Excite Live Climb

Termékvonal: Excite Live

Lépj szintet az edzésben

Az Excite Live Climb segít abban, hogy magabiztosan átlépd a saját határaidat, és rendkívüli eredményeket érj el. A könnyű hozzáférhetőséget biztosító design és a magukkal ragadó edzéstartalmak szórakoztatóvá és hatékonnyá teszik a lépcsőzést, bármely edzettségi szinten is legyél.

Érdekel

Bővebb termékleírás

hero_excite_live_climb-1

 

excite-climb-02

 

Split Step Technology

Egyszerű lépcsőzés

Lépj fel könnyedén az alacsonyan elhelyezkedő első lépcsőfokra (Courtesy Step), és kezdd meg az edzésedet anélkül, hogy be tudna csípődni a lábad a lépcsők közé (ToeSmart Design). A piacon elérhető legnagyobb lépcsőmélység (28 cm) által a lépcsőzés mostmár mindenki számára biztonságos és kényelmes.

 

 

 

Három lépcsőfok mindig elérhető

Több hely a teljesítménynek

Azáltal, hogy három lépcsőfok mindig elérhető, komplexebb és változatosabb edzések végezhetőek. Próbálj ki egy kihívást jelentő Routine-t, hogy szórakozás közben égethess el maximális kalóriát.

 

excite-climb-03   

excite-climb-04

 

Smart Lateral Footrests

Oldalra lépés

A Technogym Smart Lateral Footrest technológiája még széleskörűbben használhatóvá teszi ezt a lépcsőzőgépet. Használd az oldalra kilépési lehetőséget edzés közben az egylábas gyakorlatokhoz, vagy lépj ki rájuk, hogy kifújd magad egy picit, vagy beállíts valamit a konzolon.

 

 

Kis alapterület

Mert számít a méret

Az Excite Live Climb biztosítja a legjobb arányt a lépcsőzőfelület és az alapterület között. Az egyedülállóan alacsony kialakítás miatt szinte minden térbe ideális, és mindenkit használatra csábít.

 

excite-climb-05

 

live_climb_routines

Routines

Minden Technogym Routine különféle gyakorlatokból és mozgásmintákból áll, melyek intenzitását automatikusan beállítja a berendezés. Videós útmutatást kapsz, mely lépésről lépésre végig vezeti az edzésedet, de ha épp egy szórakoztató tartalmat nézel, akkor pop-up üzenetekkel segíti a mozgást.

live_outdoor

Outdoors

Engedd, hogy edzés közben magukkal ragadjanak a természeti és városi tájak, és lenyűgözzenek az új útvonalak a világ minden tájáról.

live_entertainment

Szórakoztató tartalmak

Nézd a kedvenc Netflix sorozatodat vagy TV műsorodat a csúcsminőségű HD kijelzőn. Tedd be a kedvenc Spotify vagy YouTube lejátszási listádat, vagy böngéssz az interneten és a közösségi média platformjain.

Univerzális vezeték nélküli töltő

Nem tudod megszervezni az edzés utáni esti programodat, ha lemerült a telefonod. Helyezd el a vezeték nélküli töltésre alkalmas készülékedet az erre kialakított felületre, és hagyd, hogy edzés közben a telefonod is feltöltődjön, Veled együtt.

excite-climb-06

 

excite-climb-07

Okosóra kompatibilitás

Nyomonkövetés a csuklódon

Használd a mywellness app-ot az Apple Watch vagy Samsung Galaxy Watch Active2 okosórádon, hogy bejelentkezz a berendezésen, és nyomon tudd követni a mozgásod paramétereit.

Válaszd ki a kedvenc megjelenésedet

Az Excite Live két izgalmas színben érhető el, hogy illeszkedjen a kívánt hangulathoz. Tégy emlékezetes benyomást a letisztult és merész Meteor Black verzióval, vagy alkoss kellemes, megnyugtató összhatást a Lunar Grey opcióval.

 

climb-grey-1Lunar Grey

climb_black-1Meteor Black

 

Eddz kedved szerint

Az Excite Live számtalan új tartalmat kínál, bármely konzolt is választod.

 

climb_console_15

Technogym Live 16”

TV, Szórakoztató applikációk, Routines, Outdoors, Technogym Coach, Hagyományos edzéslehetőségek, Fitness Test lehetőségek

climb_console_10

Technogym Live 10”

Routines, Technogym Coach, Hagyományos edzéslehetőségek, Fitness Test lehetőségek

 

hasonló termékek