Flexability - Anterior

Termékvonal: Flexability

Ez a gép segít a helyes testtartás elérésében, a gerincoszlop és a törzs helyes pozícióba helyezésében, miközben a test elülső izmai és a végtagok nyúlnak.

  • FLEXability™ Guide
  • Biztonsági megállító rendszer
  • Bodyprint
  • Nyújtási szögek meghatározása
  • Könnyű mozgatni

Érdekel

Bővebb termékleírás

Hatásos nyújtás és hátfájdalom megelőzése

Kényelem, stabilitás, könnyű megközelíthetőség biztosítja, hogy az Anterior mindenki számára ajánlható legyen. Főképpen azoknak jelenthet nagy segítséget, akik naphosszat ülő munkát végeznek. Ez a rendszer - melyet a Technogym fejlesztett ki - lehetőséget biztosít a felhasználónak, hogy izmai nyújtása biztonságban, fokozatosan, kellő arányban, kifinomult módszerrel történjen, saját testsúlyának használatával, elkerülendő minden lehetséges sérülést és túlterhelést.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

flexability_anterior_black_mainfeature_01

FLEXability™ Guide

A FLEXability™ termékcsalád egyedülálló teljesítményét és eredményeit a SELFLEX (szabadalom alatt) nevű innovatív technológiai rendszernek köszönheti.

 

 

flexability_anterior_black_mainfeature_02

MAGASFOKÚ EREDMÉNYESSÉG KEVESEBB IDŐ ALATT

A FLEXability™ termékcsalád a főbb izomcsoportokat célozza meg, - főképp a kisebb izomláncok tekintetében - egy egyszerű és könnyű módját szolgálja a nyújtásnak.

Összehasonlítva a hagyományos nyújtógyakorlatokkal - melyek a főbb izomcsoportokra van csak hatással - a FLEXability™ termékcsalád maximalizálja a hatékonyságot azzal, hogy kevesebb idő alatt eredményesebb nyújtást produkál a megszokott gyakorlatokhoz képest, a főbb- és a kisebb izmokra vonatkoztatva egyaránt.

 

 

flexability_anterior_black_mainfeature_03

LÁTHATÓ EREDMÉNY

A FLEXability™ az egyetlen létező termékcsalád a nyújtógépek terén, amely mérhető eredménnyel szolgál a felhasználó számára. A beépített mutatók visszajelzést adnak a fejlődésről és eredményről, ami igen erős motiváló hatást gyakorol a felhasználóra.

 

 

flexability_anterior_black_secondaryfeature_02

BIZTONSÁGI MEGÁLLÍTÓ RENDSZER

Minden gép rendelkezik egy rögzített pozíciós funkcióval, egy egyfajta megállító rendszerrel. Ez a fékezett pozíció arra szolgál, hogy a nyújtás egy rendkívül stabil, rögzített helyzetben történjen, amit a felhasználó maga állíthat be és ami magas fokú biztonságot és kényelmet garantál.

Ez a rendszer azt is lehetővé teszi használója számára, hogy a rögzített helyzeten állítson, ezáltal fokozatosan vagy dinamikusan növelje a nyújtás nagyságát.

 

 

flexability_anterior_black_secondaryfeature_01

BODYPRINT

A FLEXability™ berendezések „Memory” rendszerű töltetet használnak az ülések, elülső támaszok és a mozgó részek kivitelezéséhez. Ez az innovatív új anyag maximalizálja a gyakorlatok alatti komfortot, a test anatómiai formáinak követésének segítségével.

 

 

flexability_anterior_black_secondaryfeature_03

NYÚJTÁSI SZÖGEK MEGHATÁROZÁSA

Az Anterior gép gördülő része 0°, 20°,45°-os szöget tud  produkálni a gyakorlatok során, ezzel hosszabbítva a comb izmait.

 

 

174_pic4_n

KÖNNYŰ MOZGATNI

A FLEXability™ termékcsalád gépei kerekekkel ellátottak, így rendkívül könnyen lehet őket mozgatni, ha helyet szeretne csinálni további gyakorlatokhoz.

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság: 1930 mm

Szélesség: 570 mm

Magasság: 1340 mm

Súly: 60 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Flexability Anterior nyújtó berendezésről:

Kapcsolat

 

hasonló termékek