok variálhatóságát. Az összekötő rendszer optimalizálja a láblemez szögét, biztosítva ezzel a boka kényelmes pozícióját a teljes mozgástartományban.

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 1780 mm

Szélesség 2060 mm

Magasság 1525 mm

Súly 215 kg

Max Terhelés 480 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek