Bike Forma

Termékvonal: forma

A Bike Forma három edzési testhelyzetet kínál, hogy mindenki igényeinek megfeleljen: standard, városi és versenykerékpározás. A széleskörű beállítási lehetőségeknek és a pedálok különleges helyzetének köszönhetően valósághű tekerési élményt garantál.

 • Új tartalmat, okos funkciókat és kiforrott designt kínál mind a professzionális, mind az otthoni felhasználók részére
 • Intuitív kijelző
 • On-the-fly pulzusmérés
 • CPR edzés
 • Adatok automatikus nyomon követése
 • A Bluetooth® Forma Training Link-nek köszönhetően saját iPad-ed egyszerűen csatlakoztathatod bármelyik Forma berendezéshez
 • Intelligens monitorozás


Érdekel

Bővebb termékleírás

A természetes tekerés

Az otthoni edzés nem mindig könnyű: a motiváció, a megfelelő tudás, de akár a hely hiánya is befolyásolhatja, hogy mennyit edzel. A Bike Forma olyan beltéri kerékpár, amely a folyamatos mozgás érdekében helytakarékos megoldást kínál és magában foglalja a szórakozás lehetőségét, a CPR-edzést és a professzionális biomechanikát.

1

MILYEN EDZÉST KÍNÁL A BIKE FORMA?

A Bike Forma célzott és változatos gyakorlatokkal formálja a lábakat és a gluteális izomzatot. Az egyes használati módok különböző célok és intenzitás beállítását teszik lehetővé. A Bike Forma három edzéspozíciót biztosít: standard, városi és versenykerékpározás. A kifejezetten otthoni edzésekhez tervezett szórakoztató és hatékony programok segítségével célzott edzéseket végezhetsz. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy okostelefonra letöltöd a professzionális trénerek által kínált gyakorlatokat.
A Bike Forma kompakt méretének és fejlett technológiájának köszönhetően otthoni és professzionális használatra is alkalmas. A kerékpár 119 cm-es hosszúsága és 60 cm-es szélessége kifejezetten megkönnyítik az otthoni környezetbe történő telepítést. A Bike Forma összekapcsolható a Technogym felhőalapú platformjával, a mywellness clouddal, aminek köszönhetően nyomon tudod követni edzésadataidat és fejlődésedet.

 

EGYSZERŰ ÉS HATÉKONY KARDIÓ EDZÉSEK

A Forma Line új tartalmat, okos funkciókat és kiforrott designt kínál mind a professzionális, mind az otthoni felhasználók részére.

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

2

Új, intuitív kijelző

Az új, QR-kóddal ellátott matt színű kijelző egyszerűbb és intuitívabb felhasználói élményt nyújt. Válaszd ki edzéstípusod és végezd el könnyedén a szükséges beállításokat a numerikus billentyűzettel. A LED-es visszajelző sáv segítségével az edzés során ellenőrízheted teljesítményed.

 

3

On-the-fly pulzusmérés

Az interaktív pulzusmérő funkció egyszerűen aktiválható városi kerékpáros testhelyzetben a kézérzékelők megérintésével.

 

4

Adatok automatikus nyomon követése

A Bluetooth® Forma Training Link-nek köszönhetően saját iPad-ed egyszerűen csatlakoztathatod bármelyik Forma berendezéshez. A Forma Training alkalmazás letöltésével nyomon követheted edzésadataidat és elérheted kedvenc tartalmaidat.

 

5

Tökéletes helyzet

A pedálok egymáshoz közel helyezkednek el, hogy a valódi kerékpározás élményét nyújtsák.

 

6

Ideális beállítás

A Bike Forma három edzési testhelyzetet kínál, hogy mindenki igényeinek megfeleljen: standard, városi kerékpározás és versenybiciklizés. A beépített könyöktámasz versenykerékpáros helyzetben biztosítja a kényelmes pozíciót.

  

 

Technikai paraméterek:

 • LED kijelző, tablet csatlakozási lehetőséggel
 • Nehézségi szintek: 1-12
 • Hosszúság: 1180 mm
 • Szélesség: 600 mm
 • Magasság: 1340 mm
 • Súly: 61 kg
 • Felhasználó maximális testsúlya: 160 kg

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az otthoni kardió edzésekre tervezett Forma termékvonalról:

 

Kapcsolat

 

 

A TERMÉKVONAL JELLEMZŐI:

 

ADATOK OKOS NOMON KÖVETÉSE

 FORMA TRAINING LINK és FORMA TRAINING APP

A Bluetooth® Forma Training Link-nek köszönhetően saját iPad-ed egyszerűen csatlakoztathatod bármelyik Forma berendezéshez. A Forma Training alkalmazás letöltésével nyomon követheted edzésadataidat és elérheted kedvenc tartalmaidat.

Untitled-design-17

 

EGYSZERŰ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

 SZÓRAKOZÁS TÁMOGATÁS

A „Szórakozás támogatás” funkció lehetővé teszi az iPad biztonságos elhelyezését és rögzítését a konzolon, biztosítva ezzel az optimális láthatóságot az összes edzéshelyzetben.

Untitled-design-18

 

INTELLIGENS MONITOROZÁS

 ÚJ KÉZÉRZÉKELŐK

A kézérzékelők követik a pulzusod anélkül, hogy pulzusmérő mellkaspántot kellene viselned. Csak fogd meg az érzékelőket a karokon és a pulzusod automatikusan megjelenik a kijelzőn.

Untitled-design-19

 

KÖNNYEN TANULHATÓ

 ÚJ EDZÉS ÚTMUTATÓ OKOSTELEFONRÓL

Fittnek maradni a Formával könnyű. Egyszerűen szkenneld be a QR-kódot, hogy megnézd a feladatokról szóló bemutató videót az okoseszközödön, vagy válassz az előre beprogramozott edzések közül.

Untitled-design-20

 

CPR EDZÉS


A Constant Pulse Rate System, vagyis folyamatos pulzusszám figyelő rendszer követi a pulzusod, automatikusan szabályozva a sebességet, a dőlésszöget és az ellenállást, hogy hatékony és biztonságos edzésben részesülj. Az új kézérzékelők vagy a mellkasöv nyomon követik a pulzusszámod, hogy biztonságosan edzhess a célzónán belül.

Untitled-design-21

PROFESSZIONÁLIS BIOMECHANIKA


Minden Forma berendezés az edzőtermi használatra fejlesztett és olimpikonok által is igénybe vett gépek jellemzőivel lett tervezve. Számodra ez nagyobb biztonságot, kevesebb karbantartást és garanciát jelent, hogy olyan minőségi terméket kapsz, amely segít a céljaid elérésében anélkül, hogy egészséged veszélybe sodorhatnád.

Untitled-design-23

 

ÚJ, INTUITÍV KIJELZŐ


Az új, QR-kóddal ellátott matt színű kijelző egyszerűbb és intuitívabb felhasználói élményt nyújt. Válaszd ki edzéstípusod és végezd el könnyedén a szükséges beállításokat a numerikus billentyűzettel. A LED-es visszajelző sáv segítségével az edzés során ellenőrízheted teljesítményed.

Untitled-design-30

 

ISMERD MEG A TELJES FORMA TERMÉKVONALAT:


Új tartalom, okos funkciók és továbbfejlesztett design: a Forma termékvonal otthoni és professzionális edzőtermi edzésekre egyaránt alkalmas. A Forma termékvonal kardió berendezésekből áll és mindazon felhasználók számára ajánlott, akik formában akarnak maradni. A kerékpárból, háttámlás kerékpárból, futópadból és elliptikus trénerből álló Forma kardió vonal beleillik bármely kialakítású otthoni fitnesz helyiségbe.
A Jog Forma egy otthoni használatra tervezett, edzőtermi minőségű, professzionális futópad. A Synchro Forma egy elliptikus tréner, amely a teljes test edzésére alkalmas. A Recline Forma nagyszerű otthoni edzés megoldás, még korlátozott hely esetén is.

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az otthoni kardió edzésekre tervezett Forma termékvonalról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek