Excite Live Recline

Termékvonal: Excite Live

Széles belépőtér, puha tapintású fogantyú és állítható háttámla – az Excite Live Recline-on minden a gördülékeny tekerésre lett tervezve.

 

Érdekel

Bővebb termékleírás

hero_excite_live_recline-1

excite-recline-01

Széles belépőtér

Egyszerű fel- és leszállás

A széles belépőtér design-nak köszönhetően könnyedén tudsz fel- és leszállni a kerékpárról.

excite-recline-02

Egyszerű hozzáférhetőség

Kényelem és biztonság: az állítható háttámla és a professzionális pedálkialakítás segít megtalálnod és megtartanod a helyes és kényelmes edzéspozíciót.

excite-recline-03-1

Fast track controls

Azonnali beállítások

Az ülés melletti fogantyún kényelmesen elérhető gyorsbillentyűk lehetővé teszik a menet közbeni egyszerű ellenállás-beállítást. Nem kell hozzá abbahagynod a mozgást, könnyen és biztonságosan eléred a vezérlőket.

excite-recline-04

live_recline_routines

 

Routines

Minden Technogym Routine különféle gyakorlatokból és mozgásmintákból áll, melyek intenzitását automatikusan beállítja a berendezés. Videós útmutatást kapsz, mely lépésről lépésre végig vezeti az edzésedet, de ha épp egy szórakoztató tartalmat nézel, akkor pop-up üzenetekkel segíti a mozgást.

 

live_outdoor

 

Outdoors

Engedd, hogy edzés közben magukkal ragadjanak a természeti és városi tájak, és lenyűgözzenek az új útvonalak a világ minden tájáról.

 

live_entertainment

 

Szórakoztató tartalmak

Nézd a kedvenc Netflix sorozatodat vagy TV műsorodat a csúcsminőségű HD kijelzőn. Tedd be a kedvenc Spotify vagy YouTube lejátszási listádat, vagy böngéssz az interneten és a közösségi média platformjain.

 

Univerzális vezeték nélküli töltő

Nem tudod megszervezni az edzés utáni esti programodat, ha lemerült a telefonod. Helyezd el a vezeték nélküli töltésre alkalmas készülékedet az erre kialakított felületre, és hagyd, hogy edzés közben a telefonod is feltöltődjön, Veled együtt.

excite-top-05

excite-recline-06

Okosóra kompatibilitás

Nyomonkövetés a csuklódon

Használd a mywellness app-ot az Apple Watch vagy Samsung Galaxy Watch Active2 okosórádon, hogy bejelentkezz a berendezésen, és nyomon tudd követni a mozgásod paramétereit.

 

product-reel-poster-2

Válaszd ki a kedvenc megjelenésedet

Az Excite Live két izgalmas színben érhető el, hogy illeszkedjen a kívánt hangulathoz. Tégy emlékezetes benyomást a letisztult és merész Meteor Black verzióval, vagy alkoss kellemes, megnyugtató összhatást a Lunar Grey opcióval.

 

section-bike_excite_grey-2Lunar Grey

section-bike_excite_black-2Meteor Black

 

Eddz kedved szerint

Az Excite Live számtalan új tartalmat kínál, bármely konzolt is választod.

 

recline_console_15

Technogym Live 16”

TV, Szórakoztató applikációk, Routines, Outdoors, Technogym Coach, Hagyományos edzéslehetőségek, Fitness Test lehetőségek

recline_console_10

Technogym Live 10”

Routines, Technogym Coach, Hagyományos edzéslehetőségek, Fitness Test lehetőségek

 

hasonló termékek