ARTIS Recline

Termékvonal: Artis

Az ARTIS Recline háttámlás kerékpár tökéletes megoldást jelent az olyan mozgásukban korlátozott felhasználók számára, akik közepes intenzitású kardió edzést szeretnének végezni, ugyanakkor többlet kényelmet is igényelnek. Ez a berendezés különösen alkalmas az idősebb korosztálynak, vagy azok számára, akik súlytöbblettel rendelkeznek.

  • 50 centiméteres - az iparágban jelenleg elérhető legszélesebb - átjáró felülettel büszkélkedik
  • A nagyobb kényelem érdekében a párnázott háttámla négy fix pozícióba állítható
  • A Fast-Track vezérlés lehetővé teszi a berendezések biztonságos és egyszerű beállítását edzés közben
  • Minden ARTIS kardió berendezés UNITY™ konzollal felszerelt


Érdekel

Bővebb termékleírás

Exkluzív design és üzleti hatékonyság

Az ARTIS keret nélküli designja növeli a prémium wellness környezet stílusát, a barátságos és keret nélküli geometria által inspirálva arra ösztönzi a felhasználókat, hogy természetesen mozogjanak. Az optimális felhasználói ergonómia biztosítása érdekében a kijelző pozíciója és dőlésszöge tudományosan igazolt.  A berendezésbe olyan energiahasznosító technológia került beépítésre, amely a működtetéshez szükséges energián felül keletkezett emberi többletenergiát képes az elektromos hálózatba visszatermelni.

Untitled-design-4

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

recline_artis_mainfeature_01

Kényelmes átjárás

Az ARTIS Recline egy 50 centiméteres - az iparágban jelenleg elérhető legszélesebb - átjáró felülettel büszkélkedik. A kijelző két oldalán található fogantyúk további segítséget nyújtanak az elhelyezkedésben vagy az edzést követő felállásban.

 

 

recline_artis_mainfeature_02

Alkalmazkodó háttámla

A nagyobb kényelem érdekében a párnázott háttámla négy fix pozícióba állítható. A háttámla rugalmasságát és a könnyedén elérhető sárga karokkal való egyszerű beállítást bármilyen testfelépítésű felhasználó értékelni fogja.

 

recline_artis_mainfeature_03

Fast Track Vezérlés

A visszatérő sárga színével egyértelműen azonosíthatóan, a Fast-Track vezérlés lehetővé teszi a berendezések biztonságos és egyszerű beállítását edzés közben. Az edzést nem kell megszakítani, általa kizárható a helytelen testtartás alkalmazásának kockázata.

 

recline_artis_secondaryfeature_01

Egyedi felhasználói élmény

Minden ARTIS kardió berendezés UNITY™ konzollal felszerelt. A UNITY™ egy tabletszerű interaktivitás, ami a felhasználójának a személyre szabott edzésélmény mellett további számtalan szórakozási lehetőséget tesz lehetővé.

 

recline_artis_secondaryfeature_02

Ergonomikus kijelző

Az ergonomikus kijelző a felhasználói igényekre szabott, amely könnyen elérhető tároló helyet biztosít az italos palackokhoz és csatlakozási pontokat az olyan eszközökhöz, mint pl. MP3 lejátszó, iPhone/iPad, fülhallgatók és USB port.

 

recline_artis_secondaryfeature_03

Könnyen állítható pedálpántok

 A széles pedálok végett a felhasználó lába rendkívül könnyen a helyére csúszik és az állítható pántoknak köszönhetően a pedálok rögzítése gyors és egyszerű.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az Artis Recline teremkerékpárról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

Az ultramodern, keret nélküli designnal, a csatlakoztathatósággal, a fenntarthatósággal és az egyedülálló mozgásérzéssel az ARTIS újradefiniálja az edzés élményét.

Untitled-design-2

Művészet a mozgásban

Az ARTIS az első teljesen integrált termékcsalád, amely 30 különböző berendezéssel szolgál a kardiovaszkuláris, az erőnléti és funkcionális edzésekhez, amely a konnektivitás, a fenntarthatóság, a keret nélküli tervezés és a mozgás szabadságának jegyében teljes áttörést hoz az edzés során szerzett tapasztalatban.

Új Diamond Black színben

A keret nélküli geometriával kombinált sötét, karakteres vonalak elegáns formákat és sima felületeket keltenek életre az új Diamond Black színű verzióban, amely csatlakozik a már eddig is ismert Carbon Grey színű verzióhoz.

1024-artis-termekvonal

Új UNITY™ 3.0 kardió konzol

A Wi-fi® és a Bluetooth® csatlakozásnak, valamint az új lehengerlő edzésmódoknak köszönhetően az új Android 5.1 alapú erős konzol az edzés élményét egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszi.

1024-Artis-termkvonal-2

Új UNITY™ MINI erősítő interfész

Az eredmények maximalizálása érdekében ez az új virtuális edző az erőkifejtéshez fejlett edzésirányítást és valós idejű biofeedback-et biztosít. Minden adatot automatikusan nyomon követ és menti a felhasználói fiókba.

1024-Artis-termekvonal-3

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

Comb-2_Isola-Run-Vario-Ellittico_FLAT

Keret nélküli design

Az egyedi ARTIS design olyan merőben új térkoncepcióra inspirál, amelyben a fitnesz berendezések bútorokkal kombinálhatók. Az egyedi, keret nélküli geometria a felhasználó minden érzékére hat és ez által válik lehetővé a természetes mozgás egy nyugodt és barátságos környezetben.

 

ARTIS-006

Konnektivitás

Az ARTIS az első olyan termékcsalád, amely csatlakoztatható a mywellness cloud-hoz, a nyílt felhő alapú platformhoz és így számtalan interaktív és személyre szabott edzésprogramot biztosít annak érdekében, hogy a felhasználót a kitűzött wellness célok elérésére ösztönözze.

 

Pag_49_ARTIS

Fenntarthatóság

Az ARTIS termékcsaládhoz tartoznak az első olyan integrált interfésszel ellátott erőnléti berendezések, amelyek a tápellátást a felhasználó által termelt mozgási energiából nyerik. Továbbá az ARTIS kardió gépei a működtetéshez szükséges energián felül keletkezett emberi többletenergiát képesek az elektromos hálózatba visszatermelni.

 

K3_3990_theartisrange_feeling

Tiszta mozgásérzés

Az ARTIS-t a Technogym tudományos kutatási részlege a legmagasabb ergonómiai és biomechanikai szabványoknak megfelelően fejlesztette ki. Nem csupán a természetes testmozgást mintázták le; az ARTIS maga is létrehozza azt az egyedülálló érzést, amely az edzést igaz örömforrássá teszi.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Artis termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek