Excite Bike

Termékvonal: Excite

Élvezd a valódi biciklizés élményét. Biomechanika és ergonomikus design, mely pozíciók széles skáláját kínálja a csúcsteljesítmény eléréséhez.

  • Az egyedülálló fogantyú design 3 pozícióban való tekerést tesz lehetővé
  • Az ergonomikus könyöktámasz kényelmesebb verseny pozíciót biztosít
  • Szélesebb pedáljai nagyobb stabilitást és alátámasztást kínálnak
  • Felszerelhető az új Unity 3.0™ vagy TV digitális konzollal

Elérhető verziók:

Bike UNITY™ –UNITY™ konzollal

Bike TV – TV konzollal

Bike LED – fejlett LED kijelzővel

Bike LED SP – "Energia takarékos" fejlett LED kijelzővel

Érdekel

Bővebb termékleírás

A vonzó kardió edzés

Az Excite® termékvonal a teljes konnektivitás jegyében kínál kardio edzést. Az új UNITY 3.0™ és TV konzolok, melyek a személyre szabott és változatos szórakozás teszik lehetővé, valamint az új kihívásokkal teli edzésmódok és az innovatív jellemzők úgy lettek megtervezve, hogy a célok, könnyedén, szórakoztatóan legyenek elérhetők. Az új színek stílusos külsőt kölcsönöznek bármely térnek, a tökéletes megoldás valamennyi létesítmény számára, mely különleges élményeket szeretne nyújtani.

157_pic2_n

EGYEDI JELLEMZŐK:

 

excite_bike_mainfeature_01

Három az egyben bicikli

Az egyedülálló fogantyú design 3 pozícióban való tekerést tesz lehetővé: hagyományos, városi bicikli, verseny pozíció.

 

excite_bike_mainfeature_02

Valódi országúti élmény

A pedálok közötti csökkentett távolságnak és az optimális „üléstől a pedálig” pozícionálásnak köszönhetően, a Bike valósághűbb élményt nyújt. Nem csak, hogy kényelemben érzed majd magad, hanem a biomechanikalilag helyes kialakításban a biciklizés élménye is valósághűbb lesz.

 

157_pic5_n

Fast Track Controls

A Fast Track Controls lehetővé teszi az ellenállás szintjének állítását anélkül, hogy a kezeket le kellene venni a fogantyúkról, megszakítva így az edzést.

 

excite_bike_mainfeature_04

Kényelmes könyöktámasz

A Bike egyedülálló fogantyúja puha és ergonomikus könyöktámaszt biztosít, mely a versenyző pozíciót kényelmesebbé teszi.

 

excite_bike_secondaryfeature_01

Személyre szabott felhasználói élmény

A Bike felszerelhető az új Unity 3.0™ vagy TV digitális konzollal, hogy vonzó és változatos egyedi élményt nyújtson közvetlenül az érintőképernyős konzolról.

 

excite_bike_secondaryfeature_02

Tökéletesen illeszkedő ülés

Az ülés hátulján található állítókarnak köszönhetően maximális kényelemben edzhetsz, mivel a pozíciód ülés közben is változtatható. A 12,5mm/0,5”-es léptékek garantálják az ülés maximális finomra hangolhatóságát.

 

excite_bike_secondaryfeature_03

Okos pedálok

A Bike szélesebb pedáljai nagyobb stabilitást és alátámasztást kínálnak. A csat megfeszítésével és kiengedésével a bokaszíjak könnyen állíthatók. A 10°-os pedál lejtés pedig megkönnyíti a lábak helyre csúsztatását ülő pozícióból.

 

excite_bike_secondaryfeature_04

Új vonzó edzésmódok

Válaszd az egyik új intervallum edzésmódot. Égess el több kalóriát a Cross Training móddal, ha a változatosabb mozgást szereted, válaszd a Hills (dombok) programot, amennyiben a fokozatosabb edzést szereted. Ezen kívül elérhető még a váltakozó erősségű fázisokból álló edzés, amely a maximális erőkifejtés, majd az ezt követő regeneráció fázisai között vált, magas-alacsony szakaszokkal.

 

applewatch_mainfeature_x1

Apple Watch kompatibilis

Kövesd nyomon az edzéseidet és adataidat a UNITY kijelzővel összekapcsolható Apple Watch segítségével. Bejelentkezhetsz a mywellness alkalmazással is, így egyszerre lehívhatod az összes edzésprogramodat és beállításaidat. 


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet az Excite Bike teremkerékpárról:

Kapcsolat

 

A termékvonal jellemzői:

6 olimpiai játék, 10 000 létesítmény 20 millió felhasználója által elvégzett 20 milliárd edzés tapasztalatára építve született meg a világ legszélesebb körű kardió termékcsaládja, mely új megjelenéssel, új teljesítménymérő funkciókkal, új vonzó edzésmódokkal és új csatlakozási lehetőségekkel csábít.

788_pic1_n

Kapcsolódj és vágj neki

Amint belépsz az edzőterembe, az új Bluetooth® technológia és az okos eszközök segítségével minden megtörténhet (USER ID szabadalmaztatás alatt).

788_pic2_n

Nagy eredemények könnyedén

Válaszd az egyik új szakaszos edzést, vagy versenypályát, mint pl. az Arena (szabadalmaztatás alatt), vagy éld újra a szabadban futás élményét, hogy kitűzött céljaidat könnyen és szórakozva érhesd el.

788_pic3_n

Élő szórakozás minden alkalommal

Az új UNITY 3.0™ és a TV konzolok egyre bövülő választékú szórakozási lehetőséget kínálnak: közösségi hálók, TV és rádiócsatornák, weboldalak és alkalmazások. Bejelentkezés után az eszköz automatikusan csatlakozik kedvenceidhez (USER CONTENT SYNC szabadalmaztatás alatt).

788_pic4_n

Eddz a lehető legjobban

A mozgás és biomechanika területein végzett kiterjedt kutatásfejlesztés biztosítja azt az alapot, melyre a tudományosan tesztelt és bizonyított termékek épülnek, garantálva a hatékony edzést minden körülmények közt.

788_pic5_n

Vedd kézbe az egészségedet

Használd a mywellness alkalmazást egészséged és mozgásod nyomon követésére – kültéri, beltéri edzés, sportolás, hétköznapi mozgás, testmértékek – és mentsd el profilodba, kísérd figyelemmel eredményeid és oszd meg őket online.

788_pic6_n

A TERMÉKVONAL EGYEDÜLÁLLÓ JELLEMZŐI:

 

788_pic7_n

Újfajta edzések

Az új, izgalmas edzéstípusok segítenek céljaid elérésében. Válaszd a szakaszos edzésmódot (INTERVAL TRAINING), hogy ne unatkozz, de több kalóriát égess el, válaszd a versenyeket (RACES), hogy az arénában, vagy a híres maratoni versenypályákon versenyezhess, vagy válaszd a MYRUNNING LOGBOOK-ot, hogy újra éld a szabadtéri futás élményét a teremben.

 

788_pic8_n

Új szórakozási lehetőségek

Valamennyi Excite® termék felszerelhető az új UNITY 3.0 digitális konzollal, vagy az új TV-vel, melyek vonzó és sokrétű szórakozási lehetőséget nyújtanak a felhasználónak. Az okostévé technológia valamennyi szabványt támogatja, ideértve az IPTV-t és a PRO-Idiom-ot is az igény szerinti (on-demand) tartalom megtekintéshez a konzolon keresztül.

 

788_pic9_n

Új külső

Az Excite® termékvonal design díj győztes termékei immár új, stílusos színkombinációkban érhetők el, megteremtve a vonzó edzőtermi atmoszférát.

 

Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Excite termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek