Kinesis Class

Termékvonal: Kinesis

A Kinesis® Class egyedi és erős köteléket hoz létre az azonos wellness céllal rendelkező edzőtársak között. A Kinesis® rendszer mély és tartós elkötelezettséget hoz létre az edzőterem felé a vendégek széles körében.

  • FULLGRAVITY™ TECHNOLÓGIA
  • 3d Pulley rendszer
  • Kinesis®™ Visual Learning
  • Nagyobb hatékonyság
  • Könnyű használat

Érdekel

Bővebb termékleírás

Gyakorlatok végtelen sora

A Kinesis® gyakorlatok csaknem végtelen sorát teszi lehetővé, melyek feloszthatók specifikus programokra. Ezek a programok ezután három különböző csoport igényeire szabhatók: azokra, akik az egyensúlyuk fejlődését keresik, azokra, akiknek célja az izomlazítás és végül az erőfejlesztést célul kitűzőkre.

A Kinesis® Class tartós köteléket és hosszantartó lojalitást hoz létre

Minden csoport legalább három Kinesis® Omega modult használ. Mint a csoport tagjai, az egyes felhasználók ugyanazokat a gyakorlatokat végzik azonos modulokon, így megismerve egymást, erőt meríthetnek a közös cél érzéséből. Ez az energia átragad a többi vendégre, akik ennek hatására feliratkoznak a Kinesis órákra.

kinesis_class_gallery_03-1

A Kinesis® Class energiát hoz létre és új bevételt generál

A csoport dinamika, melyet a csoportos edzés hoz létre, hatásosabban vonja be a vendégeket és felkelti a többi klubtag figyelmét és érdeklődését. Ez az energia és odaadás csökkenti a vendégveszteséget és fokozza a lojalitást. Választhatod bevételeid további növelésére a Kinesis® Class-t prémium szolgáltatásként pozícionálva, a rendes tagsági szolgáltatásokon felül.

A Kinesis®™ szabaddá és élvezetessé teszi a mozgást, lazává, természetessé és kötöttségektől mentessé.

KINESIS_pdf_web_inglese-9_PS_x

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

kinesis_class_mainfeature_01

FULLGRAVITY™ TECHNOLÓGIA

A Kinesis®™ “FullGravity™ Technology” egy szabadalmaztatott innováció, mely háromdimenziós mozgást enged a felhasználóknak, miközben ellenállást biztosít az emberi test minden lehetséges mozgásával szemben.

 

 

kinesis_class_mainfeature_02

3d Pulley rendszer

A Kinesis®™ egy szabadalmaztatott 360°-ban elforduló csigarendszert foglal magában, mely 3 síkban teszi lehetővé az elmozdulást. Ez a rendszer képessé teszi a felhasználót az akadálymentes,  szabad mozgásra.

 

 

KINESIS_pdf_web_inglese-18_320

Multimedia Friendly

A Kinesis®™ fejleszti a kapcsolatot a vendégek és az edzők között a Kinesis®™ Wall-ba integrált innovatív technológiai támogatásnak köszönhetően.

 

 

M5800_kinesisone_kinesis_gallery_05_1

Kinesis®™ Visual Learning

A Kinesis®™ Wall-ba integrált PC-n futó szoftver segíti a tanulást és lehetővé teszi a felhasználó számára az alapvető és a haladó gyakorlatok videós megtekintését és az edzésprogramok bemutatását. Ez az ideális eszköz az edzéshez – a Kinesis®™ Visual Learning Software az érintőképernyős technológiával kombinálva.

 

 

kinesis_class_gallery_03

Nagyobb hatékonyság

A Kinesis®™ a kinetikus láncokat aktiválja, nem csak elhatárolt izmokat. A szabadalmaztatott FullGravity™ technológia lehetőséget ad a változó ellenállásra az elmozdulás mértékének és szögének függvényében.

 

 

kinesis_class_secondaryfeature_01

Nagyobb szabadság

A dupla súlyoszlop biztosítja, hogy minden kábel független ellenállást kap. Ez nagyobb választási lehetőséget ad a gyakorlatok és mozdulatok meghatározásához.

 

 

kinesis_class_mainfeature_03

Könnyű használat

Egy szabadalmaztatott folyamatos kábel hurok rendszer köt össze minden egyes fogantyút. Ez a rendszer teszi lehetővé a szabad mozgást, különösen a toló mozdulatok során.

 

 

kinesis_one_main_3

Gyors beállítás

A fogantyú mindig használatra kész és nem igényel előzetes beállítást. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak a gyakorlat azonnali megkezdését és a Kinesis élmény azonnali megtapasztalását.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Kinesis Class-ról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek