Wellness Ball™ Active Sitting

Termékvonal: Wellness eszközök

A Technogym célja, hogy segítsen aktívvá tenné azt az időt, amit kénytelen vagy üléssel eltölteni. Ezért hozta létre a Wellness Ball™ Active Sitting labdát, az új, dinamikus ülést, ami lehetővé teszi, hogy mozgásban légy a munkahelyeden, otthon vagy bárhol máshol.

 • Helyes testtartás, izomformálás és erősítés
 • Dinamikus ülés
 • Kis helyen végezhető nyújtó, izomerősítő, izomformáló gyakorlatok
 • Higiénikus borító vászon
 • Saját edzésprogram

Érdekel

Bővebb termékleírás

Exkluzív design és komfort

A Wellness Ball™ most egy Active Sitting lett azért, hogy helyesebb testtartást érhess el, valamint hogy izomerősítő gyakorlatokat végezhess, és bárhol fejleszthesd az egyensúlyod a nap bármely pillanatában.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

wellness_ball_active_sitting_mainfeature_01

Helyes testtartás, izomformálás és erősítés

A Wellness Ball™ Active Sitting használata munkaidőben, otthon vagy bármely ülőhelyzetben végzendő tevékenység során lehetővé teszi, hogy mindig helyes testtartást vegyél fel. Ennek köszönhetően megelőzheted a gerincproblémákat és egyben javíthatsz egészégi állapotodon.

 

 

180_pic4_n_320

Dinamikus ülés

Ez a dinamikus ülés megszünteti a hosszú órákon keresztül fennálló mozdulatlanságot, ami a derékfájás fő okozója. Ezzel az eszközzel a hát egy sor olyan apró mozdulatot hajt végre, amelyek javítják a gerinc stabilitását, amit a TARTÓ izmok, vagyis a has – és a derékizmok biztosítanak. Mivel dinamikus ülésről beszélünk, maga a labda készteti arra a használóját, hogy helyes testtartást vegyen fel és élvezze annak előnyeit. A Wellness Ball™ Active Sitting ezen kívül azt is lehetővé teszi, hogy különösebb fáradtság nélkül, kis helyen nyújtó, izomerősítő, izomformáló gyakorlatokat végezz.

 

 

wellness_ball_active_sitting_secondaryfeature_02

Dupla sűrűség = nagyobb biztonság

A Wellness Ball™ Active Sitting egy egyszerű, de ugyanakkor innovatív elvet zár magába, melyet a Technogym szabadalmaztatott: ez a dupla sűrűség. Ennek a dinamikus ülésnek ugyanis nehezebb az alsó része, tehát nagyobb a stabilitása és jobb a kiegyensúlyozottsága, ennek köszönhetően minden helyzetben kényelmes.

 

 

wellness_ball_active_sitting_secondaryfeature_01

Higiénikus borító vászon

A termék szerves része a 30 fokon, mosógépben mosható, lélegző és antibakteriális anyagból készült védőhuzat, mely a Wellness Ball™ - Active Sitting labdát borítja és maximális kényelmet, higiéniát biztosít.

Azért, hogy a dinamikus ülés még stabilabb, tehát még biztonságosabb legyen, a védőhuzat alja csúszásgátló anyaggal van bevonva. A cipzár lehetővé teszi, hogy könnyen kivehesd a labdát és ellenőrizhesd, hogy megfelelően van-e felfújva: amikor a cipzár teljesen kifeszül, az azt jelenti, hogy a labda jól van beállítva.

A védőborítás másik funkcionális része a fogantyú, ami lehetővé teszi az egyszerű szállítást és a megfelelő elhelyezést. A fogantyúra varrt címkére ráírhatod a neved, így még inkább személyessé, összetéveszthetetlenné teheted labdádat.

 

 

wellness_ball_active_sitting_secondaryfeature_03

A mindig kéznél levő tréner

A védőhuzat fogantyújára egy QR kód van varrva, ami lehetővé teszi a hozzáférést táblagéppel vagy okostelefonnal különböző edzőprogramokhoz, amelyeket direkt a Wellness Ball™ Active Sitting labdához fejlesztettek ki szakorvosok közreműködésével.

 

 

180_pic7_n_PS

Saját edzésprogram

Ahhoz, hogy Számodra megfelelő gyakorlatokat javasolhassunk, az okostelefon alkalmazásokba történő belépéskor válaszolnod kell pár kérdésre a hátad egészségi állapotára vonatkozóan. Az edzésprogram összehangolható az Outlookban lévő naptárral, így hetente ismétlődő edzés időpontokat hozhatsz létre. A Wellness Ball™ Active Sitting edző alkalmazás mindig Veled lesz.

 

 

wellnessballactivesitting_wellnesstools_specification_01

Design és alapanyagok

A Technogym által védjegyzett Wellness Ball™ Active Sitting teljes egészében olasz lelket zár magába. Formatervezésével, a díszítési szabadalom elismerését szerezte meg, míg összetevői és alapanyagai - különös tekintettel a hajózásban használatos nejlonra és a védőhuzatra - teljes egészében olasz gyártók munkái.

A minőségi munkára törekvő, jellegzetes Made in Italy gondosság és figyelem megmutatkozik abban, hogy ez a dinamikus ülés magas minőségű PVC anyagból készült és nem tartalmaz az egészségre potenciálisan káros latexet.

 

 

wellness_ball_active_sitting_mainfeature_02

Előkészületek és használat

A Wellness Ball™ Active Sitting 55 cm átmérőjű. A védőhuzaton lévő nejlon cipzár segít felfújáskor a labda méretének a meghatározásában valamint abban, hogy a megengedettnél ne fújd fel azt jobban. A Wellness Ball™ - Active Sitting akkor kész a használatra, amikor a cipzár teljesen szétterül.

 

wellness_ball_active_sitting_related_5_3-1

Minden, amit a csomagban találsz

A Wellness Ball™ - Active Sitting megvásárlásakor a csomag az alábbiakat fogja tartalmazni:

 • védőhuzat
  pumpa a Wellness Ball™ - Active Sitting felfújásához
  összehajtott Wellness Ball™ - Active Sitting
  gyors üzembe helyezési útmutató a használatba vételhez
  gyakorlati útmutató

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Wellness Ball™- Active Sitting-ről:

Kapcsolat

 

hasonló termékek