ARTIS Run

Termékvonal: Artis

Az ARTIS Run a legkorszerűbb technológiájú futópad, amely a futás ergonómiáját ötvözi a személyre szabott mozgásélményt és élenjáró konnektivitást biztosító, innovatív digitális interfésszel, a UNITY™-vel .

  • Optimális nézet és tanúsított ergonómia
  • Optimális lépés és alkalmazkodó felület
  • Extra kényelmes futás
  • Csökkentett energiafogyasztás
  • Egyedi felhasználói élmény

Érdekel

Bővebb termékleírás

Exkluzív design és üzleti hatékonyság

Az ARTIS keret nélküli designja növeli a prémium wellness környezet stílusát; a barátságos és keret nélküli geometria által inspirálva, arra ösztönzi a felhasználókat, hogy természetesen mozogjanak. Az optimális felhasználói ergonómia biztosítása érdekében a kijelző pozíciója és dőlésszöge tudományosan igazolt. A berendezésbe olyan energiahasznosító technológia került beépítésre, amely a működtetéshez szükséges energián felül keletkezett emberi többletenergiát képes az elektromos hálózatba visszatermelni.

Masodik-nagy

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

run_artis_mainfeature_01-1

Optimális nézet és tanúsított ergonómia

Az ARTIS Run az első és egyetlen olyan futópad, amelyen a felhasználói felület pozíciója és dőlésszöge a pontosan meghatározott ergonómiai szabványoknak megfelelően került kialakításra úgy, ahogy azt az International Journal of Sport Science című tudományos lap publikációja is részletezi.

 

run_artis_mainfeature_02-1

Optimális lépés és alkalmazkodó felület

Az ARTIS Run párnázott futófelülete automatikusan és dinamikusan alkalmazkodik a különböző futási stílusokhoz; ezáltal ténylegesen azt az edzésélményt nyújtja, amelyet a felhasználó előnyben részesít.

 

run_artis_mainfeature_04-1

Intuitív intervallumedzés

A Fast- Track irányítókaroknak köszönhetően a futópad sebessége és lejtésszöge az edzés ritmusának lerontása nélkül szabályozható. A gyors Tiptronic–beállításokon keresztüli szabályozás olyannyira intuitív, hogy a különböző sebességű, spontán intervallumedzés is csupán gyerekjáték.

 

run_artis_secondaryfeature_01-1

Extra kényelmes futás

Az ARTIS Run a piacon elérhető legszélesebb futófelülettel rendelkezik. A lapos motorházzal kombinált kialakítás a futás élményéhez nagyobb szabadságot teremt.

 

run_artis_secondaryfeature_02-1

Csökkentett energiafogyasztás

A kategóriájában legjobb futópadokhoz képest, az ARTIS Run egyedülálló kefe nélküli meghajtó technológiája és az alacsony súrlódású anyagok kombinációja az energiafogyasztást akár 30%-kal csökkenti.

 

run_artis_secondaryfeature_03-1

Egyedi felhasználói élmény

Minden ARTIS kardió berendezés UNITY™ konzollal felszerelt. A UNITY™ egy tabletszerű interaktivitás, ami a felhasználójának a személyre szabott edzésélmény mellett további számtalan szórakozási lehetőséget tesz lehetővé.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az Artis Run futópadról:

KapcsolatA termékvonal jellemzői:

Az ultramodern, keret nélküli designnal, a csatlakoztathatósággal, a fenntarthatósággal és az egyedülálló mozgásérzéssel az ARTIS újradefiniálja az edzés élményét.

Untitled-design-2

Művészet a mozgásban

Az ARTIS az első teljesen integrált termékcsalád, amely 30 különböző berendezéssel szolgál a kardiovaszkuláris, az erőnléti és funkcionális edzésekhez, amely a konnektivitás, a fenntarthatóság, a keret nélküli tervezés és a mozgás szabadságának jegyében teljes áttörést hoz az edzés során szerzett tapasztalatban.

Új Diamond Black színben

A keret nélküli geometriával kombinált sötét, karakteres vonalak elegáns formákat és sima felületeket keltenek életre az új Diamond Black színű verzióban, amely csatlakozik a már eddig is ismert Carbon Grey színű verzióhoz.

1024-artis-termekvonal

Új UNITY™ 3.0 kardió konzol

A Wi-fi® és a Bluetooth® csatlakozásnak, valamint az új lehengerlő edzésmódoknak köszönhetően az új Android 5.1 alapú erős konzol az edzés élményét egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszi.

1024-Artis-termkvonal-2

Új UNITY™ MINI erősítő interfész

Az eredmények maximalizálása érdekében ez az új virtuális edző az erőkifejtéshez fejlett edzésirányítást és valós idejű biofeedback-et biztosít. Minden adatot automatikusan nyomon követ és menti a felhasználói fiókba.

1024-Artis-termekvonal-3

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

Comb-2_Isola-Run-Vario-Ellittico_FLAT

Keret nélküli design

Az egyedi ARTIS design olyan merőben új térkoncepcióra inspirál, amelyben a fitnesz berendezések bútorokkal kombinálhatók. Az egyedi, keret nélküli geometria a felhasználó minden érzékére hat és ez által válik lehetővé a természetes mozgás egy nyugodt és barátságos környezetben.

 

ARTIS-006

Konnektivitás

Az ARTIS az első olyan termékcsalád, amely csatlakoztatható a mywellness cloud-hoz, a nyílt felhő alapú platformhoz és így számtalan interaktív és személyre szabott edzésprogramot biztosít annak érdekében, hogy a felhasználót a kitűzött wellness célok elérésére ösztönözze.

 

Pag_49_ARTIS

Fenntarthatóság

Az ARTIS termékcsaládhoz tartoznak az első olyan integrált interfésszel ellátott erőnléti berendezések, amelyek a tápellátást a felhasználó által termelt mozgási energiából nyerik. Továbbá az ARTIS kardió gépei a működtetéshez szükséges energián felül keletkezett emberi többletenergiát képesek az elektromos hálózatba visszatermelni.

 

K3_3990_theartisrange_feeling

Tiszta mozgásérzés

Az ARTIS-t a Technogym tudományos kutatási részlege a legmagasabb ergonómiai és biomechanikai szabványoknak megfelelően fejlesztette ki. Nem csupán a természetes testmozgást mintázták le; az ARTIS maga is létrehozza azt az egyedülálló érzést, amely az edzést igaz örömforrássá teszi.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Artis termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek