Pure Strength - Olympic Power Rack

Termékvonal: Pure Strength

A Pure Strength – Olympic Power Rack, az állítható paddal is kombinálható, sokoldalú edzés lehetőséget biztosító Olimpiai Erőkeret, és ezáltal több izomcsoport fejlesztését teszi lehetővé maximális biztonságban. Az erőkeret számos kiegészítő széles választékával bővíthető a teljeskörű és hatékony edzés elérése érdekében.

  • Elérhető fekete és ezüst színben
  • Maximális modularitás a tartozékok teljes készletével garantálva
  • A rúd kezdő poziciója 6 cm-es lépéspontossággal meghatározható
  • Többszögű húzódzkodó rúd különleges felületkezeléssel a tapadás javítására
  • Magasság állítható biztonsági rudak

Érdekel

Bővebb termékleírás

Erősebb, biztonságosabb, hosszabb élettartamú berendezések

Több mint három évtizedes kutatásfejlesztési, valamint hét egymást követő olimpiai játékon szerzett eszközbeszállítói tapasztalattal a Technogym bármely létesítmény erősítő részlegéhez ideális választás. A berendezések a teljesítmény maximalizálása érdekében a legmagasabb szintű biomechanikai, ergonómiai, élettartam és biztonsági szabványoknak felelnek meg.

Screenshot_1

EGYEDI JELLEMZŐK:

olympic_power_rack_pure_benches_mainfeature_01_PS

Maximális modularitás

Az Olimpiai Erőkeret olyan kiegészítőket kínál, amelyek kibővítik az edzés lehetőségeket. Kompatibilis tartozékok: Barbell Pivot, Multi-Grip Dip Handle, Band Attachments, Súly Tároló, Barbell Tároló, Foldable Footplates, Corner Reinforcements, External J-Hook Support, Toast Disc Rack, Lifting Platform, Technique Boxes.

 

olympic_power_rack_pure_benches_secondaryfeature_01

Állítható fokozatok

A 6 cm-es fokozat beállításoknak köszönhetően minden felhasználó egyedileg állíthatja be a súlyzók és a biztonsági rudak kezdő pozícióját.

 

olympic_power_rack_pure_benches_secondaryfeature_02

Maximális fogás

A speciális felületkezelésnek köszönhetően a többszögű húzódzkodó kar nagyobb tapadással bír, így a gyakorlatok végzése biztonságosabb és hatékonyabb. 

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 1300 mm

Szélesség 1680 mm

Magasság 2460 mm

Súly 230 kg

Max Terhelés 380 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek