ARTIS Vario

Termékvonal: Artis

Az ARTIS Vario cross trainer egyedülállóan követi a lépéseket és automatikusan alkalmazkodik a mozgáshoz. Az innovatív self-start rendszerrel az első lépéstől kezdve széles körű gyakorlatokat élvezhetsz.

  • Optimális indítás
  • Természetes edzésélmény
  • A biomechanikai tervezés optimalizálja a felhasználó testtartását és a mozgás pályáját
  • A Fast-Track vezérlés lehetővé teszi a berendezések biztonságos és egyszerű beállítását edzés közben

Érdekel

Bővebb termékleírás

Exkluzív design és üzleti hatékonyság

Az ARTIS keret nélküli designja növeli a prémium wellness környezet stílusát; a barátságos és keret nélküli geometria által inspirálva, arra ösztönzi a felhasználókat, hogy természetesen mozogjanak. Az optimális felhasználói ergonómia biztosítása érdekében a kijelző pozíciója és dőlésszöge tudományosan igazolt.  A berendezésbe olyan energiahasznosító technológia került beépítésre, amely a működtetéshez szükséges energián felül keletkezett emberi többletenergiát képes az elektromos hálózatba visszatermelni.

Untitled-design-5

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

vario_artis_mainfeature_01

Optimális indítás

Az ARTIS Vario cross trainer egy önindító szerkezettel van felszerelve, ami az esetleges pedál blokkolás elkerülése érdekében segíti a felhasználót az első lépésnél. Így képes leszel arra, hogy szabadon kialakítsd saját mozgás preferenciáid egy változatos edzés során úgy, hogy mindeközben a lehető legtöbbet hozhasd ki a 0-83 cm lépéshossznyi tartományból.

 

vario_artis_mainfeature_02

Természetes edzésélmény

Legyen az egy függőleges lépés, egy gyors séta vagy energikus futás, a saját lépéshosszát teljesen természetes módon képes adaptálni. Az ARTIS Vario cross trainer automatikusan alkalmazkodik a felhasználó preferenciáihoz, ahelyett hogy a felhasználónak kellene a berendezéshez alkalmazkodnia.

 

vario_artis_mainfeature_03

Könnyebb edzés

A biomechanikai tervezés optimalizálja a felhasználó testtartását és a mozgás pályáját. Ez a kiegyensúlyozott terhelés elosztás az észlelt erőfeszítés csökkentését eredményezi, miközben az elégetett kalória mennyisége a maga kategóriájában a legmagasabb.

 

vario_artis_secondaryfeature_01

Egyedi felhasználói élmény

Minden ARTIS kardió berendezés UNITY™ konzollal felszerelt. A UNITY™ egy tabletszerű interaktivitás, ami a felhasználójának a személyre szabott edzésélmény mellett további számtalan szórakozási lehetőséget tesz lehetővé.

 

vario_artis_secondaryfeature_02

Fast Track Vezérlés

A visszatérő sárga színével egyértelműen azonosíthatóan, a Fast-Track vezérlés lehetővé teszi a berendezések biztonságos és egyszerű beállítását edzés közben. Az edzést nem kell megszakítani, általa kizárható a helytelen testtartás alkalmazásának kockázata.

 

vario_artis_secondaryfeature_03

Teljes testedzés

A felhasználó választhatja a felső és alsó végtagok használatával a teljes testedzést, vagy akár egy specifikus alsó testedzést, amely során a kezeiket az oldalsó támaszokra vagy a középső karokra helyezik.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az Artis Vario elliptikus trénerről:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

Az ultramodern, keret nélküli designnal, a csatlakoztathatósággal, a fenntarthatósággal és az egyedülálló mozgásérzéssel az ARTIS újradefiniálja az edzés élményét.

Untitled-design-2

Művészet a mozgásban

Az ARTIS az első teljesen integrált termékcsalád, amely 30 különböző berendezéssel szolgál a kardiovaszkuláris, az erőnléti és funkcionális edzésekhez, amely a konnektivitás, a fenntarthatóság, a keret nélküli tervezés és a mozgás szabadságának jegyében teljes áttörést hoz az edzés során szerzett tapasztalatban.

Új Diamond Black színben

A keret nélküli geometriával kombinált sötét, karakteres vonalak elegáns formákat és sima felületeket keltenek életre az új Diamond Black színű verzióban, amely csatlakozik a már eddig is ismert Carbon Grey színű verzióhoz.

1024-artis-termekvonal

Új UNITY™ 3.0 kardió konzol

A Wi-fi® és a Bluetooth® csatlakozásnak, valamint az új lehengerlő edzésmódoknak köszönhetően az új Android 5.1 alapú erős konzol az edzés élményét egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszi.

1024-Artis-termkvonal-2

Új UNITY™ MINI erősítő interfész

Az eredmények maximalizálása érdekében ez az új virtuális edző az erőkifejtéshez fejlett edzésirányítást és valós idejű biofeedback-et biztosít. Minden adatot automatikusan nyomon követ és menti a felhasználói fiókba.

1024-Artis-termekvonal-3

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

Comb-2_Isola-Run-Vario-Ellittico_FLAT

Keret nélküli design

Az egyedi ARTIS design olyan merőben új térkoncepcióra inspirál, amelyben a fitnesz berendezések bútorokkal kombinálhatók. Az egyedi, keret nélküli geometria a felhasználó minden érzékére hat és ez által válik lehetővé a természetes mozgás egy nyugodt és barátságos környezetben.

 

ARTIS-006

Konnektivitás

Az ARTIS az első olyan termékcsalád, amely csatlakoztatható a mywellness cloud-hoz, a nyílt felhő alapú platformhoz és így számtalan interaktív és személyre szabott edzésprogramot biztosít annak érdekében, hogy a felhasználót a kitűzött wellness célok elérésére ösztönözze.

 

Pag_49_ARTIS

Fenntarthatóság

Az ARTIS termékcsaládhoz tartoznak az első olyan integrált interfésszel ellátott erőnléti berendezések, amelyek a tápellátást a felhasználó által termelt mozgási energiából nyerik. Továbbá az ARTIS kardió gépei a működtetéshez szükséges energián felül keletkezett emberi többletenergiát képesek az elektromos hálózatba visszatermelni.

 

K3_3990_theartisrange_feeling

Tiszta mozgásérzés

Az ARTIS-t a Technogym tudományos kutatási részlege a legmagasabb ergonómiai és biomechanikai szabványoknak megfelelően fejlesztette ki. Nem csupán a természetes testmozgást mintázták le; az ARTIS maga is létrehozza azt az egyedülálló érzést, amely az edzést igaz örömforrássá teszi.


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Artis termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek