Kinesis Personal Heritage Leather

Termékvonal: Personal

A Kinesis® Personal az első olyan design berendezési tárgy, ami egyben egy funkcionális edzőgép is. Ez a berendezés tökéletesen illeszkedik az otthoni környezetbe, vagy bármely wellness részlegbe és a fizikai és szellemi jóllét megteremtésére hivatott. Visszatérés az ember alapvető mozdulataihoz, segít újra felfedezni az alapvető készségeket, mint az ellenállás, az egyensúly, az erő és a rugalmasság.

 • Exkluzív, csúcskategóriás design és kényelem
 • A mozgás teljes szabadságát nyújtja
 • Több mint 200 különböző gyakorlat egyetlen berendezésben
 • Design és funkcionalitás ötvözete
 • Csendes és biztonságos

Érdekel

 

Bővebb termékleírás

Funkcionalitás és design

A Kinesis® egy egyedülálló tréningrendszer, ami helyreállítja az egyensúlyt test és lélek között, javítva ezzel az életminőséget. Az innováció a „Fullgravity” elvén alapszik. Ez egy szabadalmaztatott technológia, amit a természet és a tudomány ihletett. Fő célja, hogy minél több ember számára legyen alapvető fontosságú a mozgás a wellness területén.

kinesispersonal_personal_businessuse

OMINO-jpg

Fullgravity: a mozgás teljes szabadsága

A nemzetközi Technogym szabadalomnak köszönhetően, ez a mozgásforma nem ismer határokat. Ebben a rendszerben speciális forgó görgők hatalmas teret engednek a felhasználónak, 360°-os szögben bármerre, határok nélküli mozgást biztosítva.

A három fogantyú az ALPHA, BETA és GAMMA pozícióban helyezkedik el, így lehetőséget biztosítanak több mint 200 gyakorlat elvégzésére úgy, hogy semmilyen beállítást nem kell elvégeznünk a gépen.

Az alapmozdulatokat használhatjuk a különböző izomcsoportok munkájához (mellizom, hátizom, hasizom, farizom, tricepsz), kombinálhatjuk a mozgásokat, így egyszerre több élettani hatás is elérhető (stabilitás növelése, egyensúly fejlesztése stb.).

 

kinesispersonal_personal_secondaryfeature_02

Csendes és biztonságos

A Kinesis® lényege egy olyan szabadalmaztatott technológia, mely az ellenálláson alapszik. Ez a kifinomult, ugyanakkor forradalmi technika az ellenállás fokozatos növelésével késztet erő kifejtésre.

 

750-jpg-2

Ergonómia

A Kinesis® lényegét adó kábelrendszer szabad mozgását a polírozott alumínium karok biztosítják. Mindegyik karhoz 3 forgó rendszer csatlakozik, melyeket hívhatunk görgőknek is, ezeken fut keresztül a kábel oda- és vissza útja során.

A görgők működésük közben rendkívül csendesek. A kényelmes és letisztult formájú fogantyúk mágneses végűek, így nyugalmi helyzetükben csatlakoztathatjuk őket a karok szintén mágneses végéhez.

 

750-jpg-3

Puha tapintású, digitális kijelző

Az intenzitást egy érintéssel lehet állítani, a gép falának közepén lévő Soft Touch Digital Display elnevezésű kezelőfelületen. Egyszerűen csak el kell tekerni a kívánt szintre, ami 0-20-as erősségű lehet.

 

200 gyakorlat egy négyzetméteren*

Ez a legsokoldalúbb gép, amit otthonra el tudunk képzelni, hogy hozzájáruljon személyes jólétünk eléréséhez. A Kinesis® a környezeti szempontokat szem előtt tartva kombinálja a tervezési és biomechanikus részleteket. Mindennek eredményeképpen született meg egy lakberendezési tárgy szépségű berendezés, ami több mint 200 gyakorlat végrehajtására alkalmas, összesen 1 négyzetméter* helyigénnyel (*10,76sq feet). Amikor a Kinesis® használaton kívül van, a behajtható karoknak köszönhetően kis helyet foglal, így tulajdonképpen bárhol elfér. kinesispersonal_personal_mainfeature_04

Edzés, gyakorlatok

A Kinesis® mindenki számára egyedülálló megoldásokat kínál személyre szabott, egyedi edzéstervekhez. Variálhatósága okán alap- illetve kombinált mozgásformák is elérhetőek.

  

 750-jpg

Képességek fejlesztése

A Kinesis® hozzájárul a következő képességek fejlesztéséhez:

 • erő
 • ellenállás
 • rugalmasság
 • testtartáskontroll

 

 Personal-Campaign-Technogym_1287

Változatos pozíciók

Különböző izomcsoportokat dolgoztathatunk meg egyszerűen azzal, hogy edzés közben változatunk a pozíciónkon. Alkalmas nyújtó gyakorlatokhoz és egyéb, speciális mozgások elvégzésére is a követelmények függvényében. A Technogym több különböző Kinesis® tréning programot dolgozott ki a testi és szellemi jólét, a sport és az alakformálás jegyében, 5 konkrét terv és 3 nehézségi szint szerint a felhasználó fizikai állapotát figyelembe véve.

 

Személyes útmutató

A Kinesis® Personallal együtt a Kinesis Personal Guide is kiszállításra kerül. Ez nem más, mint egy segítségnyújtó csomag a gép használatához. Ennek tartalma egy manuális, fényképekkel illusztrált gyakorlatsorozat illetve egy DVD, melyek segítségével mindenkinek sikerül elsajátítani a helyes termékhasználatot.

Mindemellett, hogy maximalizálja a Kinesis® Personallal való edzés hatékonyságát, személyi edző segítsége is igénybe vehető.

Fedezd fel a közel 500 gyakorlatot és funkcionális edzést a Wekinesis segítségével.

 

Technikai paraméterek:

 • Magasság: 2100 mm
 • Szélesség: 1700 mm
 • Hosszúság: 1150 mm
 • Hosszúság csukott állapotban: 454 mm
 • Súly: 280 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Personal termékvonaláról:

Kapcsolat

 

 

A PERSONAL TERMÉKVONAL JELLEMZŐI:

A Personal a 30 éves kutatást és termékfejlesztést exkluzív anyagokkal és kifinomult kivitelezéssel készülő, gyönyörű fitneszberendezésekké változtatja.

 

runpersonal_personalunity_businessuse

Időtlen szépség

A Personal termékcsalád a Technogym és az Antonio Citterio Design Studio együttműködésének eredményeként született, egy új korszakot hirdetve a testmozgáshoz való viszonyulásunkban.

 

SLIDE-1

ÉLVEZD AZ ÚJ UNITY 3.0 KONZOLT

A javított képminőségnek és az új, több mint kétszer gyorsabb processzorral rendelkező nagy teljesítményű hardvernek köszönhetően az edzésed során magasabb minőségben nézhetsz bármit, amit szeretnél.

 

SLIDE-2

MÉG TÖBB SZÓRAKOZTATÁS

Az új UNITY™ 3.0 konzol minden ízlésnek megfelelő, állandóan bővülő szórakoztatási lehetőségek választékát kínálja. Böngéssz neten, használd a kedvenc alkalmazásaid és nézd a legjobb sorozatokat a NETFLIX fiókodban.

 

SLIDE-3

KÜLTÉRI EDZÉS OTTHON

Válassz egyet a 16 különböző virtuális helyszínből (8 kerékpáron, illetve 8 futópadon és crosstrainer-en), és élvezd egy kültéri edzésszimulációt a kardió konzolodon.

 

SLIDE-4

CSATLAKOZTASD AZ ESZKÖZEID

Csatlakoztasd az okostelefonod és a vezeték nélküli fülhallgatód, és fuss a kedvenc zenéddel az Unity 3.0 Bluetooth® technológiájának köszönhetően.MÉG TÖBB EGYEDÜLÁLLÓ JELLEMZŐ:

 

Cross_001-mod2-2_TILE2

Emberközpontú dizájn

A szórakoztató konzolt és a hangszórókat, valamint a Personal fitneszberendezések kialakítását ergonómiailag a felhasználó köré tervezték, a legjobb pozitúrába helyezve őket és minimalizálva a szükséges beállítások számát.

 

RUN_PERSONAL-FRONTE_2_TILE2

Élvezd a wellness-t

A Personal kardióberendezésekben UNITY konzol található, amely számos szórakoztató és edzési lehetőséget kínál a személyre szabott és magával ragadó wellnessélményért. A nagy teljesítményű Dolby Surround Sound hangszórókkal edzés közben könnyedén hallgathatsz zenét.

 

personalrange_feature_03

Kivételes kialakítás és részletek

Az elegáns színek és vonalak a gondosan kombinált fa, üveg, alumínium és mikro-polírozott acél révén a Personal fitneszberendezések a „Made in Italy” formatervezés igazi ikonjai, amelyek minden jólléti közeghez illeszkednek.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Personal termékvonaláról:

Kapcsolat

hasonló termékek