Excite Live Bike

Termékvonal: Excite Live

Útra készen

Tekerj egy jót a legmenőbb teremkerékpáron. Akár egy lassabb tempójú edzést választasz az Outdoors lehetőségekből, akár egy magas intenzitású Routine-t, az Excite Live Bike-kal alig várod majd, hogy visszaülhess a nyeregbe, köszönhetően a változatos edzésvariációknak, az ergonomikus design-nak és a fejlett biomechanikai tulajdonságoknak.

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

Biztonság és komfort

Változatos és kényelmes edzés: A konzol, a puha tapintású fogantyú és a professzionális pedálkialakítás mind arra hivatott, hogy teljes biztonságban és kényelemben teljesíthess egy-egy Routine vagy Session edzést, akár állva tekerve is.

excite_bike_01-1

Széles belépőtér

Egyszerű fel- és leszállás

A széles belépőtér annyira könnyűvé varázsolja a felszállást, hogy le sem akarsz majd szállni. De miért is akarnál, amikor számtalan tekerési lehetőségből választhatsz ugyanazon edzés alkalmával?

excite_bike_02

Q-faktor

Fejleszd a kerékpározási képességeidet: az Excite Live Bike azt az érzést nyújtja, mintha kint suhannál két keréken. A Q-faktort, azaz a pedálok közötti távolságot 17 cm-re csökkentettük, mely még valósághűbb és ergonomikusabb kerékpározási élményt biztosít.

excite_bike_03

Fast track controls

Azonnali beállítások

A kormányon kényelmesen elérhető gyorsbillentyűk lehetővé teszik a menet közbeni gyors intenzitás állítást. Nem kell hozzá abbahagynod a mozgást, és biztosan nem edzel helytelen pozícióban.

excite_bike_04

 

live_bike_sessions

Sessions

Válaszd ki az egyéni céljaidnak megfelelő Technogym Session-t, hogy a virtuális edződ végigkísérjen az edzéseden, de rajtad múlik, hogy követed-e a javasolt intenzitást, vagy módosítasz rajta. Minden edzéscélhoz hat Sessions közül választhatsz.

 

live_bike_routines

Routines

Minden Technogym Routine különféle gyakorlatokból és mozgásmintákból áll, melyek intenzitását automatikusan beállítja a berendezés. Videós útmutatást kapsz, mely lépésről lépésre végig vezeti az edzésedet, de ha épp egy szórakoztató tartalmat nézel, akkor pop-up üzenetekkel segíti a mozgást.

 

live_excite_outdoor

OUTDOORS

Engedd, hogy edzés közben magukkal ragadjanak a természeti és városi tájak, és lenyűgözzenek az új útvonalak a világ minden tájáról.

 

live_excite_entertainment

Szórakoztató tartalmak

Nézd a kedvenc Netflix sorozatodat vagy TV műsorodat a csúcsminőségű HD kijelzőn. Tedd be a kedvenc Spotify vagy YouToube lejátszási listádat, vagy böngéssz az interneten és a közösségi média platformjain.

 

Univerzális vezeték nélküli töltő

Nem tudod megszervezni az edzés utáni esti programodat, ha lemerült a telefonod. Helyezd el a vezeték nélküli töltésre alkalmas készülékedet az erre kialakított felületre, és hagyd, hogy edzés közben a telefonod is feltöltődjön, Veled együtt.

excite_bike_05

 

excite_bike_06

Okosóra kompatibilitás

Nyomonkövetés a csuklódon

Használd a mywellness app-ot az Apple Watch vagy Samsung Galaxy Watch Active2 okosórádon, hogy bejelentkezz a berendezésen, és nyomon tudd követni a mozgásod paramétereit.

product-reel-poster-6

Válaszd ki a kedvenc megjelenésedet

Az Excite Live két izgalmas színben érhető el, hogy illeszkedjen a kívánt hangulathoz. Tégy emlékezetes benyomást a letisztult és merész Meteor Black verzióval, vagy alkoss kellemes, megnyugtató összhatást a Lunar Grey opcióval.

 

section-bike_excite_grey-3Lunar Grey

section-bike_excite_black-3Meteor Black

 

Eddz kedved szerint

Az Excite Live számtalan új tartalmat kínál, bármely konzolt is választod.

section-bike_excite_10

Technogym Live 16”

TV, Szórakoztató applikációk, Routines, Outdoors, Sessions, Technogym Coach, Hagyományos edzéslehetőségek, Fitness Test lehetőségek

section-bike_excite_11

Technogym Live 10”

Routines, Technogym Coach, Hagyományos edzéslehetőségek, Fitness Test lehetőségek

 

hasonló termékek