Kinesis® - Core Station

Termékvonal: Kinesis

A Core a hat Kinesis® Stations egyike. A termékvonal 150 különféle gyakorlat elvégzését teszi lehetővé a kábelek által nyújtott mozgásszabadságnak köszönhetően. Felsőtest fordító és hajlító mozdulatokkal a Core teljes edzésmunka végzését teszi lehetővé a törzs stabilizáló izomzatán.

  • A test központi részét edzi, annak tömegközéppontját, és minden ahhoz tartozó gerinc-stabilizáló izmot
  • Kétféle mozgás segítségével, hajlítással és elfordítással, melyek szabadon és nagy változatossággal végezhetők
  • Az ezzel az eszközzel végzett mozgások fejlesztik a testhelyzetérzékelést, koordinációt, egyensúlyt, erőt, stabilitást.
  • Elérhető 93/42 EEC hitelesített változatban is rehabilitációs felhasználásra

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

Alakíts ki vonzó funkcionális teret

A Kinesis® állomások a klubtagok és a személyi edzés szolgáltatás tökéletes érintkezési pontjai, ami által a legjobb bevételnövelő eszközök is egyben. A végezhető gyakorlatok széleskörű kombinálhatósága, az innovatív és vonzó design, valamint a természetes és intuitív használat megkönnyítik a Kinesis® állomásokkal való edzést.

Nagy-1

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

core_kinesisstations_mainfeature_02

Számos felsőtest-fordító gyakorlat

A függőleges kábel számos felsőtest-fordító gyakorlat végzését teszi lehetővé, nagy mozgásvariációs lehetőséget nyújtva számos mozgássíkon. A háttámasz és a magasságában állítható ülés lehetővé teszi a felsőtest hajlító, hasprés gyakorlatok növekvő nehézségű végzését.

 

core_kinesisstations_mainfeature_01

Szabad mozgás

A test központi részét edzi, annak tömegközéppontját, és minden ahhoz tartozó gerinc-stabilizáló izmot. Ez kétféle mozgás segítségével, hajlítással és elfordítással lehetséges, melyek szabadon és nagy változatossággal végezhetők. Az ezzel az eszközzel végzett mozgások fejlesztik a testhelyzetérzékelést, koordinációt, egyensúlyt, erőt, stabilitást.

 

core_kinesisstations_mainfeature_03

Full Gravity™ technológia

A Full Gravity™ technológia alkalmazásával, a Core  kábelrendszere úgy lett tervezve, hogy lehetővé tegye a szabad mozgást, a kábelek zavaró interferenciája nélkül.

 

kinesisstations_secondaryfeature_03

WeKinesis®: a szabad közösség

A WeKinesis® személyi trénerek, klubtulajdonosok és felhasználók szabad közössége, mely tagjai megosztják egymással tartalmaikat, eredmény élményeiket, funkcionális edzés gyakorlataikat és programjaikat. A közösséghez díjmentesen csatlakozhatsz, így felfedezheted Te is, hogyan hozd ki a legjobbat a termékvonal nyújtotta lehetőségekből. Csatlakozz a Wekinesis® közösséghez már most!

 

Intuitív és változatos mozgás

A Core mindenki számára megfelel: a kevésbé gyakorlott felhasználók használhatják a berendezés által nyújtott támaszokat, míg a gyakorlottabbak szabadon és progresszíven edzhetnek. A Core ergonómikus fogantyúja mindig használatra kész és nem igényel előzetes beállítást. Alkalmazkodik a magasságához, amint megragadja. Az egyetlen dolog, amit ki kell választania, a terhelés.

Nagyobb szabadság és hatékonyság

A dupla súlyoszlop még hatékonyabbá teszi az edzést, mert különböző terhelést választhat a berendezés két funkciójához. A Kinesis® az erősítő és funkcionális edzés kombinációját nyújtja, ami által tökéletes eszköze a személyi edzés szolgáltatás igénybe vétele ösztönzésének.

MH65E_core_kinesisstations_gallery_05_4_zaronagy

Technikai paraméterek:

Hosszúság (Alapállapot) 1280 mm               

Szélesség (Alapállapot)  1180 mm               

Magasság (Alapállapot)  2000 mm              

Súly                         315 kg               

Súly Oszlop (kg)          Core crunch 87,5 - Core rotation 55                

Súly Oszlop Plus (kg)    Core crunch 107,5 - Core rotation 75


A termékvonal öt további állomást tartalmaz: Press, Overhead Press, Low Pull, High Pull és Step/Squat.

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Kinesis Station termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek