SKILLRUN™

Termékvonal: skill

A SKILLRUN a futópadokról eddig alkotott összes elképzelést felülmúlja. Ez az első olyan futóeszköz, amely az élsportolók és a nagy elvárású fitneszrajongók edzéskövetelményeinek is megfelel. Az egyedülálló MULTIDRIVE TECHNOLOGY™-nak köszönhetően a SKILLRUN felhasználói egyetlen megoldásban kombinálhatják a kardió- és erőedzéseket.

 • Multidrive technológia
 • Biofeedback
 • Futás, szántolás és ejtőernyős futás egyben
 • Csoportos futóedzések
 • Három különböző stílus, három különböző kijelző

Érdekel

Bővebb termékleírás

Kimagasló futóteljesítmény

A legfejlettebb technológiákat tömörítve, egy futópad sem adja meg azt a precizitást, mint a Skillrun.Futás, szántolás és ejtőernyős futás egyben

Napjainkban a beltéri futás során a kardió edzés mellett ugyanakkora jelentőséggel bír az erőnléti edzés is. Ezt a sportolói elvárást elégíti ki a Multidrive Technology™.

skillrun_2-bootcamp-cardio

A kardión túl

Növeld a gyorsaságod, állóképességed és koordinációd: a Skillrun meghatározza a tempód és ez által megkönnyíti az edzést.

 

skillrun_2-bootcamp-power

Rendíthetetlen erő

A futópadon történő szántolás és ejtőernyős edzés módjai szabályozható ellenállást biztosítanak a lécszíjas futófelületen.

 

Kinek való a Skillrun?

Három különböző stílusban ugyanazt az élményt nyújtja a három különböző felhasználónak.

running-lover-skillrun-2

A futás szerelmeseinek

Felejtsd el az unalmat: a motiváló csoportos edzések és az egyéni alkalmak versenyzésre ösztönöznek.

 

high-intensity-skillrun-1

A magas intenzitást kedvelőknek

A kardió erővel párosul, hogy a szíved magas pulzuson pörögjön: minden zavaró tényező kizárva.

 

skillrun_thumb_3_pro

Élsportolóknak

A fejlett biofeedback-kel és az ejtőernyős edzéssel nem csoda, hogy a teljesítményorientált sportolók imádják a SKILLRUN-t.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Skillbike-ról:

Kapcsolat

 

Határtalan edzés, extra szórakoztatás

Ints búcsút az egyhangúságnak, és készülj fel egy meghatározó csoportos futóedzésre. Merülj el a Skillrun óra izgalmaiban vagy növeld a teljesítményed egyénileg az előre beállított programokkal: sohasem akarsz majd visszafordulni.

skillrun_1-unity-header-1

 

skillrun_1-unity-feature1-1

Irányított edzések

A futóprofil közvetlenül a képernyőn javasolja a sebességváltoztatást és automatikusan beállítja a futópad lejtését és sebességét az edzés során. Semmi bonyodalom, így szabadon összpontosíthatsz a tempód tartására.

 

skillrun_1-unity-feature2

Foglalás és követés

Okostelefonodról lefoglalhatod a kedvenc Skillrun-odat a Skillrun órára. Minden edzés adatod mentésre kerül a fiókodba, így figyelemmel kísérheted az eredményeid és mérheted a fejlődésed.

 

skillrun_1-unity-feature5

Azonnali beállítások

A kényelmes Fast Track Control még a legkisebb beállításokat is egyszerűvé teszi. Módosítsd a futópad dőlésszögét és a sebességet egy pillanat alatt: az ergonomikus pozíció megvéd attól, hogy a képernyő fölé hajolj edzés közben. 

 

skillrun_1-unity-feature4

Vezeték nélküli audió

A békés egymás mellet létezésnek nem kell ellehetetleníteni a csoportos futóórák izgalmait. Egy opcionális rendszer lehetővé teszi, hogy zenét hallgass és kövesd az edződ utasításait fülhallgatón, anélkül, hogy a körülötted lévők is ezeket hallgatnák.

 

Praktikus edzéstámogatás

Az Unity™ 19”-os, érintőképernyős kijelzője folyamatos iránymutatást biztosít csoportos és egyéni edzés során. A teljesítményed elemzéséhez szükséges minden adat egy felületen megtalálható. 

skillrun_unity_5000_5_entertainment-2

Végtelen szórakoztatás

Kapcsolódj ki futás közben, böngéssz a neten és kedvenc alkalmazásaidban, vagy nézd kedvenc tartalmaidat Netflix-en vagy YouTube-on.

 

skillrun_unity_5000_4_routines

Edzéstervek

3 célorientált edzésterv segít téged abban, hogy végig menj a feladatok minden mozzanatán és így könnyebben és hatékonyabban elérd az eredményeket: Cardio Fit, Strong Legs, Speed és Agility Drills.

 

skillrun_unity_5000_3_power_training

erőNLÉTI edzés

Válaszd ki a szántolás nehézségi fokát, fogd meg a karokat és kezdd el tolni amennyire csak bírod. Ha az ejtőernyős futást választod, fuss a lehető leggyorsabban, miközben az ellenállás a sebességeddel együtt növekszik. 

 

skillrun_unity_5000_2_swiftpad

SWIFTPAD

Intenzív intervall edzéshez válaszd ki a dőlésszög vagy a sebesség számszerű értékét az érintőképernyős kijelzőn. A futópad fokozatmentesen eléri a beállított értéket.

 

skillrun_unity_5000_1_biofeedback

BIOfeedback

Tanuld meg a futás alapvető mérőszámait, mint pl.: running power, cadence, lépéshossz, talajérintés ideje, repülőfázis ideje.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tudd meg, hogyan bővítheted edzőtermed vagy sportlétesítményed szolgáltatásait a SKILLRUN üzleti megoldásaival:

Kapcsolat

 

A magas intenzitást kedvelőknek

Tartsd fent az adrenalinszinted a csak teljesítményre fókuszáló, magas intenzitású edzésekkel. Szántolós és ejtőernyős versenyek, maximális sebesség és gyorsulás: mindez kemény Bootcamp edzések során.

skillrun-nothing-but-training

 

skillrun_2-bootcamp-feature1

Hozd ki a maximumot az edzésidőből

A Bootcamp edzéseket támogató felhasználói felület minden eddiginél egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a futó és erőkifejtő módok közötti váltást. Menet közben állíthatod a sebességet és a dőlésszöget, kiválaszthatod a nehézségi fokozatot, így tarthatod a legmagasabb tempót a maximális erőkifejtés mellett.

 

boost-power-acceleration-skillrun

Fokozd a robbanékonyságod és gyorsulásod

Az egyedülálló szántolás funkció arra lett kifejlesztve, hogy átéld a szán füvön történő tolásának érzését. Magasabb ellenállással kezdődik, majd a sebességed növekedésével ez egy állandó szintre csökken. Az ejtőernyős futás során ezzel szemben az ellenállás a sebességgel együtt növekszik.

 

train-safely-skillrun

Eddz biztonságosan és hatékonyan

Pulzusmérő eszközöddel kapcsolódj a Teambeats-hez, hogy a nagy kivetítőn lásd a pulzusszámod és ahhoz igazíthasd a terhelést. Míg a visszaszámláló mutatja a feledatok hátralevő idejét, a következő feladatokat videón láthatod.

 

Manuális navigáció egyszerűen

A különböző edzésmódok között a gyors váltás lehetővé teszi, hogy ne az időt vesztegesd, hanem a folyamatosan intenzív edzésre koncentrálhass megállás nélkül.

A Skillrun TX 500 10”-os kijelzője minden lehetőséget megad, hogy csúcsteljesítményt érhess el.

skillrun_TX_screen_5_max_power_test-1-1

maxIMÁLIS erő teszt

A Maximum Power Test elemzi az erőkifejtésed csúcspontját a beépített szántolós teszttel. Tudományos kutatás bizonyítja, hogy ez összefügg a 15m-es sprint teszttel. A max erőtesztet az edzők közvetlenül a futópadon felhasználhatják a sprintkapacitás elemzéséhez.

 

skillrun_TX_screen_4_power_training-1

erőedzés

Erősíts a szántolós és ejtőernyős edzésekkel. Válaszd ki a súlyt vagy az ejtőernyő méretét, feszegesd a saját határaidat, hogy tovább növeld a kapacitásod.

 

skillrun_TX_screen_3_biofeedback-1

BIOfeedback

Tegyél szert olyan információra, amellyel javíthatod a futótechnikád. Optimalizáld a cadence-t, és válj hatékonyabbá és erősebbé.

 

skillrun_TX_screen_2_routines-1

EDZÉSTERVEK

Céljaid eléréséhez válassz a beépített edzések közül, amelyeket lépésről lépésre videós instrukciók támogatnak.

 

skillrun_TX_screen_1_bootcamp-1

BOOTCAMP

Váltogasd a futás, szántolás vagy ejtőernyős edzésmódokat. A Bootcamp felületen gyorsan átválthatsz az aktív futásról ellenállásos edzésre és vissza, fokozva a HIIT edzésed.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tudd meg, hogyan bővítheted edzőtermed vagy sportlétesítményed szolgáltatásait a SKILLRUN üzleti megoldásaival:

Kapcsolat

 

Hozd ki magadból a benned rejlő sporttehetséget

Sportolóként kiemelkedni nem egyszerű feladat: speciális edzést és hozzáértést igényel. Láss rá részletes adataidra futás és erőkifejtés közben is. A sprinterektől kezdve a maratonistákon át a triatlonistákig, bárki elérhet beltéri edzéssel is magas eredményeket. 

unleash-your-athletic-potential

 

skillrun_3-pro-feature3-1

Részletes Biofeedback

A Skillrun Unity 7000 részletes betekintést enged a futástechnika hatékonyságába. Precíz szenzorai a jobb és a bal lábad közötti legkisebb különbségeket is érzékelik, hogy minden kis eltérést kiegyenlíthess.

 

faster-than-ever

Légy gyorsabb mint valaha

Erősíts ellenállással és érj el egy csúcssebességet ejtőernyős futással. Az exkluzív ejtőernyős csomag alaptartozéka a Skillrun Unity 7000-nek. Optimalizált körülmények között a futópad reprodukálja az ejtőernyővel végzett szabadtéri futást. Az ellenállás a gyorsaságodhoz igazodva növekszik.

 

Ismerd meg a futás rejtelmeit

A Skillrun Unity 7000 nem hiányozhat egy sportoló eszköztárából. Egyetlen futópad sem szolgált eddig ilyen pontos adatokkal annak érdekében, hogy a teljesítményt fejleszthesd és rekordot dönthess.

 

skillrun_unity_7000_3_cadence-training-1

CADENCE edzés

Találd meg az ideális cadence-t és tanuld meg fenntartani még akkor is, amikor már fáradsz. Fuss különböző lépésszámmal egy beállított sebesség mellett és maximalizáld az állóképességed hatékonyságát.

 

skillrun_unity_7000_2_power-metrics

erő ÉRTÉKELÉSE

Elemezd a jobb- és bal lábad erejét mind szántolás, mint ejtőernyős módban. A Skillrun Unity 7000 jelzi, hogy melyik ponton éred el a maximumot és a pillanatnyi pontos sebességet.

 

skillrun_unity_5000_1_biofeedback-1

futás ÉRTÉKELÉSE

Valós időben nyomon követheted a lépéshosszt és a talajérintés idejét: a Skillrun Unity 7000 külön-külön elemzi a jobb- és bal lábat.

 

Legkorszerűbb technológia a futásban

Négy ok, amiért a Skillrun magasabbra teszi a lécet a teljesítményorientált futásban:

320_227
 • EXTRÉM FUTÓTELJESÍTMÉNY: Futás akár 30 km/h-val (18.6 mph) és +25% / -3% dőlésszöggel.
 • MAXIMÁLIS EDZÉSTÉR: Ergonomikus kialakítás akár 30%-kal több futótérrel.
 • GYORS VEZÉRLÉS: A legalacsonyabb sebesség és dőlésszög is egyszerűen és gyorsan beállítható.
 • SPRINTEK ÉS INTERVALL EDZÉSEK: Az átlagosnál kétszer gyorsabb gyorsulási rámpákkal.

 

Skillrun verziók 

A Skillrun három különböző verzióban érhető el. A Skillrun TX 500 nagyszerűen teljesít a Bootcamp órákon. Az okos Unity kijelzőnek köszönhetően a Skillrun Unity 5000 megfelelő futóórákhoz, magas intenzitású – és teljes testet megmozgató edzésekhez. Ha egy teljesítményközpontú edzésre vágysz, a Skillrun Unity 7000 pontosan megfelel ennek a célnak.

skillrun_hero_1_TX_500_screen

SKILLRUN TX 500

 • A Skillrun TX 500 a teljesítményközpontú edzésekre tervezett futópad, amelynek letisztult 10”-os kijelzője teljes értékű támogatást ad ezekhez a típusú edzésekhez.
 • Ajánlott a magas intenzitású edzésekhez
 • Tartalom: Bootcamp felhasználói felület, edzéstervek, Biofeedback, szántolás és ejtőernyős edzés

 

Ajánlatot kérek

 

skillrun_hero_2_unity_5000_screen

SKILLRUN UNITY 5000

 • A Skillrun ezen verziója magával ragadó edzést nyújt bárki számára. A 19”-os felülete összekapcsolja az edzést a szórakozással.  
 • Ajánlott futó - és  magas intenzitású intervall edzésekhez
 • Tartalom: Skillrun Class és Bootcamp felhasználói felület, edzéstervek, Biofeedback, szántolás és ejtőernyős edzés, futás ellenállással, TV, közösségi média, Netflix, internet böngészés.

 

Ajánlatot kérek

 

skillrun_hero_3_unity_7000_screen

SKILLRUN UNITY 7000

 • Ez a verzió, kombinálva az ejtőernyős edzést a biofeedback-kel, a legkomplettebb tartalommal rendelkezik egy tökéletes sportedzéshez. 
 • Ajánlott teljesítményközpontú edzésekhez
 • Tartalom: Részletes Biofeedback, ejtőernyős csomag, edzéstervek, szántolás és ejtőernyős edzés, futás ellenállással, Skillrun Class és Bootcamp felhasználói felület, TV, közösségi média, Netflix, internet böngészés.

 

Ajánlatot kérekTöbb információra van szükséged? Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Skillrun-ról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek