Pure Strength - Linear Leg Press

Termékvonal: Pure Strength

A Pure Strength – Linear Leg Press, vagyis lineáris lábtoló gép állandó terhelési profillal a guggolás mozgásmintáját reprodukálja és ideális megoldás a négyfejű combizom, a combhajlító izom és a farizom építésére.

  • A nagy lábtámasz növeli a lehetséges gyakorlat variációk számát
  • A háttámla 4 pozícióban állítható (25°-30°-35°-40°)
  • Központi kapaszkodó a beszállás megkönnyítésére
  • Prestart kar a biztonság érdekében

Érdekel

Bővebb termékleírás

Erősebb, biztonságosabb, hosszabb élettartamú berendezések

Több mint három évtizedes kutatásfejlesztési, valamint hét egymást követő olimpiai játékon szerzett eszközbeszállítói tapasztalattal a Technogym bármely létesítmény erősítő részlegéhez ideális választás. A berendezések a teljesítmény maximalizálása érdekében a legmagasabb szintű biomechanikai, ergonómiai, élettartam és biztonsági szabványoknak felelnek meg.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

purestrength_linearlegpress_mainfeature_01

Bodyprint rendszer

A maximális kényelem és kedvező stabilizáló hatás érdekében az üléspárna speciális, nagy sűrűségű habból készült, amely anatómiailag a test alakjához igazodik.

 

purestrength_linearlegpress_mf_02

Háttámla beállítás

A háttámla 4 különböző pozíciójú beállítása (25°-30°-35°-40°) lehetővé teszi, hogy minden felhasználó megtalálja a gyakorlat elvégzéséhez szükséges legmegfelelőbb és kényelmes helyzetet.

 

purestrength_linearlegpress_secondaryfeature_011-1

Maximális biztonság

A ROM limitátor, a prestart kar és a széles lábtámaszok maximális biztonságot nyújtanak. Egy további központi fogantyú megkönnyíti a géphez való hozzáférést.

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 2695 mm

Szélesség 1568 mm

Magasság 1500 mm

Súly 340 kg

Max Terhelés 720 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek