SKILLBIKE™

Az egyetlen beltéri kerékpár valódi sebességváltóval, amely lehetővé teszi, hogy átéld a kültéri kerékpározás izgalmait és kihívásait. Végtelen számú virtuális útvonal vár felfedezésre. Pontos, értékes visszajelzés a teljesítmény és a hatékonyság növelése érdekében. Lélegzetelállító versenyek, amelyeket a barátaiddal közösen élvezhettek, és még sok egyéb.

 • Az első beltéri kerékpár valódi sebességváltóval
 • Multidrive Technológia
 • Road Effect System
 • Teljeskörű beltéri tréner
 • Valós idejű visszajelzés

Érdekel

Bővebb termékleírás

VALÓDI TEKERÉSRE VÁLTÁS

Eljutsz addig az utolsó hegyig? Túl tudod szárnyalni az utolsó vetélytársad és tovább fokozni a kihívást? Nehéz, ha nem valódi az élmény. Ha nem valódi váltón váltasz, valódi úton és útvonalakon, valódi társakkal.

Itt az ideje, hogy felszabadítsd a képességeid. Itt az ideje, hogy valódi tekerésre válts.MIÉRT EGYEDÜLÁLLÓ A SKILLBIKE?:

 

320

AZ ELSŐ BELTÉRI KERÉKPÁR VALÓDI SEBESSÉGVÁLTÓVAL

Nézz szembe a legdurvább emelkedőkkel a kerékpárosok legtermészetesebb társának segítségével. A sebességváltás révén a versenyzők érzékelhetik az ellenállás változását, és fenntarthatják a megfelelő teljesítményt és tempót a maximális hatékonyság érdekében. A konzol valós időben jeleníti meg a sebességet és a sebességfokozatokat.

 

MULTIDRIVE TECHNOLÓGIA

A sebességváltás a Multidrive technológia legfontosabb tényezője, amely lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy áttérjenek az erőnléti edzésről az emelkedőkre tekerés szimulálására. Növeld az erőd és állóképességed, illetve maximalizáld a hatékonyságod új, vonzó módon.

medium-SKILLBIKEImageEmotional03

 

320-1

VALÓDI TEKERÉSRE TERVEZVE

Élvezd a kültéri kerékpározás érzését a SKILLBIKE dizájnjának köszönhetően, amely reprodukálja a kültéri kerékpárok biomechanikáját. A keretet és a kormányt különböző pózokhoz és testtartásokhoz alkalmazkodva tervezték: országúti, időfutam és mountain bike.

 

ROAD EFFECT SYSTEM

Amikor a szabadban kerékpározol, a súly és a tekerési stílus számít. A szabadalmaztatott ROAD EFFECT SYSTEM lehetővé teszi, hogy a SKILLBIKE reagáljon ezekre, illetve egyéb tényezőkre is, a legrealisztikusabb és legszemélyesebb érzést nyújtva.

road-effect-system-1

TELJESKÖRŰ BELTÉRI TRÉNER

Gyűjts össze minden általad óhajtott, releváns információt ahhoz, hogy nyomon követhesd az edzésed. Válassz a különböző előre beállított útvonalak, a tesztek és az edzésprogramok közül, hogy profiként edzhess. Szinkronizáld harmadik féltől származó alkalmazásokkal és fedezz fel valós útvonalakat. Az okoskonzolával a SKILLBIKE felszabadítja a benned lakozó sportolót.

medium-SKILLBIKEImageEmotional10

MINDEN INFORMÁCIÓ EGY PILLANTÁSRA

Az integrált 7 hüvelykes csatlakoztatott színes LCD konzol minden olyan adatot mutat, amellyel valós időben nyomon követheted a tekerésed.   

 

320-2

TEDD TELJESSÉ A HATÉKONYSÁGOD

A PEDAL PRINTING™ technológiának köszönhetően a SKILLBIKE™ folyamatosan vizuális visszajelzést biztosít a pedál löketének körkörösségéről és szimmetriájáról a különböző sebességfokozatokon a hatékonyság növelése érdekében. Mindegyik pedálfordulatnál a jobb és a bal lábak közötti nyomatékszimmetria valós időben kerül elemzésre és jelentésre.

 

320-valos-ideju-visszajelzes

VALÓS IDEJŰ VISSZAJELZÉS

Maximalizáld hatékonyságod a valós idejű visszajelzéssel a tempó, teljesítmény, sebesség, távolság, dőlésszög, szívritmus, sebességváltó és sebességváltási arányokról.

 

320-erd-el-a-celjaidat

ÉRD EL A CÉLJAID

A konzol mutatja a profilod a sebességgel és a dőlésszöggel, illetve felkészít a közelgő változásokra. Elemezd a teljesítményed a kitűzött célodhoz vagy az eddigi legjobb idődhöz mérten.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Skillbike-ról:

Kapcsolat

 

SZABD TESTRE AZ EDZÉSED

A SKILLBIKE™ lehetővé teszi, hogy szabadon válassz a céljaidnak megfelelő gyakorlatok és útvonalak közül. Trénerek is létrehozhatnak különböző edzésprogramokat a Technogym Neuromuscular Training™ módszer használatával és a Prescribe alkalmazással.

 

320-teszt-fekete

TESZTEK

Határozd meg küszöbértéked, hogy kiválaszthasd a legmegfelelőbb edzésszintet magadnak.

 

320-uphill-fekete

EMELKEDŐRE TEKERÉS

Válaszd ki a hosszt és a dőlésszöget, és használd a Real Gear Shift váltót. A tekerések testreszabottak a teljesítményeden és fittségeden alapulva.

 

320-celorientalt_fekete

CÉLORIENTÁLT

Egyszerűen válaszd ki a tekerés hosszát időben vagy távolságban, vagy határozd meg az elégetni kívánt kalóriaszámot.

 

320-celorientalt_fekete-1

SAJÁTOSSÁGOK

Fokozd a teljesítményed olyan feladatokkal, amelyek a kerékpározáshoz szükséges különböző készségeket fejlesztik.

 

320-power-shift_fekete

POWER SHIFT

Hozz létre on-the-fly intervallum edzésprofilokat, majd válts az egyik teljesítményszintről a következőre egy egyszerű érintéssel a Power Shift-en.

 

VALÓDI ÚTVONALAK

Éld át a hegyi utak és ösvények izgalmát. Importáld a kedvenc Strava útvonalaid. Élvezd a Zwift kerékpározás érzését, miközben a barátaiddal versenyzel a világ minden tájáról, vagy csatlakoztasd a Garmin eszközeid. A SKILLBIKE-nak köszönhetően a szabadtéri kerékpározás találkozik a beltéri kerékpározással.

 

320-myriding_logbook-1

HÓDITSD MEG A KÖVETKEZŐ HEGYED

Akár céltávolságra vagy emelkedésre edzel, vagy éppen úgy érzed, hogy új útvonalat fedeznél fel, ülj fel és menj a SKILLBIKE™ -kal. Választhatsz az előre telepített útvonalak közül, vagy importálhatod a sajátod a STRAVA-ból.

 

320-app-integrations-1

TÜZELD FEL A SZENVEDÉLYED

Lépj be a ZWIFT® virtuális birodalmába és versenyezz kerékpárosokkal a világ minden tájáról. Fedezz fel minden nap új kalandokat a STRAVA® végtelen mennyiségű útvonalával. Kövesd az edzésed zökkenőmentesen GARMIN® készülékeken, beltéren és a szabadban is.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Skillbike-ról:

Kapcsolat

 

SKILLBIKE ÜZLETI MEGOLDÁSOK:

SKILLBIKE CLASS


SKILLBIKE-CLASS

RACE CLASS

Amikor a verseny keménnyé válik, akkor nyújtod a legjobb formád. A SKILLBIKE VERSENY ÓRA tükrözi a szenvedélyedet, baráti versengést létrehozva a hasonló gondolkodású kerékpárszerelmesek között. Hajtsd őket felfelé menetben a képernyőn, míg a SKILLBIKE automatikusan beállítja az ellenállást a súlyod és a tréner által létrehozott versenypálya profilja alapján.

SKILLBIKE-RACE

 

320-3

FOGADD EL A KIHÍVÁST

Nincs még egy olyan kerékpár, amely lehetővé tenné, hogy átéld a kültéri kihívás tiszta izgalmát beltéren is. A sportképességeid vajon segítenek győzedelmeskedni a kihívóid felett? Egy dolog, amelyben biztos lehetsz: a SKILLBIKE exkluzív funkciói és csatlakoztathatósága a lábadat átlendíti a saját teljesítőképességének határán.

 

320-4

Mi teszi a SKILLBIKE RACE ÓRÁT különlegessé?

 • A kihívások rendkívül addiktívak
 • Nincs szükség az ellenállás állítására: a verseny dőlésszögei automatikusan be vannak állítva
 • tréner által létrehozott profil alapján
 • Érezd a gravitációt: az ellenállás automatikusan illeszkedik a súlyodhoz
 • A hegyek és a lejtők a nagy képernyőn előre megjelennek, hogy készen állj a sebességváltásra
 • A ranglista és a verseny fénypontjai valós időben megjelennek
 • Mindig más: az oktatók választhatnak a széleskörű Real Races könyvtárból, vagy felépíthetik a
 • saját profiljaikat
 • A kerékpárt távolról is lefoglalhatod a mywellness applikáció segítségével

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tudd meg, hogyan bővítheted klubod, szállodád vagy egészségközpontod szolgáltatásait a SKILLBIKE üzleti megoldásaival:

Kapcsolat

 

PERFORMANCE CLASS

A célok elérése érdekében kulcsfontosságú megérteni és mérni, mennyire hatékony az edzésed. Vegyél részt a SKILLBIKE TELJESÍTMÉNY ÓRÁJÁN, ha a cél a képességeid fejlesztése vagy akár csak jól szórakozni edzés közben másokkal. Ellenőrizd az egyéni teljesítményedet élőben a képernyőn, és add bele minden energiád a közös véghajrába!

SKILLBIKE-PERFORMANCE

 

320-5

ÚJ MAGASLATOKBA JUTNI, KÖZÖSEN

Csatlakozz a szórakozáshoz és tekerd még tovább a pedálokat az ez által az óra által biztosított izgalmas lehetőségeknek köszönhetően. Hagyd el a versenyzést és jöjjetek össze egy magával ragadó edzésre, ahol az egész csoport szinkronban mozog és ugyanazokkal a kihívásokkal néz szembe egyidőben. Növeld az önbizalmad az eredményeid követésével, napról napra túlszárnyalva azokat.

 

320-csaj

Mire számíthatsz a SKILLBIKE TELJESÍTMÉNY ÓRÁJA kapcsán?

 • Bátorító tapasztalat egy motiváló, szórakoztató és intenzív edzéshez
 • A teljesítményprofilokat automatikusan beállítja a tréner, nincs szükség további kiegészítésekre
 • Az ellenállás a küszöbérték alapján személyre szabott
 • A trénerek inspirációt nyerhetnek egy hatalmas profilkönyvtárból, vagy létrehozhatják a sajátjukat
 • Távoli helyfoglalás a mywellness applikáción keresztül
 • A zökkenőmentes nyomon követés garantált egy egyszerű bejelentkezés után

 

Lépj velünk kapcsolatba, ha érdekel, hogy a VERSENY vagy TELJESÍTMÉNY ÓRÁK izgalmát kínáld a klubodban:

Kapcsolat

 

hasonló termékek