Flexability - Posterior

Termékvonal: Flexability

Ez a berendezés lehetővé teszi a teljes hátsó izomzat puhább és keményebb nyújtását, kombinálva az egy szintű izmokkal. Ajánlott azok számára, akik hosszabb idejű állásra kényszerülnek. Ők fogják leginkább élvezni ennek a gépnek az előnyeit.

  • Selflex technológia
  • Magasfokú hatékonyság
  • Biztonsági megállító rendszer
  • Könnyű mozgatni
  • Nyújtási szögek meghatározása

Érdekel

Bővebb termékleírás

Hatásos nyújtás és hátfájdalom megelőzése

Kényelem, stabilitás, könnyű megközelíthetőség biztosítja, hogy a Posterior mindenki számára ajánlható legyen. Főképpen azoknak jelenthet nagy segítséget, akik naphosszat ülő munkát végeznek. Ez a rendszer - melyet a Technogym fejlesztett ki - lehetőséget biztosít a felhasználónak, hogy izmai nyújtása biztonságban, fokozatosan, kellő arányban, kifinomult módszerrel történjen, saját testsúlyának használatával, elkerülendő minden lehetséges sérülést és túlterhelést.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

flexability_posterior_black_mainfeature_01

Selflex technológia

A FLEXability™ termékcsalád a szabadalmazott SELFLEX technológia rendszerének köszönheti egyedülálló teljesítményét és eredményeit. Ez a Technogym által fejlesztett rendszer lehetővé teszi, hogy a felhasználó finom mozdulatokkal nyújtson, fokozatosan, átmenetekkel hasson az izmaira, saját súlyát használva. Így elkerülhetők az esetleges sérülések.

 

 

flexability_posterior_black_mainfeature_02

MAGASFOKÚ HATÉKONYSÁG KEVESEBB IDŐ ALATT

A FLEXability™ termékek a főbb izomcsoportokon túl különböző rövidebb izomláncok nyújtásának egyszerű módját is biztosítják.

Összehasonlítva a hagyományos nyújtásgyakorlatokkal melyek a főbb izomcsoportokra vannak csak hatással - a FLEXability™ termékcsalád maximalizálja a hatékonyságot azzal, hogy kevesebb idő alatt eredményesebb nyújtást produkál a megszokott gyakorlatokhoz képest, a főbb- és a kisebb izmokra vonatkozóan egyaránt.

 

 

flexability_posterior_black_mf_3

LÁTHATÓ EREDMÉNY

FLEXability™ az egyetlen létező termékcsalád a nyújtógépek terén, amely mérhető eredménnyel szolgál a felhasználó számára. A beépített mutatók visszajelzést adnak a fejlődésről és az eredményekről, ami igen erős motiváló hatással van a felhasználóra.

 

 

flexability_posterior_black_secondaryfeature_02

BIZTONSÁGI MEGÁLLÍTÓ RENDSZER

Minden gép rendelkezik egy rögzített pozíciós funkcióval, egy egyfajta megállító rendszerrel. Ez a fékezett pozíció arra szolgál, hogy a nyújtás egy rendkívül stabil, rögzített helyzetben történjen, amit a felhasználó maga állíthat be és ami magas fokú biztonságot és kényelmet garantál.

Ez a rendszer azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználó a rögzített helyzeten állítson, ezáltal fokozatosan vagy dinamikusan növelje a nyújtás nagyságát.

 

 

flexability_posterior_black_secondaryfeature_01

BODYPRINT

A FLEXability™ berendezések „Memory” rendszerű töltetet használnak az ülések, elülső támaszok és a mozgó részek kivitelezéséhez. Ez az innovatív új anyag maximalizálja a gyakorlatok alatti komfortot, a test anatómiai formáinak követésével.

 

 

flexability_posterior_black_secondaryfeature_03

NYÚJTÁSI SZÖGEK MEGHATÁROZÁSA

A Posterior gép gördülő része 0°, 20°,45°-os szöget tud  produkálni a gyakorlatok során, ezzel hosszabbítva a comb izmait.

 

 

173_pic1_n_320

KÖNNYŰ MOZGATNI

A FLEXability ™ termékcsalád gépei kerekekkel ellátottak, így rendkívül könnyen lehet őket mozgatni.

  

Technikai paraméterek:

Hosszúság: 2080 mm

Szélesség: 885 mm

Magasság: 1250 mm

Súly: 85 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Flexability Posterior nyújtó berendezésről:

Kapcsolat

 

hasonló termékek