Excite Climb

Termékvonal: Excite

Az Excite® Climb mindörökre megváltoztatja a lépcsőzés természetét, mivel az innentől fogva annyira könnyűvé válik, hogy a kezdő felhasználók is imádni fogják, míg a haladó sportolók a valaha létező, legnagyobb kihívással szembesülnek.

 • Élvezd a magas intenzitású edzésprogramokat és az új UNITY™ 3.0 konzol által kínált lebilincselő tartalmakat
 • Kapcsolódj WI-Fi®-n és Bluetooth-on keresztül
 • Ellenőrizd és tárold valamennyi edzésadatodat
 • Kövesd nyomon fejlődésedet mywellness® fiókod segítségével

Elérhető verziók:

 • Climb UNITY™ – UNITY™ konzol platformmal
 • Climb TV – TV konzollal
 • Climb LED – fejlett LED kijelzővel

Érdekel

Bővebb termékleírás

Lépd át a határaidat!

A SPLIT STEP (osztott lépcsős) technológia (szabadalmaztatás alatt) az, ami az Excite® Climb-ot olyan különlegessé teszi. Hívogató formatervezésének, könnyű használatának, valamint hatékonyságának köszönhetően, a Technogym kutatásfejlesztési részlege által kifejlesztett úttörő technológia teszi ezt a lépcsőző gépet az edzőterem egyik legkeresettebb kardió berendezésévé.

793_pic3_n

 

EGYEDI JELLEMZŐK:

excite_climb_unity_mainfeature_01

Könnyű fellépés

A Technogym innovatív áttörése, a 26,5cm / 10inch-es alsó Courtesy Step™ (szabadalmaztatás alatt) a könnyű felszállás elősegítése érdekében az edzés végén automatikusan újrapozícionálja magát a legalsó szinten.A Technogym innovatív áttörése, a 26,5cm / 10inch-es alsó Courtesy Step™ (szabadalmaztatás alatt) a könnyű felszállás elősegítése érdekében az edzés végén automatikusan újrapozícionálja magát a legalsó szinten.

 

320-jpg-3

Kényelmes oldalra kilépés

A Technogym egy másik exkluzív innovációja a Smart Lateral Footrests (okos oldalsó lábtartók), melyekre kényelmesen ráléphet a felhasználó amennyiben szünetet kíván tartani, vagy a konzolt szeretné vezérelni.

 

excite_climb_unity_mainfeature_03

Magabiztos edzés

A hagyományos lépcsőző gépek elriasztják a kevésbé magabiztos felhasználókat. Az Excite® Climb alacsony profilja vonzóbbá teszi a berendezést valamennyi felhasználó számára.

 

320-jpg-2

Szabad mozgás

A Technogym ToeSmart Design™-ja lehetővé teszi a teljes lépcsőfelület használatát a felhasználó számára anélkül, hogy becsípődéstől kellene tartania, függetlenül a cipőmérettől.

 

excite_climb_unity_mainfeature_05

Változatos kihívások

Az Excite® Climb segít a felhasználóknak várakozásaikon túl teljesíteni. Aktiváld izmaidat még nagyobb mértékben a maximális kalória égetésért és a tónusos izmokért olyan egyedülálló gyakorlatok segítségével, melyek hasznosítják a Technogym innovációit.

 • legmélyebb lépcsőfelület a piacon (28cm/11inch)
 • Smart Lateral Footrests (okos oldalsó lábtartók)
 • legalább 3 lépcső folyamatosan elérhet

 

excite_climb_unity_mainfeature_06

Edzéshatékonyság növelése

Célorientált edzésprogramok kizárólag a Technogymtől, melyek a kezdők és a magas szintű felhasználók számára egyaránt könnyűvé teszik az Excite® Climb nyújtotta előnyök kihasználását.

 • B-SIDE: formálja az alsó testet
 • SWEAT IT OUT: maximalizálja a zsírégetést
 • BODY BUSTER: mutasd meg, mire vagy képes, és növeld izomteljesítményedet ezen edzésmód nyújtotta kihívások által.

 

320-jpg-1-1

Magával ragadó szórakozás

Az új UNITY™ 3.0 konzol a lépcsőzést új magasságokba repíti olyan szórakozási opciókkal, melyek inspirálóan hatnak és előrelendítenek.

 • lebilincselő edzések*
 • virtuális szabadtéri edzések

* kizárólag a Technogymtől

 

excite_climb_unity_secondaryfeature_01

A piac legalacsonyabb lépcsőző gépe

Redukált magasságának köszönhetően (189cm/74inch), nem csak hogy kevésbé ijesztő külsejű, hanem a mennyezet magasságából adódó korlátokat is kiküszöböli és harmonizál a kisebb magasságokkal.

 

excite_climb_unity_gallery_03_2

A piac leghelytakarékosabb gépe

Az Excite® Climb-ot úgy tervezték, hogy a legszéleseb lépcsőző teret biztosítsa a lehető legkisebb helyen – csak 1m2/10ft2 – így az adott térben több berendezés helyezhető el, mely egyben több felhasználót is jelent.

 

excite_climb_unity_secondaryfeature_03

Könnyű karbantartás

A rozsdamentes acél pántok, az önkenő lánc, az izzadtságálló design és a titánium ötvözetből készült sínek (mely egy olyan erős anyag, melyet buldózerek gyártásánál használnak) megelőzik a korróziót és a karbantartás szükségességét. A speciális design lehetővé teszi a könnyű átvizsgálást, valamint a padló és a berendezés tisztítását.

 

applewatch_mainfeature_x1

Apple Watch kompatibilis

Kövesd nyomon az edzéseidet és adataidat a UNITY kijelzővel összekapcsolható Apple Watch segítségével. Bejelentkezhetsz a mywellness alkalmazással is, így egyszerre lehívhatod az összes edzésprogramodat és beállításaidat. 


Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Excite termékvonaláról:

Kapcsolat

 

 

A TERMÉKVONAL JELLEMZŐI:

Az okos lépcsőzés megoldás

Az Excite® Climb mindörökre megváltoztatja a lépcsőzés természetét, mivel az innentől fogva annyira könnyűvé válik, hogy a kezdő felhasználók is imádni fogják, míg a haladó sportolók a valaha létező, legnagyobb kihívással szembesülnek.

789_pic1_n

A piac leginkább helytakarékos lépcsőző gépeként lehetővé teszi a fitneszterem okosabb helykihasználását, illetve több hely szabadul fel újabb berendezések és klubtagok számára.

Lépd át a határaidat!

A SPLIT STEP (osztott lépcsős) technológia (szabadalmaztatás alatt) az, ami az Excite® Climb-ot olyan különlegessé teszi. Hívogató formatervezésének, könnyű használatának, valamint hatékonyságának köszönhetően, a Technogym kutatásfejlesztési részlege által kifejlesztett úttörő technológia teszi ezt a lépcsőző gépet az edzőterem egyik legkeresettebb kardió berendezésévé.Növeld az izomteljesítményedet!

BODY BUSTER: mutasd meg, mire vagy képes, és növeld izomteljesítményedet ezen edzésmód nyújtotta kihívások által.

789_pic3_n

Maximalizáld a zsírégetést!

SWEAT IT OUT: maximalizáld az elégetett zsírt az energiafelhasználás növelésével.

789_pic4_n

Formázd a tested!

B-SIDE: formázd alsótestedet, miközben növeled állóképességedet.

789_pic5_n

 

320-jpg-1

Fokozd az edzés hatékonyságát!

A Technogym olyan célorientált rutinedzéseket dolgozott ki, amelyek a kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt megkönnyítik az Excite Climb előnyeinek kiaknázását.

 

 

A TERMÉKVONAL EGYEDÜLÁLLÓ JELLEMZŐI:

 

excite_climb_unity_mainfeature_03

Magabiztos érzés

A berendezés alacsony emeléses designjának köszönhetően a felhasználó nem érzi magát úgy, mintha színpadon lenne.

 

excite_climb_unity_mainfeature_01

Könnyen használatba vehető

A Technogym Courtesy Step™ (szabadalmaztatás alatt) innovációjának segítségével a fellépés bármilyen magasságú felhasználó számára egyszerű és kényelmes.

 

320-jpg-2

Szabad mozgás

A Technogym ToeSmart Design™-ja megakadályozza a lábujjak becsípődését, így a felhasználók a teljes lépcsőző felületet kihasználhatják edzés közben.

 

excite_climb_unity_mainfeature_05

Nagyobb változatosság

Azáltal, hogy legalább 3 lépcső folyamatosan elérhető, a végezhető gyakorlatok köre még szélesebb.

 

320-jpg-3

Oldalra kilépés kényelmesen

A Technogym egy másik exkluzív innovációja a Smart Lateral Footrests (okos oldalsó lábtartók), melyekre kényelmesen ráléphet a felhasználó, amennyiben szünetet kíván tartani, vagy a konzolt szeretné vezérelni.

 

 

320-jpg-4

Magával ragadó szórakozás

A folyamatosan változó tájak inspirálóan hatnak és segítenek az edzésből a maximumot kihozni. Csatlakozz barátaidhoz, és eddzetek együtt!

 
Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a Technogym Excite termékvonaláról:

Kapcsolat

 

hasonló termékek