Pure Strength - Technique Boxes

Termékvonal: Pure Strength

A készlet 4 egymásra helyezhető dobozt tartalmaz és alapvető eszközként szolgál emelő mozdulatok egyes fázisainak gyakorlásához. Alkalmazható továbbá plyometrikus kardió edzéshez is.

  • A dobozok teljes magassága 95 cm (45-30-15-8 cm)
  • Megerősített falemezből készült gumiborítás


Érdekel

Bővebb termékleírás

Növelje vendégei edzéslehetőségeit

A Pure Strength termékvonalhoz tervezett eszközök és tartozékok az edzéslehetőségek maximalizálását, a gyakorlatok szélesebb választékát és különböző irányultságú vendégek egyidejű használatát teszik lehetővé.

1

Technique Boxes

A Technique Boxes készlet 4 egymásra helyezhető dobozt tartalmaz, melyek teljes magassága 95cm (45-30-15-8 cm), megerősített falemezből készült gumiborítással, alapvető eszköz emelő mozdulatok egyes fázisainak gyakorlásához. Ezen túl használható más alkalmazásban is, mint például plyometrikus kardió edzéshez.

404_pic1_n

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek