Kinesis® - Low Pull Station

Termékvonal: Kinesis

A Low Pull a hat Kinesis® Stations egyike. A termékvonal 150 különféle gyakorlat elvégzését teszi lehetővé a kábelek által nyújtott mozgásszabadságnak köszönhetően. Húzó mozdulatokkal szagitális síkon, a Low Pull a mindennapi mozgást megkönnyítő funkcionális mozdulatok végrehajtását segíti.

  • A Low Pull az a berendezés melyen a felhasználó húzó mozdulatokat végezhet a szagitális síkon
  • Segíti a hát- és karizmok eredményesebb edzését
  • A helyes pozíció és stabilitás a sípcsonttámasz által garantált
  • A lábtámasz ezzel szemben lehetővé teszi a gyakorlatok változatosságának növelését
  • Használata stimuláló és intuitív
  • Elérhető 93/42 EEC hitelesített változatban is rehabilitációs felhasználásra

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

Alakíts ki vonzó funkcionális teret

A Kinesis® állomások a klubtagok és a személyi edzés szolgáltatás tökéletes érintkezési pontjai, ami által a legjobb bevételnövelő eszközök is egyben. A végezhető gyakorlatok széleskörű kombinálhatósága, az innovatív és vonzó design, valamint a természetes és intuitív használat megkönnyítik a Kinesis® állomásokkal való edzést.

MH95E_lowpull_kinesisstations_gallery_03_3_Nagy-1

EGYEDI JELLEMZŐK:

lowpull_kinesisstations_mainfeature_01

Stabilitás és hatékonyság

A Low Pull lehetővé teszi a felhasználó számára a húzó gyakorlatok végrehajtását három dimenzióban, ami jelentősen megkönnyíti a hát- és karizmok mozgását. A sípcsont megtámasztása garantálja a helyes testtartást és a stabilitást, míg a lábtartó lehetővé teszi a legkülönbözőbb gyakorlatok kombinálását.

 

 

lowpull_kinesisstations_mainfeature_03

Nagyobb szabadság és hatékonyság

A dupla súlyoszlop még hatékonyabbá teszi az edzést, mert különböző terhelést választhat a berendezés két funkciójához. A Kinesis® az erősítő és funkcionális edzés kombinációját nyújtja, ami által tökéletes eszköze a személyi edzés szolgáltatás igénybe vétele ösztönzésének.

 

lowpull_kinesisstations_mainfeature_02

Full Gravity™ technológia 

A Full Gravity™ technológia alkalmazásával, a Core  kábelrendszere úgy lett tervezve, hogy lehetővé tegye a szabad mozgást, a kábelek zavaró interferenciája nélkül.

 

lowpull_kinesisstations_secondaryfeature_022

Gyakorlatok korlátok nélkül

A gyakorlatok széles köre, szabadon és korlátozás nélkül, teljesen önállóan vagy személyes edző jelenlétében végezhető el.i

 

Intuitív és biztonságos

A kezdő mozdulat egyszerű: a géppel szemben leülve a felhasználó megkezdheti a gyakorlatot húzó mozdulatok végzésével. Az ergonomikus fogantyú nem igényli a kábel kimenet beállítását. Amint a felhasználó megragadja a fogantyút, azonnal megkezdheti a gyakorlatot. Az egyetlen dolog, amit ki kell választania, az a terhelés.

 

kinesisstations_secondaryfeature_03

WeKinesis®: a szabad közösség

A WeKinesis® személyi trénerek, klubtulajdonosok és felhasználók szabad közössége, mely tagjai megosztják egymással tartalmaikat, eredmény élményeiket, funkcionális edzés gyakorlataikat és programjaikat. Csatlakozz teljesen ingyenesen a Wekinesis® közösséghez már most, és fedezd fel, hogyan lehet a lehető legjobban kihasználni a funkcionális edzés lehetőségeket.

 

Technikai paraméterek:

Hosszúság (alapállapot) 1280 mm

Szélesség (alapállapot) 1650 mm

Magasság (alapállapot) 1450 mm

Súly (kg) 310 kg

Súly Oszlop (kg) 70 kg

Súly Oszlop Plus (kg) 95 kg

 

Intuitív és természetes gyakorlatokkal, a termékvonal öt további állomást tartalmaz: Overhead Press, Press, High Pull, Core és Step/Squat.

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a teljes Kinesis Station termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek