ARTIS Synchro

Termékvonal: Artis

Az ARTIS Synchro elliptikus tréner újrateremti a test mozgását séta vagy futás közben. A természetes, ütközésmentes mozgása megakadályozza az ízületek terhelését, miközben hatékony kardió gyakorlatot biztosít.

  • A Soft Return csökkenti a lépések közötti hirtelen gyorsítást
  • A Multigrip fogantyú lehetővé teszi, hogy a felhasználó kiválassza az ideális fogantyú magasságot és azt egyéni igényeihez igazítsa
  • a Fast-Track vezérlés lehetővé teszi a berendezések biztonságos és egyszerű beállítását edzés közben
  • Minden ARTIS kardió berendezés UNITY™ konzollal felszerelt

Érdekel

Bővebb termékleírás

Exkluzív design és üzleti hatékonyság

Az ARTIS keret nélküli designja növeli a prémium wellness környezet stílusát; a barátságos és keret nélküli geometria által inspirálva, arra ösztönzi a felhasználókat, hogy természetesen mozogjanak. Az optimális felhasználói ergonómia biztosítása érdekében a kijelző pozíciója és dőlésszöge tudományosan igazolt.  A berendezésbe olyan energiahasznosító technológia került beépítésre, amely a működtetéshez szükséges energián felül keletkezett emberi többletenergiát képes az elektromos hálózatba visszatermelni.

Untitled-design-3

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

synchro_artis_mainfeature_01

Soft Return rendszer

A Soft Return csökkenti a lépések közötti hirtelen gyorsítást, fokozza az edzés élményét és zökkenőmentes mozgást biztosít a teljes edzés alatt.

 

 

synchro_artis_mainfeature_02

Kényelmes hátsó hozzáférés

A speciálisan megtervezett designnak és az automatikus visszaállítás funkciónak köszönhetően biztosított a berendezéshez való biztonságos hozzáférés. Az automatikus visszaállítás funkció a gépre felszálláshoz szükséges legkényelmesebb helyzetben állítja meg a pedálokat és a karokat.

 

synchro_artis_mainfeature_03

Természetes mozgásgyakorlat

A felsőtest karok természetes konvergáló pályája illeszkedik az ösztönösen lengő karok mozgásához. A Multigrip fogantyú lehetővé teszi, hogy a felhasználó kiválassza az ideális fogantyú magasságot és azt egyéni igényeihez igazítsa.

 

synchro_artis_secondaryfeature_01

Push & Pull markolatok

Az edzés rutin során a toló és húzó markolatokkal olyan változatos gyakorlatokat lehet megvalósítani, amelyek hatékonyan átmozgatják a felsőtestet is.

 

synchro_artis_secondaryfeature_02

Egyedi felhasználói élmény

Minden ARTIS kardió berendezés UNITY™ konzollal felszerelt. A UNITY™ egy tabletszerű interaktivitás, ami a felhasználójának a személyre szabott edzésélmény mellett további számtalan szórakozási lehetőséget tesz lehetővé.

 

synchro_artis_secondaryfeature_03

Fast Track vezérlés

A visszatérő sárga színével egyértelműen azonosíthatóan, a Fast-Track vezérlés lehetővé teszi a berendezések biztonságos és egyszerű beállítását edzés közben. Az edzést nem kell megszakítani, általa kizárható a helytelen testtartás alkalmazásának kockázata.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az Artis Synchro elliptikus trénerről:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

Az ultramodern, keret nélküli designnal, a csatlakoztathatósággal, a fenntarthatósággal és az egyedülálló mozgásérzéssel az ARTIS újradefiniálja az edzés élményét.

Untitled-design-2

Művészet a mozgásban

Az ARTIS az első teljesen integrált termékcsalád, amely 30 különböző berendezéssel szolgál a kardiovaszkuláris, az erőnléti és funkcionális edzésekhez, amely a konnektivitás, a fenntarthatóság, a keret nélküli tervezés és a mozgás szabadságának jegyében teljes áttörést hoz az edzés során szerzett tapasztalatban.

Új Diamond Black színben

A keret nélküli geometriával kombinált sötét, karakteres vonalak elegáns formákat és sima felületeket keltenek életre az új Diamond Black színű verzióban, amely csatlakozik a már eddig is ismert Carbon Grey színű verzióhoz.

1024-artis-termekvonal

Új UNITY™ 3.0 kardió konzol

A Wi-fi® és a Bluetooth® csatlakozásnak, valamint az új lehengerlő edzésmódoknak köszönhetően az új Android 5.1 alapú erős konzol az edzés élményét egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszi.

1024-Artis-termkvonal-2

Új UNITY™ MINI erősítő interfész

Az eredmények maximalizálása érdekében ez az új virtuális edző az erőkifejtéshez fejlett edzésirányítást és valós idejű biofeedback-et biztosít. Minden adatot automatikusan nyomon követ és menti a felhasználói fiókba.

1024-Artis-termekvonal-3

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

Comb-2_Isola-Run-Vario-Ellittico_FLAT

Keret nélküli design

Az egyedi ARTIS design olyan merőben új térkoncepcióra inspirál, amelyben a fitnesz berendezések bútorokkal kombinálhatók. Az egyedi, keret nélküli geometria a felhasználó minden érzékére hat és ez által válik lehetővé a természetes mozgás egy nyugodt és barátságos környezetben.

 

ARTIS-006

Konnektivitás

Az ARTIS az első olyan termékcsalád, amely csatlakoztatható a mywellness cloud-hoz, a nyílt felhő alapú platformhoz és így számtalan interaktív és személyre szabott edzésprogramot biztosít annak érdekében, hogy a felhasználót a kitűzött wellness célok elérésére ösztönözze.

 

Pag_49_ARTIS

Fenntarthatóság

Az ARTIS termékcsaládhoz tartoznak az első olyan integrált interfésszel ellátott erőnléti berendezések, amelyek a tápellátást a felhasználó által termelt mozgási energiából nyerik. Továbbá az ARTIS kardió gépei a működtetéshez szükséges energián felül keletkezett emberi többletenergiát képesek az elektromos hálózatba visszatermelni.

 

K3_3990_theartisrange_feeling

Tiszta mozgásérzés

Az ARTIS-t a Technogym tudományos kutatási részlege a legmagasabb ergonómiai és biomechanikai szabványoknak megfelelően fejlesztette ki. Nem csupán a természetes testmozgást mintázták le; az ARTIS maga is létrehozza azt az egyedülálló érzést, amely az edzést igaz örömforrássá teszi.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Artis termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek