Selection - Pulley

Termékvonal: Selection Pro

A Pulley ideális választás a hátizmok és a bicepsz erőfejlesztéséhez, egy kényelmes, ergonomikus ülőhelyzetből. A széles ülés, valamint a lábtartó bármilyen típusú felhasználó számára ideálissá teszi.

  • Könnyű beállíthatóság
  • Kényelmes hozzáférés
  • Opcionálisan választható UNITY™ MINI kijelzővel
  • Új könnyen olvasható útmutató
  • Új Smart Pin (okos szegecs)

Elérhető változatok:

  • UNITY™ MINI kijelzővel
  • kijelző nélkül

Érdekel

Bővebb termékleírás

Erőfejlesztés a hálózaton

A Selection termékvonalat 7 olimpia és világszerte mintegy tízezer létesítményben, napi húszmillió felhasználó által végzett, összesen több mint húszmilliárd edzésből leszűrt tapasztalat keltette életre. A SELECTION az új etalon a biomechanika, ergonómia, design, valamint a könnyű kezelhetőség terén. Az opcionális UNITY™ MINI-nek köszönhetően,- mely az első hálózatra kapcsolódó felhasználói felület erőfejlesztő edzésekhez - örökre megváltoztatja az edzésről eddig alkotott elképzelésed.

Nyito-2

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

selection_pro_pulley_mf_01

Könnyű beállíthatóság

A Pulley hagyományos kábeles evezőgép, azonban olyan könnyen hozzáférhető súlyoszloppal van felszerelve, melynek köszönhetően az ellenállás a kényelmes ülőhelyzetből is gyorsan és egyszerűen változtatható.

 

selection_pro_pulley_mf_02-1

Kényelmes hozzáférés

Az integrált pad megfelelő magassága lehetővé teszi a könnyed be- és kiszállást, valamint a széles ülés és a lábtartó bármilyen felhasználói magassághoz alkalmazkodnak.

 

selection_pro_adductor_mainfeature_04

UNITY™ MINI

A Strength Pilot™ fejlett edzési útmutató opcióinak és valós idejű biofeedback-jének köszönhetően a piacon elérhető leghatékonyabb és leglebilincselőbb erőfejlesztő edzésmódokat kínálja. A hálózathoz kapcsolódva automatikusan továbbítja edzésadataid a személyes mywellness fiókodba, így bármikor áttekintheted eredményeidet. Opcionálisan választható valamennyi Selection erőfejlesztő berendezéshez.

 

selection_pro_adductor_secondaryfeature_04

Új védőburkolat design

A súlyoszlop új, fémből készült védőburkolata még tartósabb és ellenállóbb, mely által az edzés még biztonságosabb lesz.

 

selection_pro_adductor_secondaryfeature_01

Kulacs- és telefontartók

Ne töprengj, hol hagyod a holmijaid: a kulacsot, telefont és személyes tárgyakat helyezd a megfelelő tartókba és élvezd az edzést…

 

selection_pro_adductor_secondaryfeature_02

Új könnyen olvasható útmutató

Hogy még magasabb szintű támogatást élvezhess edzés közben, a Technogym az új útmutatót áttervezte, a megnövelt grafikákkal jobb az olvashatóság, az átpozícionálás a kényelmesebb áttekinthetőség érdekében történt. Az új QR kód beolvasásával támogatást kapsz a gyakorlat végzéséhez, valamint követhetővé válnak edzésmunkád adatai.

 

 

selection_pro_adductor_secondaryfeature_03

Új Smart Pin (okos szegecs)

A terhelés beállítása immár könnyebb az új súlyoszlop szegecsnek és az előrefeszített kábelnek köszönhetően, mely nem akad a lapsúlyok közé. A súlyoszlop tetejére integrált 2,5kg/5lb-os lapsúly segít a terhelés fokozatosabb növelésében.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Selection erőfejlesztő termékvonalról:

KapcsolatA termékvonal jellemzői:

A Selection termékvonal hét Olimpiai Játék eszközbeszállítói tapasztalatából született, mely az új UNITY™ MINI hálózatra kapcsolódó felhasználói felületet kínálja, és amellyel az eddigieknél is magasabb színvonalon és eredményességgel valósíthatod meg erőfejlesztő edzésed. Fedezd fel, hogyan változhat meg örökre az edzésről eddig alkotott elképzelésed:

NYITO

Kapcsolódj és eddz

Az edzőterembe való belépés pillanatától kezdve az új Bluetooth® technológia és az okos eszközök gondoskodnak arról, hogy valóban csak edzésmunkára koncentrálhass (USER ID szabadalmaztatás alatt).

Untitled-design-7

KIMAGASLÓ EREDMÉNYEK KÖNNYEDÉN

A Selection az új UNITYTM MINI virtuális edzővel van felszerelve, mely biztosítja a magas szintű biofeedback-et, útmutatást a gyakorlatvégzéshez, valamint az adatok visszakövetését.

Untitled-design-8

EDDZ A LEHETŐ LEGJOBBAN

Valamennyi tudományosan is igazolt terméket a Technogym saját mérnöki és tervezői gárdája fejleszti, nagynevű egyetemekkel és kutatóközpontokkal karöltve, továbbá szigorú tesztelésen esnek át, ami garantálja a gépek biztonságát és hatékonyságát.

Untitled-design-9

VEDD KÉZBE a FEJLŐDÉSED

A felhő alapú mywellness platform összesíti a Selection gépek, alkalmazásaid, valamint eszközeid által feltöltött adatokat, így nyomon követhetővé válik egészséged és fizikai aktivitásod valamennyi aspektusa, és felhasználhatod életmódod javítása érdekében.

Untitled-design-10

EGYEDÜLÁLLÓ JELLEMZŐK:

 

natural_movementv2

TERMÉSZETES MOZGÁS

A Biomotion és Physiocam technológiák kombinációja garantálja, hogy az ellenállás a kezdettől a befejezésig kiegyensúlyozott marad, lekövetve az edzésben lévő izomcsoport erőgörbéjét. Ezáltal a mozgás kivételesen természetessé és könnyeddé válik.

 

new_connectivityv2

ÚJ KONNEKTIVITÁS

A fejlett edzési útmutató opcióknak és a valós idejű Strength PilotTM biofeedback-nek köszönhetően az új UNITY™ MINI hálózatra kapcsolódó felhasználói felület a piacon elérhető leghatékonyabb és leglebilincselőbb erőfejlesztő edzésmódokat kínálja.

 

new_designv2

ÚJ DESIGN (SZABADALMAZTATÁS ALATT)

A Selection simulékony és stílusos külsővel rendelkezik az új védőburkolatnak, és a könnyen olvasható útmutató designnak, valamint az új színkombinációknak és kárpit textúráknak köszönhetően, melyek növelik az edzés élményét.

 

easier_setting_up

KÖNNYEBB BEÁLLÍTHATÓSÁG

A Visual Set Up-nak (vizuális beállítás) köszönhetően, valamennyi beállítási lehetőség sárga színnel van kiemelve a gombokon. karokon és a szegecseken egyaránt, és a beállítások ülőhelyzetből végezhetők. Az új Visual Flag-ek (jelzőzászlók) információt adnak a test helyes pozícionálásáról.

 

easier_load_selection

KÖNNYEBB SÚLYVÁLASZTÁS

A megfelelő súly kiválasztása soha nem volt még ilyen egyszerű az új súlyoszlop szegecsnek köszönhetően, és az előre feszített kábelnek, mely garantáltan nem ragad be a lapsúlyok közé. A 2,5kg/5lb-os integrált lapsúly segítségével a terhelés fokozatosabban állítható (SMART PIN – szabadalmaztatás alatt).

 

total_comfortv2

TÖKÉLETES KÉNYELEM

Csak foglalj helyet, rögzítsd törölköződet a törölköző rögzítővel, helyezd a kulacsot, telefont és egyéb személyes tárgyaidat a megfelelő tartókba, és élvezd az edzést…

 

bioseat_selection

BIOÜLÉS

Az ergonomikus ülés és kétrészes háttámla anatómiai szempontból helyes kialakítású, ezzel biztosítva a gerincoszlop megfelelő megtámasztását, valamint a helyes pozícióban történő edzést. A széles, kényelmes kialakítás nagyobb méretű felhasználók számára is ideális.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Selection termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek