Pure Strength - Rear Kick

Termékvonal: Pure Strength

A Pure Strength – Rear Kick, vagyis farizom gép a hátra rúgó mozdulatot reprodukálja, egy zárt kinetikus láncban, a combhajlítókat és a farizmokat igénybe véve. A medencetámasz lehetővé teszi a hát nyugalmi helyzetét, míg az alsó térdtámasz csökkenti a támasztó lábra nehezedő nyomást. A széles platform lehetővé teszi a különböző szögekben végzett gyakorlatokat.

  • A legmagasabb szintű biomechanikai, ergonómiai, élettartam és biztonsági szabványoknak felel meg
  • Bodyprint rendszer
  • Ergonómikus medencetámasz
  • Nagy lábtartó

Érdekel

Bővebb termékleírás

Erősebb, biztonságosabb, hosszabb élettartamú berendezések

Több mint három évtizedes kutatásfejlesztési, valamint hét egymást követő olimpiai játékon szerzett eszközbeszállítói tapasztalattal a Technogym bármely létesítmény erősítő részlegéhez ideális választás. A berendezések a teljesítmény maximalizálása érdekében a legmagasabb szintű biomechanikai, ergonómiai, élettartam és biztonsági szabványoknak felelnek meg.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

purestrength_rearkick_mainfeature_011

Bodyprint rendszer

A maximális kényelem és kedvező stabilizáló hatás érdekében az üléspárna speciális, nagy sűrűségű habból készült, amely anatómiailag a test alakjához igazodik.

 

purestrength_rearkick_mainfeature_021

Ergonómikus medencetámasz

Az ergonómikus medencetámasz lehetővé teszi a hát nyugalmi helyzetét, míg az alsó térdtámasz csökkenti a támasztó lábra nehezedő nyomást.

 

purestrength_rearkick_secondaryfeature_01

Nagy lábtartó

A nagy lábtartó növeli a végezhető gyakorlatok számát és jobb tapadási felületet biztosít.

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 1115 mm

Szélesség 1330 mm

Magasság 1650 mm

Súly 140 kg

Max Terhelés 120 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek