Pure Strength - Scott Bench

Termékvonal: Pure Strength

A Pure Strength – Scott Bench, vagyis Scott (bicepsz) pad minden felhasználó számára, de különösen a professzionális sportolók számára ideális.

  • Karcsú kialakítás
  • Kettős dőlésszögű
  • Rögzítő horgok a rúd biztosítására
  • Maximális biztonság

Érdekel

Bővebb termékleírás

Pure Strength – Scott Bench

A Pure Strength – Scott Bench egy karcsú kialakítású, tartós pad, kettős dőlésszögű (10° és 50°) párnával annak érdekében, hogy a maximális terhelés a mozgástartomány elején vagy végén jelentkezzen. A rúd biztosítására rögzítő horgok állnak rendelkezésre. Biztonsági okból a beállítást csak elölről, mindkét kezet egyszerre használva, a rudat levéve lehet elvégezni.

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 1047 mm

Szélesség 821 mm

Magasság 1042 mm

Súly 8 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek