Pure Strength - Low Row

Termékvonal: Pure Strength

A Pure Strength – Low Row, vagyis alsó evező gép a mellhez majd a gyakorlat végén az állhoz húzó mozdulatot reprodukálja, a latissimus dorsi-t, a középső és felső trapézizmokat aktiválva.

  • Kettős fogantyú pozíció a változatosabb erősítő edzésekhez
  • Egy kar edzésére, vagy váltott gyakorlatokra ad lehetőséget
  • Egy központi rögzített fogantyú fokozza a stabilitást az egyoldalú gyakorlatvégzés esetén
  • Bodyprint rendszer
  • Innovatív vizuális beállítás

Érdekel

Bővebb termékleírás

Erősebb, biztonságosabb, hosszabb élettartamú berendezések

Több mint három évtizedes kutatásfejlesztési, valamint hét egymást követő olimpiai játékon szerzett eszközbeszállítói tapasztalattal a Technogym bármely létesítmény erősítő részlegéhez ideális választás. A berendezések a teljesítmény maximalizálása érdekében a legmagasabb szintű biomechanikai, ergonómiai, élettartam és biztonsági szabványoknak felelnek meg.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

ID_Global-108-1-1_mf_1-3

Letisztult fogás

Az új fogantyú kialakítással, mely egyenletesebb terhelés eloszlást biztosít, a toló és húzó mozgások hatékonyabbá és kényelmesebbé válnak. A jelölések a helyes kézpozicionálást mutatják, míg a szemcsézett felület megnöveli magát a fogantyút és megakadályozza az oldalirányú elcsúszás lehetőségét. A speciális alumínium, réz és szilikon ötvözet biztosítja a maximális tartósságot.

 

ID_Global-108-1-1_mf_1-3

Bodyprint rendszer

A maximális kényelem és kedvező stabilizáló hatás érdekében az üléspárna speciális, nagy sűrűségű habból készült, amely anatómiailag a test alakjához igazodik.

 

ID_Global-108-1-1_mf_1-3

Kiegyensúlyozottabb erőfejlesztés

Az egymástól függetlenül mozgó karok kiegyensúlyozottabb erőfejlesztést eredményeznek, és változatos edzést tesznek lehetővé, csak egy kar edzésére, vagy váltott gyakorlatokra is lehetőséget adnak.

 

purestrength_lowrow_secondaryfeature_01

Stabilitás és változatosság

A központi rögzített fogantyú biztosítja a stabilitást az egyoldalú gyakorlatok végrehajtása során. A dupla kézi fogantyúk a gyakorlatok variálhatóságát és a különböző izom bevonását biztosítják.

 

purestrength_lowrow_secondaryfeature_02

Innovatív vizuális beállítás

A Visual Set Up-nak (vizuális beállítás) köszönhetően, valamennyi beállítási lehetőség sárga színnel van kiemelve a gombokon. karokon és a szegecseken egyaránt, és a beállítások ülőhelyzetből végezhetők. Az új Visual Flag-ek (jelzőzászlók) információt adnak a test helyes pozícionálásáról.

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 1320 mm

Szélesség 1250 mm

Magasság 1630 mm

Súly 125 mm

Max Terhelés 200 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek