ARTIS Climb

Termékvonal: Artis

Az Artis Climb mindörökre megváltoztatja a lépcsőzés természetét, megkönnyíti a kezdő felhasználok számára a használatot, míg a haladók a valaha létező, legnagyobb kihívással szembesülnek a legkorszerűbb dizájnnak köszönhetően. Élvezd a magas intenzitású gyakorlatokat és a magával ragadó tartalmakat az új lapos, teljesen üveggel borított dual-touch kijelzőjű UNITY™ 3.0 konzolon. Maradj kapcsolatban a Wi-Fi® és a Bluetooth® segítségével, ellenőrizd és tárold edzéseid összes adatát és mindezt kövesd nyomom a mywellness® fiókodban.

Elérhető két színkombinációban:

  • Diamond Black
  • Carbon Grey

Érdekel

Bővebb termékleírás

Lépd át a határaidat

Ami az ARTIS® Climb –ot különlegesség teszi, az nem más, mint a SPLIT STEP technológia (szabadalmaztatás alatt). A Technogym kutatásfejlesztési részlege alkotta meg ezt az áttörést jelentő lépcsőző gépet, amely az edzőtermek legkeresettebb kardió berendezésévé vált köszönhetően a hívogató formatervezésének, könnyű használatának és hatékonyságának.

Untitled-design-6

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

climb_artis_mainfeature_01_1

Könnyű használatba vétel

A Climb az egyetlen olyan lépcsőző gép a piacon, mely a a Courtesy Step™ jellemzővel rendelkezik (szabadalmaztatás alatt). A Courtesy Step™ magassága mindössze 26,5cm/10inch és a gép automatikusan beállítja, hogy az a lehető legközelebb legyen a padlóhoz, könnyűvé téve a felhasználó fel- és leszállását.

 

climb_artis_mainfeature_02_1

Önfeledt mozgás

A Technogym® szabadalmazott ToeSmart Design™-ja lehetővé teszi, hogy a cipő méretétől függetlenül kihasználjuk a lépcső teljes felületét anélkül, hogy attól kellene tartani, hogy becsípjük a lábujjunkat a lépések között.

 

climb_artis_mainfeature_03_1

Hívd ki saját magad

Az ARTIS® Climb segít abban a felhasználóknak, hogy az önmaguktól vártnál jobban teljesíthessenek. Növeld az izomaktivitásod a maximális kalóriaégetéshez és a maximális izomtónus eléréséhez egyedülálló gyakorlatokkal, amelyek kihasználjak a Technogym által szabadalmaztatott újításokat:

  • Legmélyebb lépési felület a piacon (28cm/11in)
  • Intelligens oldal kilépő
  • Legalább 3 lépcső mindig elérhető    

 

climb_artis_mainfeature_04_1

Edzéshatékonyság növelése

Célorientált edzésprogramok kizárólag a Technogym-től, melyek a kezdők és a haladó felhasználók számára egyaránt könnyűvé teszik az Artis® Climb nyújtotta előnyök kihasználását.

  • B-SIDE: formálja az alsó testet
  • SWEAT IT OUT: maximalizálja a zsírégetést
  • BODY BUSTER: fejleszti a képességeidet és növeli izomteljesítményedet

 

climb_artis_mainfeature_05_1

Magabiztos edzés

A hagyományos lépcsőző gépek elriasztják a kevésbé magabiztos felhasználókat. Az Artis® Climb a piacon a legkisebb a magassága szempontjából, ezáltal kevésbé félelmetes és sokkal vonzóbb a felhasználók számára.

 

climb_artis_mainfeature_06_1

Add át magad a szórakozásnak

Az új Unity 3.0 konzol a lépcsőzést új magaslatokba emeli, olyan szórakozási lehetőségekkel, amik inspirálnak és előrelendítenek.

  • Technogym szabadalmaztatott IMMERSIVE (lebilincselő) edzése
  • virtuális szabadtéri edzések

 

climb_artis_mainfeature_07

Kényelmes oldalra kilépés

A Technogym exkluzív innovációja a Smart Lateral Footrests, ami egy olyan okos oldalsó lábtartó, amelyre ráléphet a felhasználó amennyiben szünetet kíván tartani, vagy a konzolt szeretné vezérelni.

 

climb_artis_secondaryfeature_01_1

Új okostelefontartó

A tartó a képernyőbe integrált, így könnyen elérhető bármilyen pozícióból.

 

climb_artis_secondaryfeature_02_1

A piac leghelytakarékosabb gépe

Az Artis® Climb-ot úgy tervezték, hogy a legszéleseb lépcsőző teret biztosítsa a lehető legkisebb helyen – csak 1m2/10ft2 – így az adott térben több berendezés helyezhető el, mely egyben több felhasználót is jelent.

 

climb_artis_secondaryfeature_03_1

Lapos, teljesen üveggel borított dual-touch kijelző beépített webkamerával

A kijelző a konzolba integrált egy beépített webkamerával az élő kommunikációhoz, így a kijelző a közvetlen telefonvonal a felhasználók és termen kívül lévő barátaik számára, hogy chat-elhessenek és meg tudják osztani egymással edzéseiket.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az Artis Climb lépcsőző gépről:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

Az ultramodern, keret nélküli designnal, a csatlakoztathatósággal, a fenntarthatósággal és az egyedülálló mozgásérzéssel az ARTIS újradefiniálja az edzés élményét.

Untitled-design-2

Művészet a mozgásban

Az ARTIS az első teljesen integrált termékcsalád, amely 30 különböző berendezéssel szolgál a kardiovaszkuláris, az erőnléti és funkcionális edzésekhez, amely a konnektivitás, a fenntarthatóság, a keret nélküli tervezés és a mozgás szabadságának jegyében teljes áttörést hoz az edzés során szerzett tapasztalatban.

Új Diamond Black színben

A keret nélküli geometriával kombinált sötét, karakteres vonalak elegáns formákat és sima felületeket keltenek életre az új Diamond Black színű verzióban, amely csatlakozik a már eddig is ismert Carbon Grey színű verzióhoz.

1024-artis-termekvonal

Új UNITY™ 3.0 kardió konzol

A Wi-fi® és a Bluetooth® csatlakozásnak, valamint az új lehengerlő edzésmódoknak köszönhetően az új Android 5.1 alapú erős konzol az edzés élményét egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszi.

1024-Artis-termkvonal-2

Új UNITY™ MINI erősítő interfész

Az eredmények maximalizálása érdekében ez az új virtuális edző az erőkifejtéshez fejlett edzésirányítást és valós idejű biofeedback-et biztosít. Minden adatot automatikusan nyomon követ és menti a felhasználói fiókba.

1024-Artis-termekvonal-3

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

Comb-2_Isola-Run-Vario-Ellittico_FLAT

Keret nélküli design

Az egyedi ARTIS design olyan merőben új térkoncepcióra inspirál, amelyben a fitnesz berendezések bútorokkal kombinálhatók. Az egyedi, keret nélküli geometria a felhasználó minden érzékére hat és ez által válik lehetővé a természetes mozgás egy nyugodt és barátságos környezetben.

 

ARTIS-006

Konnektivitás

Az ARTIS az első olyan termékcsalád, amely csatlakoztatható a mywellness cloud-hoz, a nyílt felhő alapú platformhoz és így számtalan interaktív és személyre szabott edzésprogramot biztosít annak érdekében, hogy a felhasználót a kitűzött wellness célok elérésére ösztönözze.

 

Pag_49_ARTIS

Fenntarthatóság

Az ARTIS termékcsaládhoz tartoznak az első olyan integrált interfésszel ellátott erőnléti berendezések, amelyek a tápellátást a felhasználó által termelt mozgási energiából nyerik. Továbbá az ARTIS kardió gépei a működtetéshez szükséges energián felül keletkezett emberi többletenergiát képesek az elektromos hálózatba visszatermelni.

 

K3_3990_theartisrange_feeling

Tiszta mozgásérzés

Az ARTIS-t a Technogym tudományos kutatási részlege a legmagasabb ergonómiai és biomechanikai szabványoknak megfelelően fejlesztette ki. Nem csupán a természetes testmozgást mintázták le; az ARTIS maga is létrehozza azt az egyedülálló érzést, amely az edzést igaz örömforrássá teszi.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Artis termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek