Pure Strength - Wide Chest Press

Termékvonal: Pure Strength

A Pure Strength – Wide Chest Press, vagyis széles melltoló gép a szabad súlyzós edzések nyújtotta letisztult érzést és szabadságot nyújtja biztonságos környezetben. A legmagasabb szintű biomechanikai, ergonómiai és biztonsági szabványoknak megfelelően a nagy mellizom, a tricepsz és az elülső deltoid izmok aktiválására tervezett gép.

  • Az új fogantyú kialakítással a toló és húzó mozgások hatékonyabbá és kényelmesebbé válnak
  • Az üléspárna speciális, nagy sűrűségű habból készült
  • Kiegyensúlyozottabb erőfejlesztés
  • Innovatív vizuális beállítás
  • Bemelegítő és nyújtó kötél
     

Érdekel

Bővebb termékleírás

Pure Strength

A lehető legjobb edzésélmény és eredmények biztosítása érdekében a Pure Strength gépeket a legmagasabb biomechanikai, ergonómiai és biztonsági szabványoknak megfelelően tervezték.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

purestrength_widechestpress_mainfeature_02

Letisztult fogás

Az új fogantyú kialakítással, mely egyenletesebb terhelés eloszlást biztosít, a toló és húzó mozgások hatékonyabbá és kényelmesebbé válnak. A jelölések a helyes kézpozicionálást mutatják, míg a szemcsézett felület megnöveli magát a fogantyút és megakadályozza az oldalirányú elcsúszás lehetőségét. A speciális alumínium, réz és szilikon ötvözet biztosítja a maximális tartósságot.

 

 

purestrength_widechestpress_mainfeature_011

Bodyprint rendszer

A maximális kényelem és kedvező stabilizáló hatás érdekében az üléspárna speciális, nagy sűrűségű habból készült, amely anatómiailag a test alakjához igazodik.

 

purestrength_widechestpress_secondaryfeature_031

Kiegyensúlyozottabb erőfejlesztés

Az egymástól független mozgáskarok kiegyensúlyozottabb fejlődést biztosítanak, és lehetőséget kínálnak arra, hogy a felhasználó egyszerre egy kart válasszon, vagy egyidejűleg akár koncentrikus és excentrikus mozgást végezzen a szembenálló karokon. A természetes mozgás és nagyobb hatótávolság biztosítása érdekében a fogantyúk pályája a mozgás során konvergál.

 

purestrength_widechestpress_secondaryfeature_021

Innovatív vizuális beállítás

A Visual Set Up-nak (vizuális beállítás) köszönhetően, valamennyi beállítási lehetőség sárga színnel van kiemelve a gombokon. karokon és a szegecseken egyaránt, és a beállítások ülőhelyzetből végezhetők. Az új Visual Flag-ek (jelzőzászlók) információt adnak a test helyes pozícionálásáról.

 

purestrength_widechestpress_secondaryfeature_01

Bemelegítő és nyújtó kötél

 

Ez az innovatív és egyedülálló kiegészítő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy edzés előtt specifikus izomcsoportokat nyújtsanak a sérülések minimálisra csökkentése érdekében, illetve hogy minden egyes edzés után megnyújtsák és lazítsák az izmokat.

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság 1450 mm

Szélesség 1182 mm

Magasság 1730 mm

Súly 170 kg

Max Terhelés 20 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

A biomechanika, az ergonómia, a tartósság és a biztonság legmagasabb elvárható színvonalának megfelelően a Pure termékvonal ideális választás a sportteljesítmény maximalizálására.

nyito

Edzés a letisztult érzés és szabadság jegyében

A Pure Strength gépek a sportolók számára egy biztonságosan rögzített pályán biztosítják a szabad súlyzós edzésekkel járó szabadságot, sokoldalúságot és kihívásokat. A lapsúlyos gépekből, erőkeretekből, súlyemelő platformokból, valamint padok és szabad súlyok széles választékából álló Pure Strength termékvonal egy valóban átfogó termékportfóliót és kiváló teljesítményt ígér az adott létesítmény elit erősítő részlegéhez.

Untitled-design-11

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

maximum-muscle-activation

Maximális izomaktiváció

A Pure Strength a legjobb mozgáspályát és a legjobb terhelés eloszlást biztosítja, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az izomfejlesztés maximalizálása során elérjék az optimális terhelést a teljes mozgástartományban.

 

maximum-comfort

Maximális kényelem és könnyű használat

A Visual Set Up útmutatóknak köszönhetően a Pure Strength a test helyes pozicionálását teszi lehetővé, ami által a felhasználók teljes biztonságban és kényelemben érik el a leghatékonyabb teljesítményüket.

 

machines-designed-to-last

Maximálisan tesztelt gépek

A maximális élettartam és megbízhatóság biztosítása érdekében a Technogym laboratóriumaiban a gépeket és komponenseiket, a normál használatot bőven meghaladó, maximális terhelhetőség tesztnek vetik alá a kényelem, biztonság, szakítószilárdság, deformáció és kopás szempontjai szerint.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Pure Strength termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek