Kinesis One

Termékvonal: Kinesis

A Kinesis® minden előnye, egyetlen szabadon álló állomásban.

A Kinesis® One szabadon állhat, az edzőteremben bárhol. Ez az egyetlen, megfizethető egység tartós érdeklődést fog kelteni a vendégek lehető legszélesebb körében.

  • A Kinesis® One hitelesített orvosi és rehabilitációs eszköz
  • FULLGRAVITY™ TECHNOLÓGIA
  • 3d Pulley rendszer
  • Kinesis®™ Visual Learning
  • Könnyű használat

Érdekel

Bővebb termékleírás

Természetes mozdulatok és gyakorlatok

Két rejtett súlyoszlopával a Kinesis® One engedni fogja a vendégeinek felfedezni a természetes mozdulatok és gyakorlatok végtelen választékát. A Kinesis® „zero-impact” (becsapódásmentes) gyakorlatokat nyújt wellnesst keresőknek a képességek és fittség minden szintjén, akár egyensúlyukon, erőnlétükön, vagy flexibilitásukon szeretnének fejleszteni.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

kinesisone_kinesis_secondaryfeature_01

A Kinesis® One hitelesített orvosi és rehabilitációs eszköz

A Kinesis® One orvosi és rehabilitációs eszközként hitelesített, olyan létesítmények számára is jóváhagyott, melyek sérülésekből felépülő vagy mozgásukban korlátozott felhasználók szükségleteit akarják figyelembe venni.

Ez az egyetlen, szabadon álló egység orvosilag jóváhagyott gyakorlatok széles sorát ajánlja.

A Kinesis®™ szabaddá és élvezetessé teszi a mozgást, lazává, természetessé és kötöttségektől mentessé.

 

 

kinesisone_kinesis_mainfeature_01

FULLGRAVITY™ TECHNOLÓGIA

A Kinesis®™ “FullGravity™ Technology” egy szabadalmaztatott innováció, mely háromdimenziós mozgást enged a felhasználóknak, miközben ellenállást biztosít az emberi test minden lehetséges mozgásával szemben.

 

 

BOLLA_1

3d Pulley rendszer

A Kinesis®™ egy szabadalmaztatott 360°-ban elforduló csigarendszert foglal magában, mely 3 síkban teszi lehetővé az elmozdulást. Ez a rendszer képessé teszi a felhasználót az akadálymentes, szabad mozgásra.

 

 

KINESIS_pdf_web_inglese-18_320

Multimedia Friendly

A Kinesis®™ fejleszti a kapcsolatot a vendégek és az edzők között a Kinesis®™ Wall-ba integrált innovatív technológiai támogatásnak köszönhetően.

 

 

M5800_kinesisone_kinesis_gallery_05_1

Kinesis®™ Visual Learning

A Kinesis®™ Wall-ba integrált PC-n futó szoftver segíti a tanulást és lehetővé teszi a felhasználó számára az alapvető és a haladó gyakorlatok videós megtekintését és az edzésprogramok bemutatását. Ez az ideális eszköz az edzéshez - aKinesis®™ Visual Learning Software az érintőképernyős technológiával kombinálva.

 

 

KINESIS_pdf_web_inglese-16_320

Nagyobb hatékonyság

A Kinesis®™ a kinetikus láncokat aktiválja, nem csak elhatárolt izmokat. A szabadalmaztatott FullGravity™ technológia lehetőséget ad a változó ellenállásra az elmozdulás mértékének és szögének függvényében.

 

 

kinesis_one_det_crop

Nagyobb szabadság

A dupla súlyoszlop biztosítja, hogy minden kábel független ellenállást kap. Ez nagyobb választási lehetőséget ad a gyakorlatok és mozdulatok meghatározásához.

 

 

KINESIS_pdf_web_inglese-9_PS_320

Könnyű használat

Egy szabadalmaztatott folyamatos kábel hurok rendszer köt össze minden egyes fogantyút. Ez a rendszer teszi lehetővé a szabad mozgást, különösen a toló mozdulatok során.

 

 

kinesis_one_main_3

Gyors beállítás

A fogantyú mindig használatra kész és nem igényel előzetes beállítást. Ez lehetővé teszi a felhasználóknak a gyakorlat azonnali megkezdését és a Kinesis élmény azonnali megtapasztalását.

 

Technikai paraméterek:

Súly 365 kg                

Magasság 2120 mm                

Hosszúság 1650 mm               

Szélesség 1405 mm

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Kinesis One-ról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek