SKILLROW™

A SKILLROW™ az első teljesen integrált beltéri evezőgép, amely sportolói szinten biztosít kardió és erőedzést is a sport-specifikus dizájnnak, az exkluzív technológiának és a teljesítmény-orientált edzés lehetőségének köszönhetően.

 • Multidrive Technológia™
 • Technogym Neuromuscular Training™
 • Teljeskörű csatlakoztathatóság
 • Fejlesztett stabilitás
 • Csoportos edzéslehetőségek

Érdekel

Bővebb termékleírás

A SKILLROW EGYEDI JELLEMZŐI:

Az elmúlt 6 olimpiai játék hivatalos fitneszeszköz beszállítójaként a Technogym® összefogott evezős bajnokokkal, hogy kifejlessze a SKILLROW™-t, az első edzőtermi evezőgépet, amely képes az anaerob teljesítményt, az aerob kapacitást és a neuromuszkuláris képességeket egyetlen megoldásban fejleszteni.skillrow_mainfeature_01

Multidrive Technológia™

A MULTIDRIVE TECHNOLÓGIA™ a légellenállás mellé további ellenállást is tud biztosítani. Ez az áttörő innováció lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a kardiovaszkuláris edzésről átálljon erőedzésre az ellenállás szintjének növelésével.

 

skillrow_mainfeature_02_PS_jpg

Fokozd a teljesítményed és fejleszd az evezésed

Az erőedzéshez állítsd az ellenállást alacsonyra, közepesre vagy magasra, hogy az evezős mozgást pluszterheléssel végezd. A kardiovaszkuláris edzéshez állítsd be a szintet 1 és 10 között vagy válassz egyedi ellenállást.

 

skillrow_mainfeature_03_PS_jpg

A vízen evezés páratlan élménye

A SKILLROW™ ellenállását úgy tervezték, hogy az evezőcsapás vízbeli természetes ívét kövesse: az evezőcsapás aktív szakaszában a fogantyú sebessége jobban hasonlít a hajóban lévő evezőlapát sebességéhez, mint a hagyományos ergométerekkel létrehozott. Ezt AQUAFEEL™-nek nevezték el.

 

skillrow_mainfeature_04_PS_jpg

Az izmaidnak intenzív, a hátadat kíméli

Az AQUAFEEL™-nek köszönhetően az ellenállás fokozatosabb, a mozdulatot folyékonyabbá téve és elkerülve a derékon a visszacsapódást.

 

skillrow_mainfeature_05_PS_jpg

Technogym Neuromuscular Training™

A SKILLROW™ applikációban elérhetőek a Technogym® által fejlesztett edzésprogramok, amelyek serkentik a teljesítmény neuromuszkuláris és metabolikus komponenseit a mértékvariációikkal.

 

skillrow_secondaryfeature_04

Egyszerű tárolni

A SKILLROW™-t gyorsan és könnyen szét lehet szerelni két részre az egyszerű tárolás érdekében.

 

skillrow_secondaryfeature_05

Fejlesztett stabilitás

A szilárd és kompakt SKILLROW™-t teljesen biztonságos környezetben történő intenzív edzésekre tervezték, annak a veszélye nélkül, hogy az eszköz elmozdulna edzés közben.

 

skillrow_secondaryfeature_06

Egyszerű használatra tervezve

A felhasználó köré tervezve, emberközpontú megközelítést alkalmazva, a SKILLROW™-n minden beállítás könnyen elérhető kényelmes és ergonomikus ülőpozícióból.

 

804_pic7_n_PS_320

Sportspecifikus design

A Technogym olimpikonokkal fogott össze, hogy olyan terméket hozzon létre szárazedzéshez, amely a valódi evezés minden előnyével rendelkezik.

 

skillrow_secondaryfeature_03

Teljeskörű csatlakoztathatóság

A SKILLROW™ applikációnak köszönhetően a felhasználók egy motiválóbb digitális élményt élvezhetnek. Olyan, mintha egy virtuális csónakkormányos mindig a közelben lenne.

 

A SKILLROW APPLIKÁCIÓ FUNKCIÓI:

 • Egyszerű óraösszeállítás

Az oktatók összeállíthatnak órát az elsődleges és másodlagos edzésparaméterek, illetve a zene megadásával.

 • Motiváló visszajelzés

Az oktatók követni tudják az egyéni teljesítményt és könnyen értelmezhető, bátorító egyéni visszajelzést adhatnak a részvevőknek az intuitív színkódoknak köszönhetően.

 • Az óra eredményének ellenőrzése

Az oktató ellenőrzi az átfogó órai teljesítményt és bíztatja a tagokat, hogy elérjék a kitűzött célt.

 

skillrow_secondaryfeature_01

SKILLROW ÓRA

Kínálj vendégeid számára lehetőséget, hogy teljes szinkronicitásban evezzenek, mint egy igazi csapat. A csoportos evezés jövedelmező üzletmodellt képvisel edzőtermeknek és stúdióknak, és új energiával látja el azokat.

 • Csatlakozz a csapathoz
  A résztvevők elfoglalják a SKILLROW™-jukat, bejelentkeznek és csoportokba kerülnek az eszközük helyzete alapján. A csapattagok követik a beállított tempót és a célvonalig eveznek. A nagy kijelző mutatja a hajók mozgását, amely a közös erőfeszítés és szinkronizáció eredménye.

 • Egyszerű óraösszeállítás
  Az oktatók összeállíthatnak órát az elsődleges és másodlagos edzésparaméterek, illetve zene megadásával.

 • Motiváló visszajelzés
  Az oktatók követni tudják az egyéni teljesítményt és könnyen értelmezhető, bátorító egyéni visszajelzést adhatnak a részvevőknek az intuitív színkódoknak köszönhetően.

 • Az óra eredményének ellenőrzése
  Az oktató ellenőrzi az átfogó órai teljesítményt és bíztatja a tagokat, hogy elérjék a kitűzött célt.

 

skillrow_secondaryfeature_02

TELJESÍTMÉNYALAPÚ KÖREDZÉS

Kínálj a vendégeidnek lehetőséget egy teljeskörű, pulzusszámalapú, magas intenzitású köredzés teljesítéséhez. A teljesítményalapú köredzés lehetővé teszi a személyi edzők számára, hogy olyan környezetben vezessék az egyéni vagy kiscsoportos munkameneteket, amelyben minden edzésformához hozzáférhetnek.

 • Vezess órát
  Hozd ki mindenkiből a csapatszellemet az egyéni és csoportos teljesítményről adott visszajelzésekkel. Jeleníts meg különböző mérőszámokat (pulzus, %-os maximális pulzusszám, mozdulatszám, kalória), és változtasd meg őket menet közben, hogy kihívd vagy jutalmazd a csapatot.

 • Adj hozzá résztvevőket
  Az UNITY™ SELF képernyőjén egyetlen kattintással tudsz új résztvevőt az órához adni még a kezdés után is, így ők sem maradnak ki a mókából.

 • Mobilos visszajelzés
  Az óra végén a részvevők a mywellness® fiókjuk “My Progress Index” részében követni tudják a fejlődésüket, míg az oktatók értékelik minden résztvevő eredményét a pro.mywellness.com-on, hogy minden eddiginél jobb felhasználói élményt hozzanak létre.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym SKILLROW-ről:

Kapcsolat

 

hasonló termékek